Επιτέλους και κάποια λογική φωνή μέσα στην τρέλα του paokmania!Χωρικός έγραψε:και θυμάμαι με νοσταλγία που δεν μας άρεσαν κι ολας ο Σταθης και ο Αποστόλης... με κάτι Ρομαν κ σια που εχουμε μπλέξει τώρα....
Ανέκδοτα
- ΑποστόληςΑ
Re: Ανέκδοτα
- Ekatnetworkltd
stelyk έγραψε:Μπαίνει ένας μεθυσμένος στο λεωφορείο και αρχίζει να φωνάζει δυνατά: "Όσοι κάθονται μπροστά είναι αδερφές, όσοι κάθονται στην μέση είναι χέστες και όσοι κάθονται πίσω μ@λ@κες!" Το ακούει ο οδηγός και κάνει απότομο φρενάρισμα στο αστικό και πιάνει από τον γιακά τον μεθυσμένο λέγοντας του σε άγριο ύφος: "Μπορείς να μου δείξεις τις αδερφές που κάθονται μπροστά?" "Ρε φίλε που να ξέρω, ανακατεύτηκαν όλοι με το φρενάρισμα!"
καμμενο alert
-Τι διαφορά έχει ένας πελαργός από ένα.. ?
-Ο πελαργός έχει δύο πόδια ενώ.
-Τι διαφορά έχει ένας πελαργός από ένα.. ?
-Ο πελαργός έχει δύο πόδια ενώ.
μπαινει το ηλιο (Ηe) σε ενα μπαρ και λεει στον μπαρμαν
-Βαλε μου μια μπυρα σε παρακαλω πολυ
-Λυπαμαι, δεν σερβιρουμε ευγενη αερια, απανταει ο μπαρμαν
και το ηλιο εφυγε χωρις καμια αντιδραση
-----------------------------------------------------------------------------------
Μπαινει στο μπαρ ενας σκελετος και καθεται.. Του λεει ο μπαρμαν:
-Τι να σας φερω?
-Ενα ποτηρι ουισκι και μια σφουγγαριστρα...
-----------------------------------------------------------------------------------
Πως λέγεται ο Τούρκος αρχιπρογραμματιστής;
Ντάτα μπέης
----------------------------------------------------------------------------------
-Γιατί πρέπει πάντα να εμπιστεύεσαι έναν λαρισαίο?
-Γιατί ό,τι λέει το τυρι.
-Βαλε μου μια μπυρα σε παρακαλω πολυ
-Λυπαμαι, δεν σερβιρουμε ευγενη αερια, απανταει ο μπαρμαν
και το ηλιο εφυγε χωρις καμια αντιδραση
Μπαινει στο μπαρ ενας σκελετος και καθεται.. Του λεει ο μπαρμαν:
-Τι να σας φερω?
-Ενα ποτηρι ουισκι και μια σφουγγαριστρα...
Πως λέγεται ο Τούρκος αρχιπρογραμματιστής;
Ντάτα μπέης
----------------------------------------------------------------------------------
-Γιατί πρέπει πάντα να εμπιστεύεσαι έναν λαρισαίο?
-Γιατί ό,τι λέει το τυρι.
-
Μπαρκαρούτσος
- ΑποστόληςΑ
Το να μπει εδώ μέσα ο Απόστολος και να βρει σωστό το topic "παίζει" να είναι πιο σπάνιο κι από................
-
-
-
-
-
-
-
-
..........................................................................................μια καταιγίδα στη Σαχάρα!!!
-
-
-
-
-
-
-
-
..........................................................................................μια καταιγίδα στη Σαχάρα!!!
είναι ενας τυπος στη σαχαρα και ρωταει ένα βεδουινο
ρε φιλε, η θαλασσα ποσο μακρια ειναι;
ε 3,000 χλμ
ΠΩ ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΑΡΑΛΙΑΡΑ!!
Παλιό, αλλά μιας και είπες Σαχάρα...
ρε φιλε, η θαλασσα ποσο μακρια ειναι;
ε 3,000 χλμ
ΠΩ ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΑΡΑΛΙΑΡΑ!!
Παλιό, αλλά μιας και είπες Σαχάρα...
Τρακάρει ένας κάγκουρας με μηχανή και τηλεφωνούν από το νοσοκομείο στην οικογένεια. Τρέχει η οικογένεια στο νοσοκομείο και λίγο πριν φτάσουν στο δωμάτιό του βγαίνει ένας γιατρός και τον πιάνουν να τον ρωτήσουν:
-Γιατρέ, πως είναι ο γιόκας μας θα γίνει καλά;
Λέει ο γιατρός:
-Έχω ένα καλό και ένα κακό νέο. Ποιό θέλετε πρώτα;
-Ε... Πες το κακό...
-Είναι κρίσιμη η κατάστασή του, η σύγκρουση ήταν σφοδρή και αν την βγάλει καθαρή θα θέλει μήνες για την αποκατάστασή του...
-Ε και το καλό ποιο είναι γιατρέ: (με σφιγμένα λόγια)
-Ευτυχώς φόραγε το κράνος και ο αγκώνας του είναι μία χαρά.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Μάνα κύκλωπα, στον κύκλωπα:
-Αγόρι μου, τα μάτια σου 7...
---------------------------------------------------------------------------------------------
Πάει ένας τύπος με ένα ταψί παστίτσιο σε ένα δέντρο.
- Θες λίγο;
- Δεν-τρωωω
-Μάνα τι φαγητό έχουμε;
-Ψάρι.
-Ψάρι; Καλύτερα να πεθάνω.
-Τι λες παιδί μου; Φάε τη γλώσσα σου.
-Τα δαχτυλίδια της είναι όλα ψεύτικα;
-Μούφα, yes, όλα τα δαχτυλίδια.
Τί κάνεις εκεί ρε;;;
-Τίποτα, προσπαθώ να ευθυγραμμίσω το Π...
-Γιατί;
-Γιατί ίσιο Π είναι χρυσός.
-Ρε συ τόσο μικρό τον έχει;
-Σου λέω δεν παίζεται...
Γύφτος χωρίζει με την γύφτισσα φίλη του:
-Αν θες μπορούμε να μείνουμε ξαδέρφια..
-Γιατρέ, πως είναι ο γιόκας μας θα γίνει καλά;
Λέει ο γιατρός:
-Έχω ένα καλό και ένα κακό νέο. Ποιό θέλετε πρώτα;
-Ε... Πες το κακό...
-Είναι κρίσιμη η κατάστασή του, η σύγκρουση ήταν σφοδρή και αν την βγάλει καθαρή θα θέλει μήνες για την αποκατάστασή του...
-Ε και το καλό ποιο είναι γιατρέ: (με σφιγμένα λόγια)
-Ευτυχώς φόραγε το κράνος και ο αγκώνας του είναι μία χαρά.
Μάνα κύκλωπα, στον κύκλωπα:
-Αγόρι μου, τα μάτια σου 7...
Πάει ένας τύπος με ένα ταψί παστίτσιο σε ένα δέντρο.
- Θες λίγο;
- Δεν-τρωωω
-Μάνα τι φαγητό έχουμε;
-Ψάρι.
-Ψάρι; Καλύτερα να πεθάνω.
-Τι λες παιδί μου; Φάε τη γλώσσα σου.
-Τα δαχτυλίδια της είναι όλα ψεύτικα;
-Μούφα, yes, όλα τα δαχτυλίδια.
Τί κάνεις εκεί ρε;;;
-Τίποτα, προσπαθώ να ευθυγραμμίσω το Π...
-Γιατί;
-Γιατί ίσιο Π είναι χρυσός.
-Ρε συ τόσο μικρό τον έχει;
-Σου λέω δεν παίζεται...
Γύφτος χωρίζει με την γύφτισσα φίλη του:
-Αν θες μπορούμε να μείνουμε ξαδέρφια..
- ΑποστόληςΑ
Θα επανέλθω στα παλιά:
Με λέει η γυναίκα μου ότι θέλει να δώσει τα παλιά της ρούχα σε οικογένειες που πεινάνε. Την είπα ότι αν τους κάνουν τα ρούχα της αποκλείεται να πεινάνε. Έτσι άρχισε ο καυγάς.
Με λέει η γυναίκα μου ότι θέλει να δώσει τα παλιά της ρούχα σε οικογένειες που πεινάνε. Την είπα ότι αν τους κάνουν τα ρούχα της αποκλείεται να πεινάνε. Έτσι άρχισε ο καυγάς.
- Ekatnetworkltd
-
Dimg4
Σε λιγο καιρο οι djs που θα παιζουν το "Βγαλε το μαντηλι, απο τα μαλλια απο τα μαλλια" θα εκτελουνται σε δημοσιο χωρο για ασεβεια!