Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙ
-
MrSam1926apc
Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙ
Επειδή δεν με αφήνει να κάνω παράθεση.
Ευρυπίδη, και ο Ινγκασον 4-5 μετά από τραυματισμό. Εσείς περιμένετε ότι θα μπει βασικό δεκάρι ένας 22 χρόνος που δεν έχει παίξει ποτέ Ευρώπη? Ρε μαθετε να διαβάζετε για να μην νομίζετε ότι δημιουργώ εντυπωσεις.
Κάτσε να σας το κάνω και σε Bold τις λέξεις κλειδιά μπας και νιώσετε.
Γιατί ο Σαββιδης είναι χαζός να δίνει 2εκ το χρόνο για προπονητή/τιμ/αθλητικό διευθυντή και να μην έχει θέσει το double και τουλάχιστον τους 8 στην Ευρώπη σαν στόχους!
Ευρυπίδη, και ο Ινγκασον 4-5 μετά από τραυματισμό. Εσείς περιμένετε ότι θα μπει βασικό δεκάρι ένας 22 χρόνος που δεν έχει παίξει ποτέ Ευρώπη? Ρε μαθετε να διαβάζετε για να μην νομίζετε ότι δημιουργώ εντυπωσεις.
Κάτσε να σας το κάνω και σε Bold τις λέξεις κλειδιά μπας και νιώσετε.
Γιατί ο Σαββιδης είναι χαζός να δίνει 2εκ το χρόνο για προπονητή/τιμ/αθλητικό διευθυντή και να μην έχει θέσει το double και τουλάχιστον τους 8 στην Ευρώπη σαν στόχους!
- ΑποστόληςΑ
Πιο ψηλός από τον Mitrita είναι.Maxpaok έγραψε:Δεν ξέρω αν είναι παλτό αλλά είναι κοντός, ασθενικος και μελαχρινός.
Που τον βρήκαν ήθελα να ξερα!!!
Και τσιπουρακι Ηδονικό.theo-drama έγραψε:Εμείς οι Δραμινοι από τα γεννοφάσκια μας πίνουμε φρεντο - με φυτική παρακαλώ.abc_o_ karpouzas έγραψε:σιγα να μην ξερουν στην δραμα τι ειναι το...φρεντο....sourmenetes έγραψε:Αραχτο φρεντο στη Δράμα!
Χάχαχαχα
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- ΑποστόληςΑ
Δεν είναι καν παίκτες που προτιμάει ο Lucesku. Ο Ρουμάνος ψάχνει έτοιμους παίκτες, μπαρουτοκαπνισμένους, αλλά όχι παίκτες που θα εξελιχθούν μέσα στην ομάδα και θα φέρουν μεγάλη προστιθέμενη αξία. Γι αυτό και συμπαθώ τον Boto.gika έγραψε:Μακάρι να με διαψεύσει, αλλά μέχρι στιγμής Σαστρε, Σοαρες και Κουαλιατα δεν είναι σε καμία περίπτωση οι παίκτες με τους οποίους ο Λουτσεσκου φέρνει double.sn0ufel4 έγραψε:Αυτό που βγάλατε ήδη πόρισμα για το Μπότο...
Αν όλοι αυτοί πλαισιωθούν από μπαρουτοκαπνισμένους παίκτες εγνωσμένη αξίας αγορασμένους σε σωστές τιμές και με δίκαια συμβόλαια, θα του βγάλω το καπέλο πρώτος!
- ΑποστόληςΑ
Όντως φοβερή εκτέλεση, γιατί η μπάλα πήγαινε γκολ.tad έγραψε:...Επειδή κάποιοι βιάζεστε για τον σοαρες τουλάχιστον κατά την ταπεινή γνώμη μου … εκτέλεση σαν την δικη του εντός κλάσματος δευτερολέπτων από την μέση του γηπέδου κάνουν ελάχιστοι … οι περισσότεροι ούτε θα το σκέφτονταν ποσο μάλλον να εκτελέσουν και σωστά …
- ΑποστόληςΑ
Luigi Vampa έγραψε:1.70 - 9 = 1.61 ομωςMaxpaok έγραψε:Εμένα δεν με παραμυθιαζετε, παίκτης που πήρε χαπατα 9 πόντους που σημαίνει το πραγματικό του ύψος είναι 1.70-9=1.59
Ούτε ένα εξήντα!!!!
Το τρανσφερ πάντως τον έχει 1,72, όπως και τον Vieirinha
Εμένα ο φόβος μου είναι πως τεχνικοί διευθυντές σαν τον Μποτο ή στο παρελθόν τον Αρνεσεν δεν έχουν δουλέψει με τόσο μικρά μπάτζετ. Εμείς έχουμε σύνολο 10εκ μαξ να πούμε για μεταγραφές και σε Μπενφικα ή Σαχτάρ τόσο κόστιζε μια το πολύ δυο μεταγραφές ταλεντων. Είμαι δύσπιστος λοιπόν και φοβάμαι πως όπως έκανε κάποτε ο Αρνεσεν και έφερε παίκτες επιπέδου Ατρομαχτου (πλην Τσιμιροτ και Ολσεν) έτσι φοβάμαι πως και αυτά τα ταλέντα θα είναι ταλέντα χαμηλοτερου επιπέδου απο αυτό των απαιτήσεων του ΠΑΟΚ.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Βασικά έφερε σε περίοδο καπιταλ κοντρολ που δεν ερχόταν στην Ελλάδα κανείς ούτε διακοπές .. γκαρυ τζάμπα, είχε βρει και ήθελε κρεσπο, όλσεν , Τσιμίροτ και ήθελε boakye από Γιούβε και του επιβάλλανε Μπερμπάτοφ , ήθελε durmisi από Δανία ( μετά πήγε λατσιο) ..chri5ti9 έγραψε:Εμένα ο φόβος μου είναι πως τεχνικοί διευθυντές σαν τον Μποτο ή στο παρελθόν τον Αρνεσεν δεν έχουν δουλέψει με τόσο μικρά μπάτζετ. Εμείς έχουμε σύνολο 10εκ μαξ να πούμε για μεταγραφές και σε Μπενφικα ή Σαχτάρ τόσο κόστιζε μια το πολύ δυο μεταγραφές ταλεντων. Είμαι δύσπιστος λοιπόν και φοβάμαι πως όπως έκανε κάποτε ο Αρνεσεν και έφερε παίκτες επιπέδου Ατρομαχτου (πλην Τσιμιροτ και Ολσεν) έτσι φοβάμαι πως και αυτά τα ταλέντα θα είναι ταλέντα χαμηλοτερου επιπέδου απο αυτό των απαιτήσεων του ΠΑΟΚ.
εννοείται πως μερικοί δεν πιάσανε όπως ο ζαιρο , αντωνης αλλά 100% δεν υπάρχει .. έφερε σε μισή μεταγραφική περίοδο χωρίς προεργασία παίκτες και από Νοέμβριο τον καθαρίσανε ..
Τι να πρωτοπει κανεις για αυτο το ροστερ...Μεσοεπιθετικα δραμα πραγματικα...Αν υπηρχαν 1-2 παικτες να κανουν τα στοιχειωδη θαυματα θα βλεπαμε...
-
dimitris88
τον καθαρίσανε για τις υπερβολικές και κατά συνέπεια "ύποπτες" προμήθειες που έδινε σε μάνατζερ με τους οποίους δούλευε διαχρονικά...αλλά βασικά η μεγάλη του αποτυχία ήταν η επιλογή του προπονητή Τούντορ, παρότι αρχικά ήθελε τον Αργεντινό Γκιγιέρμο Σελότο (που μετά πήγε Μπόκα) αλλά δεν του έκατσε....Demir έγραψε:Βασικά έφερε σε περίοδο καπιταλ κοντρολ που δεν ερχόταν στην Ελλάδα κανείς ούτε διακοπές .. γκαρυ τζάμπα, είχε βρει και ήθελε κρεσπο, όλσεν , Τσιμίροτ και ήθελε boakye από Γιούβε και του επιβάλλανε Μπερμπάτοφ , ήθελε durmisi από Δανία ( μετά πήγε λατσιο) ..chri5ti9 έγραψε:Εμένα ο φόβος μου είναι πως τεχνικοί διευθυντές σαν τον Μποτο ή στο παρελθόν τον Αρνεσεν δεν έχουν δουλέψει με τόσο μικρά μπάτζετ. Εμείς έχουμε σύνολο 10εκ μαξ να πούμε για μεταγραφές και σε Μπενφικα ή Σαχτάρ τόσο κόστιζε μια το πολύ δυο μεταγραφές ταλεντων. Είμαι δύσπιστος λοιπόν και φοβάμαι πως όπως έκανε κάποτε ο Αρνεσεν και έφερε παίκτες επιπέδου Ατρομαχτου (πλην Τσιμιροτ και Ολσεν) έτσι φοβάμαι πως και αυτά τα ταλέντα θα είναι ταλέντα χαμηλοτερου επιπέδου απο αυτό των απαιτήσεων του ΠΑΟΚ.
εννοείται πως μερικοί δεν πιάσανε όπως ο ζαιρο , αντωνης αλλά 100% δεν υπάρχει .. έφερε σε μισή μεταγραφική περίοδο χωρίς προεργασία παίκτες και από Νοέμβριο τον καθαρίσανε ..
- ΑποστόληςΑ
Τελευταία νίκη του ΠΑΟΚ το 0-1 στο ΟΑΚΑ επί της ΑΕΧ, την 20 Μαρτίου.
Από κει και μετά:
3/4 ΠΑΟ - ΠΑΟΚ 2-1
7/4 Marseille - ΠΑΟΚ 2-1
14/4 ΠΑΟΚ - Marseille 0-1
17/4 α.ρ.η.σ. - ΠΑΟΚ 1-0
21/4 ΠΑΟΚ - γαύρος 0-0
27/4 γαύρος - ΠΑΟΚ 1-1
1/5 ΠΑΟΚ - ΑΕΧ 1-1
7 συνεχόμενοι αγώνες χωρίς νίκη, με 4 συνεχόμενες ήττες και 3 συνεχόμενες ισοπαλίες. Σύνολο τερμάτων: 4-8
Από κει και μετά:
3/4 ΠΑΟ - ΠΑΟΚ 2-1
7/4 Marseille - ΠΑΟΚ 2-1
14/4 ΠΑΟΚ - Marseille 0-1
17/4 α.ρ.η.σ. - ΠΑΟΚ 1-0
21/4 ΠΑΟΚ - γαύρος 0-0
27/4 γαύρος - ΠΑΟΚ 1-1
1/5 ΠΑΟΚ - ΑΕΧ 1-1
7 συνεχόμενοι αγώνες χωρίς νίκη, με 4 συνεχόμενες ήττες και 3 συνεχόμενες ισοπαλίες. Σύνολο τερμάτων: 4-8
- john4serres
Ελπίζω Τετάρτη βράδυ να μιλάμε για νίκη.
Φτάνει πχια μ' αυτό το αρνητικό σερί.
Φτάνει πχια μ' αυτό το αρνητικό σερί.
https://youtu.be/fm7xEsV81Po
ο κωνσταντελιας στην εουπεν.. καλα στοιχεια ο ατιμος αλλα θελει χρονο...
ο κωνσταντελιας στην εουπεν.. καλα στοιχεια ο ατιμος αλλα θελει χρονο...
Το πρόγραμμα του Γιαννούλη ( που στην ηλικία του ήταν στα ίδια αν όχι χειρότερα όσον αφορά το σώμα και την δύναμη) και σε δύο χρόνια θα βγάζει μάτια