Igor Tudor
Re: Igor Tudor
Σε ποια ομάδα;;;paokpantou έγραψε:Καλύτερα εγώ λεω να δώσει ο ρωσσοποντιος κανένα φράγκο μήπως και πάρουμε κανέναν σοβαρο παιχτη για δεξί μπακ και δεκαρι.οσο για τον τουντορα αμυαλος με εμπαθειες μέσα στην ομάδα.και αυτο θα παραμείνει.pilotos έγραψε:Ξέρει πολύ καλά αυτός.
Ξέρει, επιμένω!!!
Εκτός κι αν συμβιβάστηκε...
SM-G920F
Δεν υπάρχει ομάδα, ντολτσε βιτα κι άγιος ο Θεός, πληρώνει ο Ιβάν...
Αν χρειαστεί θα φάμε τον Τούντορ,αυτός φταίει, είναι ο εύκολος στόχος, θα κάνουμε μια ανανέωση συμβολαίου, θα παίξουμε λίγο, θα φάμε και τον επόμενο κι όλα καλά, άλλωστε εμείς έχουμε μόνο DNA...
SM-G920F
++++omerta76 έγραψε:++++++nikolasf έγραψε:Όποιος και να έρθει θα φάει πόλεμο και ανελέητη κριτική από εμένα ....![]()
![]()
![]()
![]()
ΟΟΟΧΧΙΙΙ δεν θα μου φταίει ο άνθρωπος αλλά η νοοτροπία του Φεβρουαρίου .... Το επόμενο επεισόδιο Άρνεσεν φύγε και το μεθεπόμενο ... ΙΒΑΝ φύγε![]()
![]()
![]()
![]()
Θυμηθείτε την ημέρα που το έγραψα γιατί δεν θα είμαι πια εδώ να πώ "σας τα έλεγα"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ως αντιπροεδρος του ΠΑΟΚ τι ως τι μιλησε δεν καταλαβαgergeo4 έγραψε:ως τι μιλησε ο βεζυρτζης;;;;γελαει ο κοσμος
Επειδή κ εγώ κάτω στη χαβούζα μένω , δεν βλέπω κανέναν να γελάει. Στην πραγματικότητα δεν ασχολούνται καν.GIWRIKASP έγραψε:συμφωνω αλλον θελουν να φανε οχι τον τουντορ, ξυπνατε αδερφια γελανε ολοι μαζι μας εδω κατω στη χαβουζα στηριξτε την ομαδα και τον προπονητη
Κ δεν ασχολούνται , επειδή είμαστε πολύ ανίκανοι. Μόνοι μας βάζουμε τα χέρια μας κ βγάζουμε τα μάτια μας.
Αν αποφασίσεις ως ΠΑΕ να τον κρατήσεις, οφείλεις να προβείς στις μεταγραφικές κινήσεις που σου έχει ζητήσει.
Που, ειδικά το δεκάρι, βγάζουν μάτι ότι είναι απαραίτητες.
Που, ειδικά το δεκάρι, βγάζουν μάτι ότι είναι απαραίτητες.
- efthimis_paok
Igor Tudor
Μην δω κανέναν να αναδημοσιεύει Πετρωτο πουθενά εδώ μέσα. Δεν βάλατε μυαλό, που δεν εχει πετύχει ούτε μια μεταγραφή, πρόλαβε κι έβγαλε κ αποκλειστικό πριν τελειώσει η συνεδρίαση ότι φεύγει ο τουντορ.
Ο Βεζυρτζής μίλησε ως εκπρόσωπος του διοικητικού συμβουλίου κ δεν γελάει κανενας.
Ο Βεζυρτζής μίλησε ως εκπρόσωπος του διοικητικού συμβουλίου κ δεν γελάει κανενας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος efthimis_paok την Κυρ 31 Ιαν 2016, 16:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ίσως ο χρήστης να μην γνωρίζει και πολύ καλά τα του ΠΑΟΚ.paoktzis έγραψε:ως αντιπροεδρος του ΠΑΟΚ τι ως τι μιλησε δεν καταλαβαgergeo4 έγραψε:ως τι μιλησε ο βεζυρτζης;;;;γελαει ο κοσμος
ο προεδρος κ ο τ.δ τι ρολο βαρανε;;;εχει γινει μπαχαλο η ομαδα.........paoktzis έγραψε:ως αντιπροεδρος του ΠΑΟΚ τι ως τι μιλησε δεν καταλαβαgergeo4 έγραψε:ως τι μιλησε ο βεζυρτζης;;;;γελαει ο κοσμος
Κάνεις λάθος. Η αγωνία του να βγάλει ότι φεύγει, δείχνει ολοκάθαρα ότι το σύστημα που τον τροφοδοτεί με "ειδήσεις" θέλει να φύγει.efthimis_paok έγραψε:Μην δω κανέναν να αναδημοσιεύει Πετρωτο πουθενά εδώ μέσα. Δεν βάλατε μυαλό, που δεν εχει πετύχει ούτε μια μεταγραφή, πρόλαβε κι έβγαλε κ αποκλειστικό πριν τελειώσει η συνεδρίαση ότι φεύγει ο τουντορ.
Αυτή η προσπάθεια θα συνεχιστεί...
SM-G920F
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pilotos την Κυρ 31 Ιαν 2016, 16:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ασε μας ρε χρηστη που θα μου την πεις κιολας..παντογνωστη εσυ......DC έγραψε:Ίσως ο χρήστης να μην γνωρίζει και πολύ καλά τα του ΠΑΟΚ.paoktzis έγραψε:ως αντιπροεδρος του ΠΑΟΚ τι ως τι μιλησε δεν καταλαβαgergeo4 έγραψε:ως τι μιλησε ο βεζυρτζης;;;;γελαει ο κοσμος
- pisakaipoupoula
Κάνει μπαμ ότι αναφέρεται σε παίκτες. Το θέμα είναι ποιους παίχτες.pilotos έγραψε:Ξέρει πολύ καλά αυτός.
Ξέρει, επιμένω!!!
SM-G920F
-
Ομάδα υπάρχει..ΟΜΑΔΑ με και κεφαλαια γράμματα δεν υπάρχει...διοτι ο προπονητής σου δεν κάνει.γιατί σε θέσεις που είσαι μέτριος δεν παίρνεις ποτε καλύτερους.φέτος καταλάβετε ότι θα τερματίσουμε τεταρτοι.στο κυπελλο αν καταφέρουμε να περάσουμε τον πανιωνιο θα αποκλείσουμε στα ημιτελικά.και του χρονου άντε πάλι νέα αρχη...και κάτι που ξέχασα....φετος θα καταφέρουμε σαν οργανισμός που λέγεται ΠΑΟΚ να εκμηδενίσουμε ολη την ποδοσφαιρική αξια του μπερμπατοφ.αυτα θα είναι τα κατορθώματα του ΠΑΟΚ...αντε καλή συνεχεια σε όλους σας για το υπολοιπο της σεζόν.εγώ θα απέχω πλέον.pilotos έγραψε:Σε ποια ομάδα;;;paokpantou έγραψε:Καλύτερα εγώ λεω να δώσει ο ρωσσοποντιος κανένα φράγκο μήπως και πάρουμε κανέναν σοβαρο παιχτη για δεξί μπακ και δεκαρι.οσο για τον τουντορα αμυαλος με εμπαθειες μέσα στην ομάδα.και αυτο θα παραμείνει.pilotos έγραψε:Ξέρει πολύ καλά αυτός.
Ξέρει, επιμένω!!!
SM-G920F
Δεν υπάρχει ομάδα, ντολτσε βιτα κι άγιος ο Θεός, πληρώνει ο Ιβάν...
Αν χρειαστεί θα φάμε τον Τούντορ,αυτός φταίει, είναι ο εύκολος στόχος, θα κάνουμε μια ανανέωση συμβολαίου, θα παίξουμε λίγο, θα φάμε και τον επόμενο κι όλα καλά, άλλωστε εμείς έχουμε μόνο DNA...
SM-G920F