19. Jonathan "Jonny" Castro Otto
-
-
Re: 19. Jonathan "Jonny" Castro Otto
Είμαστε τόσο γκαντέμηδες που τώρα που άρχισε να παίζει μπάλα υπάρχει κίνδυνος να φύγει το καλοκαίρι που τελειώνει το συμβόλαιό του, γιατί έγραψαν στη φόρτσα ότι η γυναίκα του θέλει να γυρίσει στην Ισπανία
- trelopaoki444
Να γραψω κ εγω τη λαλακια μου?
Το ποσο σωστα προωθει το παιχνιδι μας και το ποσο κοντρολαρισμενος ειναι σε αμυνα κ επιθεση το βλεπουμε ολοι.
Το οτι στις μονομαχιες αναλογα το υψος του ειναι ταυρι το βλεπουμε επισης. Αν ειχε λιγο υψος παραπανω δεν θα ηταν απιστευτο ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΧΑΦ?

Το ποσο σωστα προωθει το παιχνιδι μας και το ποσο κοντρολαρισμενος ειναι σε αμυνα κ επιθεση το βλεπουμε ολοι.
Το οτι στις μονομαχιες αναλογα το υψος του ειναι ταυρι το βλεπουμε επισης. Αν ειχε λιγο υψος παραπανω δεν θα ηταν απιστευτο ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΧΑΦ?

Είδα στα στιγμιότυπα από το ντέρμπι τι έκανε σήμερα ο Ζέλσον στους αντιπάλους του στα άκρα και θυμήθηκα αυτό που έγραψε ο Σπυρόπουλος μετά το ματς με τον γαύρο: ότι έκανε ο γαύρος ήταν από την πλευρά του Ζέλσον, με το παράδοξο να είναι ότι απέναντί του είχε τον mvp του ΠΑΟΚ.
Να τον βάλουμε στο κρεβάτι του προκρούστη να πάρει μερικούς πόντους και να αποκτήσουμε έτσι την χαφάρα που μας λείπει επιτέλουςtrelopaoki444 έγραψε:Να γραψω κ εγω τη λαλακια μου?
Το οτι στις μονομαχιες αναλογα το υψος του ειναι ταυρι το βλεπουμε επισης. Αν ειχε λιγο υψος παραπανω δεν θα ηταν απιστευτο ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΧΑΦ?![]()

Εξαιρετικός ακόμα ένα παιχνίδι και σίγουρα ο πιο σταθερός το τελευταίο διάστημα. Ενδεχομένως η θέση του αριστερού μπακ να του ταιριάζει παραπάνω. Επαψαν τα απροσεκτα λάθη και είναι αλλος παίκτης.
- Mitsospaoki4
- Moderator
- Μπαρκαρούτσος
Αν η γυναίκα του θέλει να γυρίσει στην Ισπανία, ας πάει. Η Ισπανία εκεί είναι. 

-
Τιμιοτατος,φιλοτιμος,"σκυλι" επι 90 λεπτα
Και μια λεπτομέρεια.. κοιταει να προωθησει το παιχνιδι μπροστα
(Σε αντιθεση με Κεντζιορα που πρέπει σε καθε παιχνιδι να γυριζει πισω την μπαλα στον Κοταρσκι καμια 850 φορες.)
Και μια λεπτομέρεια.. κοιταει να προωθησει το παιχνιδι μπροστα
(Σε αντιθεση με Κεντζιορα που πρέπει σε καθε παιχνιδι να γυριζει πισω την μπαλα στον Κοταρσκι καμια 850 φορες.)