Τον έχω ψάξει και εγώ. Θα βρεις και τα βίντεο που ανέβεσα στη σελίδα 37 του τόπικ.

Στη Γαλλία φάνηκε περισσότερο στο μπλοκ, ενώ φέτος φάνηκε περισσότερο επιθετικά. Πάντως είναι καλός σε όλους τους τομείς.
Δε διαφώνησα με αυτό που είπες. Το αντίθετο είπα. Είναι πολύ καλός παίκτης, αλλά όχι και βόμβα. Αλλά ο χαρακτηρισμός έχει χάσει την ουσία του καθώς χρησιμοποιείται από ανθρώπους που δε θα κάτσουν να δουν ή να μάθουν περισσότερα για τους παίκτες. Και αυτοί οι άνθρωποι δυστυχώς είναι υπεύθυνοι για την ενημέρωση του κόσμου.
Με ενδεχόμενη έλευση Γαλιώτου στην πάσα σίγουρα κερδίζεις ένα καλύτερο παιχνίδι στον Μούχλια μιας και έχει φανεί σε όλες τις διοργανώσεις που παίζει η Εθνική ότι και οι δύο αποδίδουν καλά. Στα υπόλοιπα μένει να δούμε. Σίγουρα η εντύπωση που μας έκανε πέρσι δεν ήταν η καλύτερη και μένει να δούμε τι θα γίνει. Εμένα η ευχή μου είναι να βάλει περισσότερες επιλογές στην επίθεση σε σχέση με την εικόνα που έχουμε στην ανάπτυξη του παιχνιδιού.
Με Κόλεφ και Λομπιζένκο σα δίδυμο κερδίζεις ήδη πολύ στο φιλέ. Έχεις δύο καλούς μπλοκέρ και ουσιαστικά χρειάζεσαι να είσαι ισχυρός στο μπλοκ σε όλες τις περιστροφές. Ο Τακουρίδης το έχει παλέψει αλλά υπάρχει όταν δεν είναι ο Λομπιζένκο μπροστά. Για αυτό και είμαι υπέρ του να πάμε με δύο ξένους κεντρικούς.
Τώρα όσον αφορά τον ακραίο, θέλεις κάποιον πιο αποτελεσματικό στις επιθέσεις ώστε να κάνεις το κάτι παραπάνω. Ο Κάτιτς κυρίως για την υποδοχή τον χρειάζεσαι, αλλά με έναν διαφορετικό πασαδόρο ίσως να ανεβάσει τα ποσοστά του.