Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
- sourmenetes
- Moderator
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
Κάθε προετοιμασία λέμε μήπως δεν ξανασυμβεί.
Κι όμως πάντα συμβαίνει!
Ο κανόνας είναι πλέον με τον Καντουρι!
Βρείτε ένα τρόπο να λυθεί το συμβόλαιο και φέρτε κανονικό παίκτη!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κι όμως πάντα συμβαίνει!
Κατάλαβες τώρα γιατί δεν θέλω ούτε να αναφέρομαι σε εσένα αλλά ούτε και εσύ σε μένα?rainmaker έγραψε:Έκανα μια φιλική παραίνεση προς όλους και απαντάς επί προσωπικού για να μου πεις αυτή τη μπαρούφα; Ότι ποινικοποίησα τον προβληματισμό;renegade έγραψε:ειπε κανεις οτι καταστρεφομαστε?rainmaker έγραψε:Χωρίς να θέλω να σας στεναχωρήσω, όλοι όσοι θεωρείτε ΔΕΔΟΜΕΝΟ ότι καταστρεφομαστε, δεν θέλετε να περιμένετε λίγο;
Έτσι ρε παιδι μου μπας και δεν έρθει η καταστροφη
Δηλαδη αυτο που κανετε καποιοι,οτι ολα ειναι τελεια και ωραια ειναι καλυτερο?
Και περσι τα ιδια εγραφες αν θυμασαι. Αν γινουν αυτα που μαθαινω εγραφες θα εχουμε ομορφιες κτλ...και παιζαμε ολη τη χρονια με αγκουστο στο 10 και μπισεσβαρ αριστερα.
Εχετε ποινικοποιησει την ανησυχια καιτον προβληματισμο καποιοι
Ότι πέρυσι έλεγα κάτι και δε δικαιώθηκα; Που κολλάει αυτό; Πέρυσι μίλησα με στοιχεία και διατηρώ την ίδια άποψη ότι ΑΝ γινόντουσαν θα είχαμε ομορφιές. Δεν έγιναν όμως και όλοι διαμαρτυρηθηκαμε για αυτό. Τι αποδεικνύεται; Ότι πρέπει να υπερβάλλουμε;
Άμα δεν έχεις πάρει χαμπάρι το τι τοξικό κλίμα δημιουργείΤΑΙ/ΤΕ με τη συνεχή μιρλα στα όρια της παράνοιας, δε θα κάτσω να στο εξηγήσω, έχετε ΌΛΟΙ όμως υπόψιν ότι σε περιόδους κρίσης οφείλουμε ΟΛΟΙ να συμβάλλουμε κι όχι να βγάζουμε μια γλώσσα μέχρι το πάτωμα
Ειδικά εσύ που εχεις επαναλάβει εκατό φορές ότι είσαι ποδοσφαιρανθρωπος, άμα θέλεις να κατακρίνεις τη μεταγραφή μιλα με στοιχεία. Αναλυσε τον παίκτη. Μη στηρίζεσαι στο ότι δεν τον ξέρεις.
Και ΝΑΙ δεκάδες αρνητικά σχόλια μιλάνε ουσιαστικά για καταστροφή της ομάδας ενώ ΚΑΝΕΝΑ αισιόδοξο σχόλιο δεν μιλάει για "τελειότητα"
Όποιος δε το βλέπει αυτό είναι τυφλός από εμμονή, απαισιοδοξία, μιζέρια και βασικά από εγωισμο.
Λοιπόν δεν θα έχουμε κάθε μέρα την ίδια αντεγκληση με διαφορετικό άτομο.
Σε αυτό το σύμπαν που ζούμε ως μέλη αυτού του φόρουμ όταν γίνεται μια σύσταση, παρατήρηση ή έστω ΑΠΛΗ ΦΙΛΙΚΗ ΠΑΡΑΊΝΕΣΗ από διαχειριστές, τουλάχιστον οφείλουν όλοι να τη σκέφτονται πέντε λεπτά πριν εκτοξεύσουν χολη
Γιατί ο μόνος τρόπος που ξέρεις να απαντάς και να μιλάς είναι με ανάλογους χαρακτηρισμούς όπως το μπαρουφες που χρησιμοποίησες σήμερα.
Προσωπικά δεν είμαι τόσο εύθικτος ώστε να ενοχλούμε για τους χαρακτηρισμούς,αλλά ενοχλούμε γιατί αν τους χρησιμοποιήσω και γω προς το μέρος σου θα βγάλω όλο το καλοκαίρι κάνοντας μπάνια.
Για αυτό ας επιστρέψουμε στην πρότερη μας κατάσταση να μην απευθύνεται ο ένας στον άλλο
- kataramenos5
Εγω λεω να παρουμε ενα καλο γιατρονα τον ξεψαχνισει μπας και ειναι ιατρικο το προβλημα. Αν ειναι θεμα κακης προπονησης(κααης εκτελεσης κλπ) να πεθανουν στην ατομικη. Οπως καινα χει πρεπει να βρεθει μια λυση.
Αν τον δωρίσουμε στην επιστήμη υπάρχει περίπτωση να πάρουμε μέρος της επένδυσης πίσω;
- john4serres
Εξαγρίωσαν τον sourme. Τα πράγματα είναι σοβαρά.sourmenetes έγραψε:Βρείτε ένα τρόπο να λυθεί το συμβόλαιο και φέρτε κανονικό παίκτη!
-
Θλάση και δίμηνο είναι ο φούστης....
Καλό νέο η μη ανανέωση Μπίσε γιατί χώρος για μεταγραφή δεκαριού δε θα υπήρχε.
Αν πάρουμε δέκα στόπερ και φορ παικταράδες έστω και στο τέλος των μεταγραφών κάτι γίνεται.
Καλό νέο η μη ανανέωση Μπίσε γιατί χώρος για μεταγραφή δεκαριού δε θα υπήρχε.
Αν πάρουμε δέκα στόπερ και φορ παικταράδες έστω και στο τέλος των μεταγραφών κάτι γίνεται.
-
Ίσως να είπαν σε όλους εκεί να κάνουν ησυχία μπας και καταφέρει ο Μπότο να τον ψήσει να λύσει το συμβόλαιό τουsourmenetes έγραψε:Κάθε προετοιμασία λέμε μήπως δεν ξανασυμβεί.
Κι όμως πάντα συμβαίνει!

Εχεις δικιο φιλεМир έγραψε:Έπρεπε να πιάσουμε μεσα Ιουλιου για να το καταλαβουν;aivas19 έγραψε:Κολκας λεει μαλλον δεν θα ερθει Μπισεσβαρ επειδη ο ΠΑΟΚ αποφασισε να παρει δεκαρι με «νουμερα»!! ΕΠΕΙΔΗ Ο κουαλιατα λεει δεν ειναι δεκαρι και τραυματιστηκε ο Καντουρι
ΚΑΛΟ ΝΕΟ
5 χρονια μας αρμεγει ο Καντουρι.
Και αυτος το ιδιο ελεγε
Είναι που είναι οι παίκτες μας πολυθεσίτες, είναι που κάνουμε κι εμείς τα πειράματα μας κι έχω χάσει τη μπάλα, ποιός υπολογίζεται που.
Ας πούμε τώρα, ο Σοάρες είναι σίγουρο ότι θα παίξει 10αρι ;; Γιατί πέρυσι πιο πίσω τον έβαζε.
Κι ο Κουαλιάτα για 10αρι ήρθε. Και ο καινούριος που υποτίθετε θα πάρουμε σαν αντί-Μπίσε ποιόν θα καπελώσει ;;
Ας πούμε τώρα, ο Σοάρες είναι σίγουρο ότι θα παίξει 10αρι ;; Γιατί πέρυσι πιο πίσω τον έβαζε.
Κι ο Κουαλιάτα για 10αρι ήρθε. Και ο καινούριος που υποτίθετε θα πάρουμε σαν αντί-Μπίσε ποιόν θα καπελώσει ;;
καλησπέρα ρωτηστε ότι θέλετε για 15' ΑΛΛΑ θα απαντώ ό,τι ξερω και μπορώ να πώ χωρίς πίεση οκ;
Απο οτι φενεται, αν τουλαχιστον εμπιστευτουμε αυτα που βγαινουν σημερα, ο ΚΟυλιατα κλειδωνει στα αριστερα και παμε για δεκαρι.
Παντως ρε παιδια δε καταλαβαινω αυτο το στρες και πανικο που εχει βγει σημερα οτι αργησαμε κτλ. Ξεραμε εδω και καιρο οτι ενα μεσοεπιθετικο και ενα σεντερ μπακ πιο ακριβα θα περναμε , και ξεραμε οτι οι παικτες αυτοι δεν θα ερθουν τωρα αλλα αργοτερα το καλοκαιρι. Αρα τι αλλαξε, αντε το οτι αντι για αριστερο εξτρεμ θα παμε για 10αρι. Αρα για πιο λογο η μεγαλη ανησυχια?
Παντως ρε παιδια δε καταλαβαινω αυτο το στρες και πανικο που εχει βγει σημερα οτι αργησαμε κτλ. Ξεραμε εδω και καιρο οτι ενα μεσοεπιθετικο και ενα σεντερ μπακ πιο ακριβα θα περναμε , και ξεραμε οτι οι παικτες αυτοι δεν θα ερθουν τωρα αλλα αργοτερα το καλοκαιρι. Αρα τι αλλαξε, αντε το οτι αντι για αριστερο εξτρεμ θα παμε για 10αρι. Αρα για πιο λογο η μεγαλη ανησυχια?
Τι θα γινει με τριτο φορgergeo4 έγραψε:καλησπέρα ρωτηστε ότι θέλετε για 15' ΑΛΛΑ θα απαντώ ό,τι ξερω και μπορώ να πώ χωρίς πίεση οκ;
Δηλαδη πηγε 7 ιουλιου για να αποφασίσουν οτι θα πανε σε 10 βαρβατο και δεν θα κρατήσουν τον αφανα;επισης αυτος που ανανεωσε καντουρι θελει απολυση και μυνηση για διαφευγοντα κερδη
-
georgeo Στα γρήγορα..
Μπίσε τέλος?
Ο Τζούρισιτς απασχόλησε?
Κούρτιτς φεύγει?
Ελ Καντουρί υπάρχει περίπτωση να φύγει?
Θα πάρουμε φορ, δέκα και στόπερ?
χαχαχαχα...
Ό,τι μπορείς πες....
Μπίσε τέλος?
Ο Τζούρισιτς απασχόλησε?
Κούρτιτς φεύγει?
Ελ Καντουρί υπάρχει περίπτωση να φύγει?
Θα πάρουμε φορ, δέκα και στόπερ?
χαχαχαχα...
Ό,τι μπορείς πες....
- sourmenetes
- Moderator
Τι θα φας το μεσημέρι;gergeo4 έγραψε:καλησπέρα ρωτηστε ότι θέλετε για 15' ΑΛΛΑ θα απαντώ ό,τι ξερω και μπορώ να πώ χωρίς πίεση οκ;