Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
Odi

Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Δημοσίευση από Odi »

Τι περιμένεις ρε άνθρωπε;Θα απαντήσεις στην ερώτηση που σου έχουν κάνει 5 άτομα ή όχι;

Ξεκαθάρισα.Πιο ξεκάθαρα δεν γίνεται.

Αφήνεις υπόνοιες για εμάς.Γράφεις οτι πήρε ο Κώστας εντολή.Και μετά περνάει μια ώρα και δεν μας λες ποιος νομίζεις πως έδωσε την εντολή.

Ή τρολάρεις πολύ καλά,ή δεν ξέρεις τι να γράψεις.

Γραπτή συγνώμη για ποιον λόγο;Μου είπες τι εννοούσες για να ζητήσω συγνώμη;
Marianov6

Δημοσίευση από Marianov6 »

τα εχω εδω μπροστα μου Δημητρη και τα δυο ποστ σου, το αρχικο και το μετεπειτα που πηγες να δικαιολογησεις τι εννοουσες.

Δικαιολογεις ετσι

"Τωρα σχετικα με τα προβατα οπαδους, μην ψαχνεις να πιαστεις, δεν εγραψα οτι ειμαστε προβατα, εγραψα οτι βολευουν γενικα οι οπαδοι προβατα και οτι προβατο ειναι ο ανθρωπος χωρις πολιτικη σκεψη και συνειδηδη"

Αλλα αυτο ειναι το αρχικο σου ποστ, οχι μεμονομενα η τελευταια προταση

"Τελος παντων Κωστα, στο ειπα οτι δεν απευθυνομαι σ εσενα, αλλα τωρα καταλαβαινω γιατι μερικοι σκυλιαζουν με το εξω η πολιτικη απο τον ΠΑΟΚ.
Φαινεται βολευουν μια χαρα οι οπαδοι προβατα."

Εγω ειμαι οπαδος του ΠΑΟΚ και την πολιτικη την γραφω στα παπαρια μου οσο αφορα τον ΠΑΟΚ. Ειμαι προβατο σαν οπαδος? Επειδη εσυ θελεις να συνδεσεις την πολιτικη με τον ΠΑΟΚ, εμενα με κανει προβατο αυτο? Και απο που και ως που εχεις εσυ το δικαιωμα να με πεις εμενα προβατο επειδη εγω δεν θελω να συνδεσω την πολιτικη με τον ΠΑΟΚ?
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Rizla έγραψε:
Odi έγραψε:Όχι δεν το ξέρει..

Πω ρε τοσο καιρο στο σκοταδι ημουν...
Αμα κανεις προσθηκη φιλου τι γινεται;

Δεν γνωρίζω :)
Άβαταρ μέλους
Δημητρης17

Δημοσίευση από Δημητρης17 »

Παιδες, αυριο με περιμενει το μεροκαματο κι εχω αρκετα πρωινο ξυπνημα. Οπως αντιλαμβανεστε πρεπει να κοιμηθω, γιατι ειναι η φυση της δουλιας τετοια που αυπνος μπορει και να το πληρωσεις ακριβα. Οπως αντιλαμβανομαστε υπαρχει ενα θεματακι συμπεριφορας. Δεν το αφηνω, αλλα δεν μπορω να μεινω αλλο στον υπολογιστη. Θα το δουμε αυριο, ισως και πιο νηφαλιοι. Καληνυχτα σε ολους, το εννοω!!! ΚΑΛΗ - ΝΥΧΤΑ !!!
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

4η κ τελευταια φορα που προσπαθω να βοηθησω...

Δημητρης17 » Τρί Αύγ 23, 2016 9:47 pm
Δεν απευθυνομαι προσωπικα σ εσενα, γιατι ετσι κι αλλιως, δεν πιστευω οτι ηταν δικη σου αποφαση το να εξαφανιστει σε χρονο dt το ποσταρισμα μου.

Odi » Τρί Αύγ 23, 2016 9:53 pm

simba έγραψε:Ρε δημητρη αφου προηγειται το ποστ σου που προκαλεσε αντιδρασεις κ ερωτηματα...
και στην τελικη οκ, ας ανακαλεσει ο οντι αφου πρωτα απαντησεις στα περι αποφασης..
τοσο απλο ειναι.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Δημήτρη αν φύγεις τώρα θα φύγεις γενικά.-

Αφήνεις πολλές υπόνοιες τόσο για το πρόβατα όσο και για το ότι υπάρχουν εντολές άνωθεν

Προειδοποιώ και συγγνώμη για το ύφος μου αλλά μια ώρα τώρα σε ρωτάμε χωρίς απάντηση
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Δημοσίευση από Guitarman »

pgetsos έγραψε:Και για πες μας ρε Δημήτρη για να μορφωθούμε και οι υπόλοιποι

Ποιανού απόφαση ήταν να σβήσει το ποστ ο Κώστας αν όχι δικιά του;

Γιατί τότε εσύ συκοφαντείς πως ο Κώστας ακολουθεί γραμμή
Othin έγραψε:Προσωπικά ποτέ δεν κατάλαβα γιατί σε ένα οπαδικό forum δεν ταιριάζει (και) η πολιτική κουβέντα, αλλά είναι βράδυ και θα θελα αυτήν τη συζήτηση να την κάνουμε κάποια άλλη ώρα απολύτως συνειδητά. Τα πάντα είναι πολιτική. Θέλω να πιστεύω πως οι ΠΑΟΚτσήδες διαφέρουμε από όσους ηλίθιους κwλ0γαβρους εξακολουθούν να στηρίζουν έναν κοινό εγκληματία του ποινικού δικαίου στα πλαίσια του no politica μόνον και μόνον επειδή ισχυρίζεται ότι βοηθά την ομάδα τους.

Πολιτική να κάνουμε, μαζί σου εννοείται. Κομματική να μην κάνουμε καλύτερα..

Παιδιά ας είμαστε ειλικρινής: Εάν ανοίξει πολιτική κουβέντα, τα περί "αδελφών ΠΑΟΚτσήδων" πάνε περίπατο... Πόσο μάλλον εάν ανοίξει κομματική κουβέντα.

Δλδ ειλικρινά, θεωρείται τον οπαδικό εχθρό σας πιο επικίνδυνο από τον ιδεολογικό?

Ας μείνουμε στον ΠΑΟΚ (και όσοι θέλετε στον Γκοραν) και ας αφήσουμε κατά μέρος τα περί πολιτικής...

ΥΓ Τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς απο Landvetter flygplats
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

Mαγκες να ριξω ενα μεταλ κομματι για την περισταση ετσι για να χει τζερτζελο :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Κιθαριστα, παλιότερα είχαν γίνει άπειρες και όμορφες πολιτικές συζητήσεις. Θα στα πει ο Κεν :P
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

painkiller4 έγραψε:Mαγκες να ριξω ενα μεταλ κομματι για την περισταση ετσι για να χει τζερτζελο :mrgreen:

Πιασε ενα Whiplash
Άβαταρ μέλους
Othin

Δημοσίευση από Othin »

Marianov6 έγραψε:τα εχω εδω μπροστα μου Δημητρη και τα δυο ποστ σου, το αρχικο και το μετεπειτα που πηγες να δικαιολογησεις τι εννοουσες.

Δικαιολογεις ετσι

"Τωρα σχετικα με τα προβατα οπαδους, μην ψαχνεις να πιαστεις, δεν εγραψα οτι ειμαστε προβατα, εγραψα οτι βολευουν γενικα οι οπαδοι προβατα και οτι προβατο ειναι ο ανθρωπος χωρις πολιτικη σκεψη και συνειδηδη"

Αλλα αυτο ειναι το αρχικο σου ποστ, οχι μεμονομενα η τελευταια προταση

"Τελος παντων Κωστα, στο ειπα οτι δεν απευθυνομαι σ εσενα, αλλα τωρα καταλαβαινω γιατι μερικοι σκυλιαζουν με το εξω η πολιτικη απο τον ΠΑΟΚ.
Φαινεται βολευουν μια χαρα οι οπαδοι προβατα."

Εγω ειμαι οπαδος του ΠΑΟΚ και την πολιτικη την γραφω στα παπαρια μου οσο αφορα τον ΠΑΟΚ. Ειμαι προβατο σαν οπαδος? Επειδη εσυ θελεις να συνδεσεις την πολιτικη με τον ΠΑΟΚ, εμενα με κανει προβατο αυτο? Και απο που και ως που εχεις εσυ το δικαιωμα να με πεις εμενα προβατο επειδη εγω δεν θελω να συνδεσω την πολιτικη με τον ΠΑΟΚ?

Ξέρω ότι θα το μετανιώσω, αλλά δεν αντέχω να μην ρωτήσω: Τι είναι για σένα ρε αδερφέ η πολιτική και γιατί δεν έχει σχέση με κανέναν τρόπο με τον ΠΑΟΚ?
Άβαταρ μέλους
Guitarman

pgetsos έγραψε:Κιθαριστα, παλιότερα είχαν γίνει άπειρες και όμορφες πολιτικές συζητήσεις. Θα στα πει ο Κεν :P

Πέτρο είμαι από αυτούς τους... περίεργους που διαβάζουν και δεν γράφουν. Έχω υπόψη μου για τι πράγμα μιλάς.

Η κοινωνία Πέτρο μου τα τελευταία χρόνια άλλαξε... το ξέρεις καλύτερα από μένα...
Άβαταρ μέλους
Δημητρης17

Δημοσίευση από Δημητρης17 »

Πετρο, βγηκα και ξαναμπηκα, οχι φοβουμενος την "απολυση" μου, εχω παρει αλλες απολυσεις, καμποσες, που καθορισαν προς το χειροτερο την ζωη μου, μην μου λες τετοια, κανε οτι εχεις να κανεις. Ειναι χαρα μου που συνδεθηκα εστω και τοσο λιγο με το φορουμ, αλλα εχω μαθει να σεβομαι πλεον τον εαυτο μου. Εμμενω στο αιτημα μου και δεν κανω πισω απ αυτο. Και να σου πω κατι, πιο πολυ νοιωθω οτι χρωσταω μια απαντηση στον Μαριανο, παρα σε καποιον αλλο. Μαριανο, αν αυριο εξακολουθω να ειμαι μελος του φορουμ, θα σου απαντησω με ολη την ανεση του χρονου. Λαθος ερμηνευσες τα λεγομενα μου. Τωρα βγαινω οριστικα, δεν μπορω να ρισκαρω να ειμαι με κανα χερι λιγοτερο αυριο :) Ξανα καληνυχτα!!!
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Ρε μοντς μπορει να χετε και δικιο(μπερδευτηκα οντως) αλλα κανετε ακριβως αυτο που λετε στους αλλους χρηστες να μη κανουν .Ορματε κι επιμενετε στο ιδιο θεμα.Ενας ενας και ηρεμα ρε παλικαρια.

Ξεκολλατε ΟΛΟΙ μια παρεξηγηση ειναι .

ΥΓ Δημητρη αλλωτε κανεις quote (σε πλαισιο) τα σχολια των αλλων αλλοτε οχι και οσοι διαβαζουν χανουν τ αυγα και τα πασχαλια.
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Δημητρης17 έγραψε:Πετρο, βγηκα και ξαναμπηκα, οχι φοβουμενος την "απολυση" μου, εχω παρει αλλες απολυσεις, καμποσες, που καθορισαν προς το χειροτερο την ζωη μου, μην μου λες τετοια, κανε οτι εχεις να κανεις. Ειναι χαρα μου που συνδεθηκα εστω και τοσο λιγο με το φορουμ, αλλα εχω μαθει να σεβομαι πλεον τον εαυτο μου. Εμμενω στο αιτημα μου και δεν κανω πισω απ αυτο. Και να σου πω κατι, πιο πολυ νοιωθω οτι χρωσταω μια απαντηση στον Μαριανο, παρα σε καποιον αλλο. Μαριανο, αν αυριο εξακολουθω να ειμαι μελος του φορουμ, θα σου απαντησω με ολη την ανεση του χρονου. Λαθος ερμηνευσες τα λεγομενα μου. Τωρα βγαινω οριστικα, δεν μπορω να ρισκαρω να ειμαι με κανα χερι λιγοτερο αυριο :) Ξανα καληνυχτα!!!

Τι θα λέγατε να χαλαρώναμε όλοι λιγάκι?

Ας μείνουμε σε αυτό που μας ενώνει! Έτσι για αλλαγή! :pano: :pano: :pano:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”