Φανέλα ποδοσφαίρου ΙΙ
- Μπαρκαρούτσος
Re: Φανέλα ποδοσφαίρου ΙΙ
Ναι, αλλά οι Northeners εγκρίνουν; Μπορεί το γκρι να θεωρηθεί μπαστάρδεμα του άσπρο-μαύρο.
Ασημι εμφανιση 2000-2001 επι Μπαγιεβιτς, 2 νουμερα μεγαλυτερες, να καλπαζει ο Παντελης ο Καφες, ο Στελιος ο Βενετιδης, ο ΓΧ και ο Σβουρας και η φανελα να ακολουθει 1 λεπτο μετα....
Να τρεχεις να βλεπεις ΠΑΟΚ σε Καλαματα, Πατρα, Πυργο, Βυρωνα, Καισιαρινη κλπ κλπ συνηδητοποιημενος οτι ολα τα αποτελεσματα ειναι πιθανα
Πως περνανε τα ατιμα τα χρονια....Ποσο αλλαξες ΠΑΟΚ

Να τρεχεις να βλεπεις ΠΑΟΚ σε Καλαματα, Πατρα, Πυργο, Βυρωνα, Καισιαρινη κλπ κλπ συνηδητοποιημενος οτι ολα τα αποτελεσματα ειναι πιθανα
-
Ολίγον βαρετές οι δεύτερες φανέλες μας φέτος. Από κοντά τα μοτίβα είναι ωραία αλλά ενώ βλέπεις τον αγώνα θα φαίνονται σαν απλές μονόχρωμες ασπρες, μαυρες, γκρι φανέλες. Αντιθέτως μου άρεσε πολύ η περσινή τσαχπινιά με το πορτοκαλί στην άσπρη.
- ΑποστόληςΑ
- Kabamaru11
Με υπογραφη του γνωστου οικου μοδας Ασλανη;Χαχαχαχα την εχω ναι,την ειχα παρει πιο μεγαλη κ παροτι εβαλα απο τοτε ισα με 40 κιλα,ακομα μεγαλη μου ειναιnunies4 έγραψε:Ασημι εμφανιση 2000-2001 επι Μπαγιεβιτς, 2 νουμερα μεγαλυτερες, να καλπαζει ο Παντελης ο Καφες, ο Στελιος ο Βενετιδης, ο ΓΧ και ο Σβουρας και η φανελα να ακολουθει 1 λεπτο μετα....![]()

Συμφωνώ ότι είναι πολύ σκέτες, πολύ μονόχρωμες βάλε λίγο ασπρόμαυρο στα τελειώματα ή πλάγια σαν της προπόνησης ρε παιδί μου.Parstoukas4 έγραψε:Ολίγον βαρετές οι δεύτερες φανέλες μας φέτος. Από κοντά τα μοτίβα είναι ωραία αλλά ενώ βλέπεις τον αγώνα θα φαίνονται σαν απλές μονόχρωμες ασπρες, μαυρες, γκρι φανέλες. Αντιθέτως μου άρεσε πολύ η περσινή τσαχπινιά με το πορτοκαλί στην άσπρη.
Τώρα βλέπω ότι και το σορτς είναι στο ίδιο χρώμα οπότε ακόμα χειρότερα.
- ΑποστόληςΑ
- Μπαρκαρούτσος
Ωραία φαίνεται! Highlight το πόσο αρμονικά είναι παρών στη φανέλα ο χορηγός.
- WeWillRockYou
Η φανέλα του Κοτάρσκι με τον Βόλο ήταν καινούργια έτσι;
Δεν την έχουμε ξανά δει πουθενά νομίζω.
Δεν την έχουμε ξανά δει πουθενά νομίζω.
Η τιρκουάζ ? ωραία και δεν την έχουν.
Εντωμεταξύ η ομάδα της σάλας φόρεσε πρώτη την γκρι, η οποία βλέπω ασημίζει αρκετά όπως την φανελάρα του 2001.
Αν είχε και λίγο μαύρο ακόμα...
https://inpaok.com/836640/live-stream-paok-neo-ikonio/
https://www.acpaok.gr/el/article/16589- ... per-league!
Εντωμεταξύ η ομάδα της σάλας φόρεσε πρώτη την γκρι, η οποία βλέπω ασημίζει αρκετά όπως την φανελάρα του 2001.
Αν είχε και λίγο μαύρο ακόμα...
https://inpaok.com/836640/live-stream-paok-neo-ikonio/
https://www.acpaok.gr/el/article/16589- ... per-league!
- john4serres
Δεν έχω λογια να εκφράσω την απογοητευση μου, για την λειτουργεια του επισημου καταστηματος της ΠΑΕ.
Από το ματς της Malme δεν έχουν τις λευκές φανέλες. Ειναι δυνατόν εδω και ένα μήνα να μην έχουμε φανελλες; Δηλαδή παραγγείλαμε αρχικά ας πούμε χ φανέλλες και μετά δεν κάναμε νέα παραγγελία; κάναμε αλλά δεν μας έχουν έτοιμα; Τι συμβαση έχουμε με την εταιρία ένδυσης; δεν υπάρχουν ρήτρες; Και μιλάμε για την αρχή της χρονιάς όχι για το τέλος. Τα νευρα μου.
Από το ματς της Malme δεν έχουν τις λευκές φανέλες. Ειναι δυνατόν εδω και ένα μήνα να μην έχουμε φανελλες; Δηλαδή παραγγείλαμε αρχικά ας πούμε χ φανέλλες και μετά δεν κάναμε νέα παραγγελία; κάναμε αλλά δεν μας έχουν έτοιμα; Τι συμβαση έχουμε με την εταιρία ένδυσης; δεν υπάρχουν ρήτρες; Και μιλάμε για την αρχή της χρονιάς όχι για το τέλος. Τα νευρα μου.