Ελπίζω να αντέξει. Το παιδί είναι αλλού - πόσα recoveries έκανε σήμερα, δέκα-δεκαπέντε?Eagle1980 έγραψε:Ο Καλύτερος να ανανεώσει πάραυτα.
8.Soualiho Meïté
Re: 8.Soualiho Meïté
θεε μου τι παικτης, δωστε ολη την ρητρα χωρις διαπραγματευση, τ αξιζει ο τυπαρας αυτος
- Μπαρκαρούτσος
Αν δεν τον αγοράσουμε, θα κράζω όλο το καλοκαίρι!!
Και θα ρίξω μπαν στον εαυτό μου, αφού πρώτα πω για υπομονή και ψυχολογίες και τρίτες επιλογές και πλάνο και Lucescu.
Και θα ρίξω μπαν στον εαυτό μου, αφού πρώτα πω για υπομονή και ψυχολογίες και τρίτες επιλογές και πλάνο και Lucescu.
-
Σαν να παίζει ο μπαμπάς με τα παιδιά του.
Δώστε τα 4 τώρα.
Δεν σηκώνει διαπραγμάτευση, με τις τιμές που παίζουν τώρα στην αγορά, και λίγα είναι.
Δώστε τα 4 τώρα.
Δεν σηκώνει διαπραγμάτευση, με τις τιμές που παίζουν τώρα στην αγορά, και λίγα είναι.
- Kabamaru11
Με την καυλα που παιζει,μαλλον εχει συμφωνηθει να μεινει εδω,νιωθει καλα κ δινει το 100%
Ας κολλήσουμε εμεις τα μισά στην τελικη, ξέρουμε από εράνουςΜπαρκαρούτσος έγραψε:Αν δεν τον αγοράσουμε, θα κράζω όλο το καλοκαίρι!!

- Μπαρκαρούτσος
- iremidynami 4+
Για οσους γραφουν οτι ειναι σργος,
δεν ξέρω αν το ανεφερε καποιος νωριτερα, αλλα στο 63,σε γρηγορη αντεπιθεση της λαμιας, εκανε τρομερο σπριντ, διενυσε ταχυτατα το μισο γηπεδο κ πατησε απο τους πρωτους στην περιοχη μας, οπου αν δεν κανω λαθος εκοψε κιολας.
Να μην αμαφερω τις αμετρητες φορες που εκοψε σημερα η τις μονομαχιες που κερδισε.
Ενα κεντρο μονος του.
Ογκολιθος.
δεν ξέρω αν το ανεφερε καποιος νωριτερα, αλλα στο 63,σε γρηγορη αντεπιθεση της λαμιας, εκανε τρομερο σπριντ, διενυσε ταχυτατα το μισο γηπεδο κ πατησε απο τους πρωτους στην περιοχη μας, οπου αν δεν κανω λαθος εκοψε κιολας.
Να μην αμαφερω τις αμετρητες φορες που εκοψε σημερα η τις μονομαχιες που κερδισε.
Ενα κεντρο μονος του.
Ογκολιθος.
- Μπαρκαρούτσος
-
Ας κανουμε το φυσιολογικό για μια φορ, να κρατήσουμε έναν δανεικό που βγάζει μάτια. Από τα 4 θα πέσουν σίγουρα στα 2.5-3 που τα αξίζει…
- TylerDurden
- ΑποστόληςΑ
Μόλις τελειώσει το πρωτάθλημα κάνεις έμβασμα στα ταμεία της Μπενφίκα 4 μύρια. Ούτε διαπραγματεύσεις ούτε τίποτα.
Δεν υπάρχει περίπτωση να μην μπει σφήνα ο γάβρος για τον παίκτη την επόμενη της καταλυτικής ημερομηνίας για την ρήτρα.
Δεν υπάρχει περίπτωση να μην μπει σφήνα ο γάβρος για τον παίκτη την επόμενη της καταλυτικής ημερομηνίας για την ρήτρα.