ΠΑΟΚ - Malmö, 13/08, 20:30, NovaSports
Re: ΠΑΟΚ - Malmö, 13/08, 20:30, NovaSports
Έγκλημα παλι ρε Ραζβαν. Εγκλημα. Ο Βιερίνια είναι για τους παλαιμαχους.
Περισυ πηραμε πρωταθλημα,άρα δεν εχουμε αναγκη για χαφ.George Best έγραψε:H ομάδα έχει πρόβλημα στα χαφ.
Κατοχή ειναι 80-20.
Τελειως λάθος η τακτική που έχει ακολουθηθεί για τα χαφ.
Λέμε ότι θέλουμε 2.
Αν δεν τους έχεις τώρα πότε θα τους έχεις.
Δεν είμαστε χεσμενοι από τη μοίρα. Είμαστε άξιοι της μοίρας μας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος beyes4 την Τρί 13 Αύγ 2024, 21:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Όχι, αλλά δεν ανεβαίνεις επίπεδο. Αν θες να είσαι στάσιμος μια χαρά είναι. Καλά είμαστε όπως είμαστε.. Πιθανότατα θα διεκδικήσουν και το πρωτάθλημα.Kabamaru11 έγραψε:Αληθεια,εχει κανεις παραπονο απο την ομαδα;
Re: ΠΑΟΚ - Malmö, 13/08, 20:30, NovaSportsις
35 λεπτά παίζαμε φουλ άμυνα, αυτός ήταν ο βασικός λόγος που βρισκόμαστε εδώ τώρα. Καλός, χρυσός ο Στρατηγός, αλλά σήμερα δεν έκανε καλή διαχείριση.
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Κομβική όπως αποδείχθηκε η αλλαγή Zile με Despodov.Απο την ώρα που βγήκε κάνουν πάρτι από εκείνη την μεριά.Η διαιτησία μυστήρια κυρίως στο καραμαρς πέναλτι πάνω στον Κουλιερακη που δεν έδωσε τίποτα.Δεν βλέπω δυστυχώς πως θα προκριθούμε σήμερα και πως θα δω εν ζωή τον ΠΑΟΚ στο Champions League
Επισης σε ΚΑΝΕΝΑ σημειο αυτο το καλοκαιρι δεν εχω δει εγω απο τους παικτες την ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ καουρα και κινητρο να παιξουν στο ΤΣ.Λ. Δε βλεπω καμια ιδιαιτερη θεληση.
- kataramenos5
δεν εχω την απαιτηση απο την ομαδα να πεταει..εχω την απαιτηση απο την Διοικηση να μου χε φεριε ενα σοβαρο σεντερ μπακ και ενα χαφ πριν την προτοιμασια...billagorn έγραψε:Όλοι εσείς που απαιτειτε η ομάδα να πετάει τον Αύγουστο και να έχει τρεξίματα απέναντι σε ομάδα με 18 ματς, ρίξτε λίγο νερό στο κεφάλι να συνέλθετε και μην παίζετε με τα νεύρα μας
Κοράκι και γκαντεμια σε έφεραν εδώ, οι αλλαγές προφανώς έγιναν για λόγους δυνάμεων
-
VfB v2
CCCP έγραψε:Επισης σε ΚΑΝΕΝΑ σημειο αυτο το καλοκαιρι δεν εχω δει εγω απο τους παικτες την ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ καουρα και κινητρο να παιξουν στο ΤΣ.Λ. Δε βλεπω καμια ιδιαιτερη θεληση.
Πολύ σωστός!CCCP έγραψε:Επισης σε ΚΑΝΕΝΑ σημειο αυτο το καλοκαιρι δεν εχω δει εγω απο τους παικτες την ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ καουρα και κινητρο να παιξουν στο ΤΣ.Λ. Δε βλεπω καμια ιδιαιτερη θεληση.
Δεν κάνει μπαμ δίκιο έχειςCCCP έγραψε:Επισης σε ΚΑΝΕΝΑ σημειο αυτο το καλοκαιρι δεν εχω δει εγω απο τους παικτες την ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ καουρα και κινητρο να παιξουν στο ΤΣ.Λ. Δε βλεπω καμια ιδιαιτερη θεληση.
Ο Ντεσποντοφ είναι τραγικός.. Καλά τι βλέπει και τον βάζει?
Καλή φάση, λίγο τύχη να είχαμε. Μου άρεσε το ψαλιδάκι τού Τισουνταλί.