Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις
Re: Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις
Ευτυχώς όλους εμάς, μας έχουν γραμμένους στην ΠΑΕ κι ούτε καν μας βλέπουν.
Κι όσον αφορά στην ψηφοφορία, καλά έκαναν.
Κι όσον αφορά στην ψηφοφορία, καλά έκαναν.
Μιλάμε για μηδενικό αυτοσεβασμό.
Νομιμοποιείς τον Μαρινάκη με την ψήφο σου.
Νομιμοποιείς τον Μαρινάκη με την ψήφο σου.
Αν χαναμε τον τελευταίο αγωνα με αυτη την διαιτησια τα ιδια θα λεγατε;
- navigator11
Με βάση την οπαδική λογική, να ανταναρωτηθώ κι εγώ λίγο. Οι μέχρι προχθές - ανά ζεύγη - σκοτωμένοι βαζελοχαρτινορούληδες με ποιά λογική έβαλαν στην άκρη τις Φραπάρ, μαπάρ, το επικοινωνιακό τσουνάμι για την περσινή "κλοπή" του πρωταθλήματος από τα χέρια του ηθικού κυρίου γΙδοβάνοβιτς, τη συμφωνία των 2 ποκιτων, έτσι παρουσιάστηκε τουλάχιστον, με την προτεινόμενη γραμμή πλέον να μην πρέπει στα πλέι οφφς να συμμετέχουν αμφιλεγόμενα π@υτ@ν@κια τύπου ο(κ)αρης, πανουργιάς fc κοκ;
- PAOK_Antarctica
Όταν έχεις να διαλέξεις ανάμεσα σε ένα σκατό και μια κουράδα, απλά πας για μπάνιο και αφήνεις τους άλλους να διαλέξουν. Το να επιχειρηματολογείς υπέρ της κούραδας και εναντίον του σκατου είναι κατάντια.
Το να λέμε ότι το να είναι ο χοντρός πρόεδρος είναι υπέρ του ΠΑΟΚ (!!) απλά δείχνει πως πάμε σαν πρόβατα στη σφαγή. Γιατί εμείς είμαστε οι πρωταγωνιστές να πούμε και κινούμε τα νήματα και ο χοντρός είναι χαζούλης και δεν έχει ατζέντα να μας γαμησει με την πρώτη ευκαιρία. Θα του τη φέρουμε εμείς, θα δει αυτός.
Το να λέμε ότι το να είναι ο χοντρός πρόεδρος είναι υπέρ του ΠΑΟΚ (!!) απλά δείχνει πως πάμε σαν πρόβατα στη σφαγή. Γιατί εμείς είμαστε οι πρωταγωνιστές να πούμε και κινούμε τα νήματα και ο χοντρός είναι χαζούλης και δεν έχει ατζέντα να μας γαμησει με την πρώτη ευκαιρία. Θα του τη φέρουμε εμείς, θα δει αυτός.
-
Ο Βαγγέλης άλλαξε ρε. Έχασε γύρω στα 50 κιλά, εξομολογήθηκε και αποφάσισε να βαδίσει τον δρόμο του Κυρίου και του Ιβάν.... Και ο Άγιος Κωνσταντίνος σκότωσε χιλιάδες κόσμο πριν μετανοήσει και τον κάνουν Άγιο. Ε εμείς δεν τον κάναμε Άγιο, απλώς Πρόεδρο στη SL.
Συγχωρεμένος να 'ναι...
Συγχωρεμένος να 'ναι...
-
Ευκαιρια τουλαχιστον, να συνειδητοποιησουν αρκετοι οτι ο ΠΑΟΚ δεν ετεροκαθοριζεται.
Δεν ειμαι αντι-ολυμπιακος, αντι-αεκ, αντι-βαζελος, αντι-ρουλης. Ειμαι με τα συμφεροντα του ΠΑΟΚ.
Ειδαμε αυτους που κοιτανε πρωτα να κανουν κακο στον αλλον, ποσο ψηλα πηγανε
Δεν ειμαι αντι-ολυμπιακος, αντι-αεκ, αντι-βαζελος, αντι-ρουλης. Ειμαι με τα συμφεροντα του ΠΑΟΚ.
Με λευκο και χωρις αποψη εισαι απλα ενα τιποτα που δεν του δινει σημασια κανειςPAOK_Antarctica έγραψε:Όταν έχεις να διαλέξεις ανάμεσα σε ένα σκατό και μια κουράδα, απλά πας για μπάνιο και αφήνεις τους άλλους να διαλέξουν. Το να επιχειρηματολογείς υπέρ της κούραδας και εναντίον του σκατου είναι κατάντια.
Εγώ πιο εύκολα θα εμπιστευτώ έναν σκακιστή υψηλού επιπέδου παρά κάποιον που σήμερα έχει rbnb, χτες έβαζε φωτοβολταϊκά, πριν είχε σσαλιγκάρια, λεβάντες κλπ και πριν 20 χρόνι έχασε τα λεφτά του στο ΧΑΑ
Μόνο κατάντια για το ΠΑΟΚ τίποτα άλλο να βγαζη και να ψιφιζη το δυνάστη του ΠΑΟΚ για προεδρο ταπείνωση έπρεπε να ψήφιση λευκό τρίζουν τα κόκαλα αυτών που δωσαν τη ζωή τους για το ΠΑΟΚ και δεν είναι μαζί μας ντροπή και μόνο ντροπή είδη ξεκίνησαν τα παπαγαλακια για συμαχιες με τον ολυμπιακοειδη είχε ξεκινηση από της εκλογες στην ΕΠΟ απλώς σήμερα επικυρωθηκε και με τη βούλα μόνο ντροπή ξεφτιλα ποτέ δεν.περιμενα να είμαστε με τη πλευρά του γαυτου κανταντια τίποτα άλλο ντροπη
- PAOK_Antarctica
alexgarcia6 έγραψε:Ευκαιρια τουλαχιστον, να συνειδητοποιησουν αρκετοι οτι ο ΠΑΟΚ δεν ετεροκαθοριζεται.
Φίλε εσύ δεν μας είχες ζαλίσει τον έρωτα ότι δεν κερδίζουμε τον Άρη;
-
Δεν εχεις αδικο, και εγω ενα ψιλοσοκ το ειχα σημερα. Δεν με βγαζω στην απεξω.
Ουτε δεν παραδεχομαι οτι θελω να νικαω τους διπλα.. Αλλα η ομαδα φετος μου απεδειξε οτι αυτο ειναι δικο μου συμπλεγμα, που ο οργανισμος ΠΑΟΚ το εχει ξεπερασει.. καιρος να το ξεπερασω κ εγω
Ουτε δεν παραδεχομαι οτι θελω να νικαω τους διπλα.. Αλλα η ομαδα φετος μου απεδειξε οτι αυτο ειναι δικο μου συμπλεγμα, που ο οργανισμος ΠΑΟΚ το εχει ξεπερασει.. καιρος να το ξεπερασω κ εγω
- navigator11
Δηλαδή εσύ, εγώ και το 16830% εδώ μέσα το ξέρουμε όλο αυτό που περιγράφεις αλλά ο Ιβάν το έχει λησμονήσει λόγω γήρατος, ας πούμε; Ε προφανώς, δεν τα έχει ξεχάσει όλα αυτά σε βάρος του. Προφανέστατα, θα κριθεί κι η στάση του κι η επιλογή του. Τόσο ... άμα τη εμφανίσει, όπως σήμερα, όσο κι αργότερα, εκ του αποτελέσματος. Διότι στην a priori αγνή προαίρεση και πρόθεση του ζέμπερα δεν πιστεύει.PAOK_Antarctica έγραψε:Όταν έχεις να διαλέξεις ανάμεσα σε ένα σκατό και μια κουράδα, απλά πας για μπάνιο και αφήνεις τους άλλους να διαλέξουν. Το να επιχειρηματολογείς υπέρ της κούραδας και εναντίον του σκατου είναι κατάντια.
όταν αντιληφθείτε σε τι θεση ισχύως εχει φέρει τον ΠΑΟΚ ο σκακιστής
ίσως να σταματήσετε να γράφετε δακρύβρεχτα σχόλια
ειμαστε μόνοι μας και θέτουμε τους όρους μας
όποιος γουστάρει έχει καλώς
μπαινει η φάση σε τριπ , ή φτιάχνουμε ποδοσφαιρο σε αυτη την χώρα ή συνεχίζουμε τα ίδια
χωρίς να βάζω και το χέρι μου στην φωτιά , ο πιο κοντινός που μπορείς να μιλήσεις
,έχοντας γνωρίσει την φάση στο
βρεττανικο πρωτάθλημα , και μπορει να αντιληφθει την δυναμική ,καλως ή κακώς είναι ο
Μαρινάκης
απο κει και πέρα ,ειμαι 100τα100 σιγουρος οτι αν κανει μαλακια θα μα βρει απέναντι
δεν θα ειναι και η πρώτη φορά
ίσως να σταματήσετε να γράφετε δακρύβρεχτα σχόλια
ειμαστε μόνοι μας και θέτουμε τους όρους μας
όποιος γουστάρει έχει καλώς
μπαινει η φάση σε τριπ , ή φτιάχνουμε ποδοσφαιρο σε αυτη την χώρα ή συνεχίζουμε τα ίδια
χωρίς να βάζω και το χέρι μου στην φωτιά , ο πιο κοντινός που μπορείς να μιλήσεις
,έχοντας γνωρίσει την φάση στο
βρεττανικο πρωτάθλημα , και μπορει να αντιληφθει την δυναμική ,καλως ή κακώς είναι ο
Μαρινάκης
απο κει και πέρα ,ειμαι 100τα100 σιγουρος οτι αν κανει μαλακια θα μα βρει απέναντι
δεν θα ειναι και η πρώτη φορά
Η δυναμική της σούπερ λίγκας είναι μηδενική, η ΕΠΟ κάνει το παιχνίδιPAOK_Antarctica έγραψε:Όταν έχεις να διαλέξεις ανάμεσα σε ένα σκατό και μια κουράδα, απλά πας για μπάνιο και αφήνεις τους άλλους να διαλέξουν. Το να επιχειρηματολογείς υπέρ της κούραδας και εναντίον του σκατου είναι κατάντια.