Vladan Ivic
- ΑποστόληςΑ
- PAOK_Antarctica
Re: Vladan Ivic
black death έγραψε:Άντε και αλλάζεις (πάλι) προπονητή. Πας για τον 72χρονο Λουτσέσκου που κατάφερε να βγάλει τη Ζενίτ 3η;
Όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν.
Αυτό είναι σαν να λες ξέρω γω "πάμε για τον Βενγκέρ που κατάφερε να βγάλει την Άρσεναλ 5η;"
Αν δεις την πορεία του, δεν έχει θέμα να διώξει και τις μπάλες από την προπόνηση...danirifle έγραψε:ο λουτσέσκου θα έδιωχνε τζαβέλα και τζιώλη?
SM-G935F
- ΑποστόληςΑ
- PAOK_Antarctica
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
-
Ακριβως, καμια σχεση.PAOK_Antarctica έγραψε:black death έγραψε:Άντε και αλλάζεις (πάλι) προπονητή. Πας για τον 72χρονο Λουτσέσκου που κατάφερε να βγάλει τη Ζενίτ 3η;
Όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν.
Αυτό είναι σαν να λες ξέρω γω "πάμε για τον Βενγκέρ που κατάφερε να βγάλει την Άρσεναλ 5η;"
- PAOK_Antarctica
- Sick Bastard
- ΑποστόληςΑ
θέλω να πω ότι επιτέλους βρήκαμε κάποιον που ξέρει πως λειτουργεί ο οργανισμός ΠΑΟΚ καλύτερα από οποιονδήποτε ξένοpilotos έγραψε:Αν δεις την πορεία του, δεν έχει θέμα να διώξει και τις μπάλες από την προπόνηση...danirifle έγραψε:ο λουτσέσκου θα έδιωχνε τζαβέλα και τζιώλη?
SM-G935F
και αυτό παίζει τεράστιο ρόλο, γιατί έχουμε τρομερές ιδιαιτερότητες σαν ομάδα
Μερικές φορές, με φιλική διάθεση το λέω γιατί κι εγώ το νιώθω, νομίζουμε ότι η γη περιστρέφεται γύρω από τον ΠΑΟΚ μαςdanirifle έγραψε:θέλω να πω ότι επιτέλους βρήκαμε κάποιον που ξέρει πως λειτουργεί ο οργανισμός ΠΑΟΚ καλύτερα από οποιονδήποτε ξένοpilotos έγραψε:Αν δεις την πορεία του, δεν έχει θέμα να διώξει και τις μπάλες από την προπόνηση...danirifle έγραψε:ο λουτσέσκου θα έδιωχνε τζαβέλα και τζιώλη?
SM-G935F
και αυτό παίζει τεράστιο ρόλο, γιατί έχουμε τρομερές ιδιαιτερότητες σαν ομάδα
SM-G935F
παντως βλανταν απο την στιγμη που ο σαββιδης μιλησε για απειλες προς την οικογενεια σου (και ο αδερφος σου οικογενεια ειναι), οφειλεις να επιβεβαιωσεις ή να διαψευσεις οτι αυτος ηταν ο λογος της παραιτησης σου. και εαν δεν ειναι αυτος ο λογος, απο την στιγμη που παραιτηθηκες και δεν απολυθηκες, οφειλεις να εξηγησεις τους λογους που φευγεις απο την ομαδα.
ειμαι σιγουρος οτι θα προσπαθησεις να εξηγησεις στην ποδοσφαιρικη (και οχι μονο) ελλαδα τις πρακτικες της Ε.Ο
ειμαι σιγουρος οτι θα προσπαθησεις να εξηγησεις στην ποδοσφαιρικη (και οχι μονο) ελλαδα τις πρακτικες της Ε.Ο
-
Συγκρινεις ανομοια μεγεθη. Επισης η Αρσεναλ με το υλικο που εχει και τα λεφτα που δινει για 3-4η ειναι.PAOK_Antarctica έγραψε:Για πες.
Τελος παντων, εγω δεν θελω προπονητη ρε φιλε. Δεν θελω να αλλαξω 15 μεχρι να βρω τον επομενο θαυματοποιο (Σαντος) που θα βγαζει απ τη μυγα ξυγκι. Θελω παιχτες που το να αλλαξουν 10 μαμημενες πασες με αντιπαλο τον Πισπα θα το θεωρουν αυτονοητο. Αλλα αν ειναι να φερεις προπονητη, οχι παλι μπαμ μπουμ μεγαλο ονομα συνταξιουχο. Φερε καποιον που εχει να δειξει 5 πραγματα και βρισκεται σε ανοδικη πορεια.