Μπραβο ρε Ναγκμπε. Ομορφη τοποθετηση. Ψυχραιμη.Joe Nagbe έγραψε:Καλησπέρα και από εμένα!
Νομίζω η κύρια ανησυχία όλων μας είναι το μέγεθος του ρόστερ, 25 ημέρες πριν το κλείσιμο των μεταγραφών (Νομίζω έχει εξτρά περιθώριο για τους ελεύθερους). Από ότι είδα υπάρχουν γύρω στους 18-20 "ενεργούς-υπολογίσιμους" παίκτες... Οι υπόλοιποι είναι είτε υπό διωγμό, είτε πιτσιρικάδες.
Δεν χρειάζεται κάποιος να έχει τις γνώσεις ή το βιογραφικό του Άρνεσεν για να καταλάβει ότι "φωνάζει" η ομάδα για παίκτες.
Και όσο δεν προχωράνε οι μεταγραφικοί στόχοι μας, δυστυχώς θα αναγκαστούμε να συμβιβαστούμε και με παίκτες που δεν θα ήταν προτεραιότητα μας γιατί αριθμητικά δεν βγαίνει το ρόστερ.
Φυσικά in Frank we trust... αλλά προφανώς δεν είναι αλάνθαστος και είναι απολύτως φυσιολογικό να είμαστε σε αγωνία...
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015
αυτην την εντυπωση μου δινει κι εμεναPanos Fanfaras έγραψε:Μακριά από τον οικοδόμο. Ο τύπος παίζει αποκλειστικά για την πάρτη του.
Η πεθερα τι γνωμη εχει?BigBaby έγραψε:Ο Λεοβατς λογικα υπογραφει τις επομενες ημερες εκτος και αν δεν θελει το παιδι του να ερθει Ελλαδα![]()

Αλανια μου πιστευω για μπροστα ο ΠΑΟΚ θελει μια επιθετικαρα τυπου Paolo Guererro και εναν Obraniak.παρταρα θα γινοταν.
- john4serres
- soflodoras
Theios έγραψε:Καλησπερα και απο μενα.Σας διαβαζω χρονια αλλα πρωτη φορα γραφω.
Αποψη μου ειναι οτι η χρονια φετος ειναι μεταβατικη.
Επιγραμματικα:
α) Εφεραν εναν ΤΔ ευρωπαικα αναγνωρισμενο για να λειτουργησει την Π.Α.Ε με αλλα προτυπα απο αυτα που εχουμε συνηθησει .Μαζι σας.
Β) Εφεραν εναν προπονητη ποδοσφαιρικα νεο,φιλοδοξο,που για μενα εχει αναγκη να δειξει εργο στην ομαδα που ανελαβε. Μαζι σας.
γ) Αρχισαν σιγα σιγα να διορθωνουν τα λαθη του παρελθοντος ξεκαθαριζοντας το ροστερ.Αν δεν κανω λαθος μετα τους σημερινους,13 η 14 μας χαιρετησαν.Μαζι σας.
δ) Προσθηκες;Εγιναν κ θα γινουν.Αργησαν; Αποψη μου ναι.Αυριο παιζεις επαναληπτικο ευρωπη με το μισο του μισου ροστερ(του ελλειπεστατου περσινου).Ο Θεος μαζι σας.
Αλλα αν θελετε να λεγεστε συγχρονη εταιρεια εν ετη 2015 μαζι με τις μεταγραφες συνεργαστητε και με εναν καταξιωμενο επικοινωνιολογο,να συμμαζεψει το τμημα αυτο
γιατι εκει Π.Α.Ε Π.Α.Ο.Κ εχετε μαυρα μεσανυχτα.Δεν ειναι δυνατον να αφηνετε να αιωρηται οτι ηρθε παιχτης στην Θεσσαλονικη,συνεφαγε με τον ΤΔ,περασε ιατρικα κ την αλλη
μερα στην Γερμανια δηλωσε οτι ''να κ η γυναικα δεν πολυγουσταρε την ολη φαση,κ γω προτιμω να παλεψω για την 4-5 θεση επιθετικου εδω,παρα να ειμαι βασικος στον ΠΑΟΚ.
Ε αν αυτο δεν ειναι χτυπημα στην εικονα της ομαδας μας και της εταιρειας τοτε ποιo ειναi;
Η εποχη που ζουμε ειναι καθαρα ψηφιακη,ολοι ειναι μπροστα απο μια οθονη και η ΠΑΕ λειτουργει με σηματα καπνου.Το επικοινωνιακο τμημα δεν ειναι μονο για τα νεα της προπονησης.
Με 20 λεξουλες στο tweeter η οπου αλλου αποστομωνεις δημοσιογραφισκους που μονο την ενημερωση μας δεν εχουν αυτοσκοπο (και βιαζουν λεκτικα την εικονα της εταιρειας αλλα και τους εγκεφαλους μας)
και την εικονα της ομαδας σου θωρακιζεις (οταν βαλλεται οπως σημερα) και τον κοσμο σου κρατας σε ηρεμια
μπας κ γλυτωσουμε κανα χαπι για τη πιεση.
Δεν ζηταω διαψευση καθε 3 κ λιγο για καθε ονομα που ακουγεται αλλα οταν ζημιονεται η εικονα της ομαδας οφειλεται να την θωρακιζεται,το internet πλεον φτανει παντου.
Ζητω συγνωμη αν μακρυγορησα,απλα κατεθεσα την αποψη μου και μονο.Καθε αντιθετη αποψη σεβαστη,μην με βγαζετε off topic,αναφερομαι κυριως στο επικοινωνιακο κομματι σε περιοδο μεταγραφων.
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ειναι η αληθεια οτι πασχει στο θεμα επικοινωνιας/μαρκετινγκ. Ακομα και η ΠΑΕ Ηρακλης εχει πολυ καλυτερο τιμ απο τους δικους μας. Τρεις στον αριθμο που δεν εχουν καμια σχεση (κατ εμε) με το αντικειμενο (οπως και καθολου καλη συνεργασια μεταξυ τους). Αμεσα πρεπει να αλλαχτουν και δεν ξερω πραγματικα γιατι τους κρατανε..Αλλα αυτο ειναι αλλου παπα ευαγγελιο. τον επικοινωνιακο πολεμο τον οποιο αναφερεις δεν τον κερδιζεις με τουιτισματα καλε μου φιλε.Τον κερδιζεις οταν κερδισεις τα μιντια. Κουμαντο θα κανεις οταν εχεις με το μερος σου το Μεγκα,ΕΡΤ,ΑΝΤ1,ΣΚΑΙ,σπορτεφεμ,ΕΡΑ,Μακεδονια τιβι και οτι αλλο ΜΜΕ μπορεις να σκεφτεις τωρα. Το ΠΟΚ εχει διαβρωσει ολο το συστημα. Εχει βαλει χαφιεδες του ακομα και σε θεωρητικα "δικα" μας μεσα και κανει κουμαντο χρονια τωρα.Βλεπε παραδειγμα Χυτα.
Η μερια μας λοιπον τωρα ειναι να μαθουμε να κρινουμε. Να βλεπουμε τι ακριβως ειμαστε. Που ακριβως παμε και αν μπορουμε να βλεπουμε ποιους ακριβως πρεπει να στηριζουμε. Χωρις λαικα δικαστηρια,χωρις συνομοσιολογιες και υπεροψια προερχομενη απο την ημιμαθια και τη βλακεια μας (τυπου "εγω τα ξερω ολα"). Δεν αναφερομαι σε σενα. Η οπτικη σου εχει μια βαση και την αιτιολογεις οσο καλυτερα μπορεις. Μιλαω για ολη αυτη την μειονοτητα των συνοπαδων μας που μονο κακο μπορουν να κανουν στην ομαδα μας.
Καλως ηρθες
Ο μάνατζερ του Τσιμιροτ λέει πως ο παίκτης είναι δικός μας.
Τι συμβαίνει πάλι;
Τι συμβαίνει πάλι;
που το λεει?Ακάλυπτος έγραψε:Ο μάνατζερ του Τσιμιροτ λέει πως ο παίκτης είναι δικός μας.
Τι συμβαίνει πάλι;
- Dimitris_L4
Πριν καμια 50αρια σελιδες σας ειχα γραψει (οταν δεν ειχε ακουστει καν το ονομα του) οτι ο Φρανκ ειχε κλεισμενο τον Κρεσπο, και ορισμενοι πεσατε να με φατε και αρχισατε το δουλεμα. Ιδου..
http://www.paokmania.gr/stiles/mme/8931 ... -paok-alla
Ο Φρανκ θα φερει κατι καλο.. Ας εχουμε υπομονη. Η μεγαλη καψουρα παντως του Ιγκορ ειναι ο Σαμπο της Τρναβα να το ξερετε. Πιστευουν οτι θα ειναι ο μελλοντικος μας ηγετης.
Για καμπιασο και γαυρο γελαει ο κοσμος. Προτιμω την τακτικη Φρανκ Ιγκορ με 25αρηδες εως 27αρηδες παρα ξεζουμισμενους 35αρηδες. Παιδια μην ανεβαζετε αρθρα του σκυλου..Ειναι εμετικα.
Φρανκ φερε το σουηδικο ξανθο ατι...
http://www.paokmania.gr/stiles/mme/8931 ... -paok-alla
Ο Φρανκ θα φερει κατι καλο.. Ας εχουμε υπομονη. Η μεγαλη καψουρα παντως του Ιγκορ ειναι ο Σαμπο της Τρναβα να το ξερετε. Πιστευουν οτι θα ειναι ο μελλοντικος μας ηγετης.
Για καμπιασο και γαυρο γελαει ο κοσμος. Προτιμω την τακτικη Φρανκ Ιγκορ με 25αρηδες εως 27αρηδες παρα ξεζουμισμενους 35αρηδες. Παιδια μην ανεβαζετε αρθρα του σκυλου..Ειναι εμετικα.
Φρανκ φερε το σουηδικο ξανθο ατι...
- ace79grpaok
Γελάει ο κόσμος ,παίκτης που περνάει και ιατρικά και μετά φευγει ,άντε ο επόμενος να έρθει να υπογράψει και πριν βγει φωτογραφειες να αλλάξει γνώμη .Μαλλον κάποιος έχει εξάρθρωση στην τσέπη και δεν εκλεισε

- ΑποστόληςΑ
Θα έπρεπε με την Partizan FC Belgrade να έχουμε πολύ πιο ισχυρούς δεσμούς και να είναι τροφοδότης μας. Τι στα κομμάτια αδελφοί είμαστε; Ο Vukic τι κάνει;K_geo έγραψε: υγ: ζιβκοβιτς δύσκολα σερα, πολύ δύσκολα... μιλάμε για τοπ-10 ταλέντα στην ηλικία του στην ευρώπη σίγουρα.
- ΑποστόληςΑ
Fear of the dark έγραψε:Το δίνουν τελειωμένο για Λέοβατς στο OLAPAOK.
Έρχεται άμεσα Θεσσαλονίκη να περάσει ιατρικά και να υπογράψει.
(Χωρίς τη γυναίκα του)...

- ΑποστόληςΑ
Δηλώνουμε νέα λίστα:xavakhs έγραψε:Γνωρίζει κανείς μέχρι πόσες αλλαγές μπορούν να δηλωθούν στο ρόστερ για την επόμενη φάση;
Play - off:
Λίστα μέχρι τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 10 Αυγούστου
Δικαίωμα μίας αλλαγής μέχρι την παραμονή του πρώτου αγώνα (Τετάρτη 19 Αυγούστου). Οι αγώνες θα διεξαχθούν 20 και 27 Αυγούστου.
Όμιλοι:
Λίστα μέχρι 1η Σεπτέμβρη.
Οι αγώνες θα διεξαχθούν:
17.09.2015
01.10.2015
22.10.2015
05.11.2015
26.11.2015
10.12.2015
Ο τυπος με την εξαρθρωση στην τσεπη ειναι ο λογος που μπαινουμε κ γραφουμε ακομη στο φορουμ. Αν δεν ηταν θα ειχαμε παει ολοι για ψαρεμα μεχρι να ξεκινησουν οι αγωνες της γ εθνικης.
Sent from my iPad using Tapatalk
Sent from my iPad using Tapatalk
για τσιριμοτ λογικα δεν πεφτανε κατω απο 1,5 που ζητανε και αποσυρ8ηκε ο ΠΑΟΚ...τωρα αν ειναι τακτικη ,σε συννενοηση με τον μανατζερ του,και επιστρεψει ο ΠΑΟΚ με αλλη προταση σε λιγες μερες ,8α φανει...