Razvan Lucescu III
Re: Razvan Lucescu III
Τα παιδιά που ζητούν "καλούς παίκτες" ή "παικταράδες" ή "κανονικούς ποδοσφαιριστές" ή "ποιοτικούς παίκτες" για να δουλέψει και να αποδόσει ο Λουτσέσκου, να μας ορίσουν τι ακριβώς εννοούν για να έχουμε ένα σημείο αναφοράς. Αλλιώς κάθε φορά που ο προπονητής θα αποτυγχάνει θα φορτώνουν το φταίξιμο στο "κακό" ρόστερ κι ο Λουτσέσκου πάντα θα είναι αθώος.
Όχι δα. Σούπερ ήταν το ρόστερ φέτος.
Τι φορ που γαζωναν, τι εξτρέμ διεισδυτικά με νούμερα, τι χαφαροι που καταπιναν χιλιόμετρα και έβλεπαν εστία σαν εστία ράγκμπι, τι μπακαρες που ανεβοκατεβαίναν την πλευρά σαν μηχανάκια... Σούπερ σούπερ. Όνειρο...
Τι φορ που γαζωναν, τι εξτρέμ διεισδυτικά με νούμερα, τι χαφαροι που καταπιναν χιλιόμετρα και έβλεπαν εστία σαν εστία ράγκμπι, τι μπακαρες που ανεβοκατεβαίναν την πλευρά σαν μηχανάκια... Σούπερ σούπερ. Όνειρο...
Πιο συγκεκριμένος μπορείς να γίνεις...?
Θέλω κάποιους σαν αυτόν, αυτόν κι αυτόν. Δεν είναι τόσο δύσκολο.
Να τελειώσει επιτέλους αυτή η γενικότητα, που έγινε καραμέλα, "να έρθουν καλοί παίκτες" ώστε να δικαιολογούνται τα πεπραγμένα του Λουτσέσκου. Πάει καλά η ομάδα, "Ζήτω ο Λουτσέσκου", πάει άσχημα "Φταίει το ρόστερ". Όχι έτσι, όχι μόνα - ζυγά δικά σας.
Συγκεκριμένα πράγματα, για να συνεννοηθούμε.
Να τελειώσει επιτέλους αυτή η γενικότητα, που έγινε καραμέλα, "να έρθουν καλοί παίκτες" ώστε να δικαιολογούνται τα πεπραγμένα του Λουτσέσκου. Πάει καλά η ομάδα, "Ζήτω ο Λουτσέσκου", πάει άσχημα "Φταίει το ρόστερ". Όχι έτσι, όχι μόνα - ζυγά δικά σας.
- john4serres
Οι Τούρκοι της Φενέρ τιτιβίζουν για Λουτσέσκου. Αν είναι για τον Μιρτσέα θα ξενερώσω.
Καλά κάποιος μπορεί να υποστηρίξει ότι λέγεται και το ανάποδο από τους εμονικα αντιΡαζβανικουςpapwolf έγραψε:Πιο συγκεκριμένος μπορείς να γίνεις...?
Πάει @@ιωντας η ομάδα (όπως αυτή του νταμπλ) "ε καλά με αυτό το ρόστερ το έπαιρνε και ο ασουμε", πάει χάλια η ομάδα (με εμφανώς μικρή ποιότητα σε πολλές θέσεις όπως η φετινή) " μυρωδιάς Ρουμάνος κλεφτοκοτας"
Για ποιον άλλον να είναι δηλαδή;john4serres έγραψε:Οι Τούρκοι της Φενέρ τιτιβίζουν για Λουτσέσκου. Αν είναι για τον Μιρτσέα θα ξενερώσω.
Ακόμα κανείς "Λουτσεσκικός" να πει και σε μας τους υπόλοιπους τι διάολο "καλούς παίκτες" χρειάζεται ο προπονητής για να τα καταφέρει.
Δικαιολογίες ήταν λοιπόν το ρόστερ για να κρυφτεί η "γύμνια" του στρατηγού...?
Όχι για να δουλέψει και να αποδώσει ο Λουτσέσκου αδερφέ. Για ΚΆΘΕ προπονητή ισχύει αυτό.papwolf έγραψε:Τα παιδιά που ζητούν "καλούς παίκτες" ή "παικταράδες" ή "κανονικούς ποδοσφαιριστές" ή "ποιοτικούς παίκτες" για να δουλέψει και να αποδόσει ο Λουτσέσκου, να μας ορίσουν τι ακριβώς εννοούν για να έχουμε ένα σημείο αναφοράς. Αλλιώς κάθε φορά που ο προπονητής θα αποτυγχάνει θα φορτώνουν το φταίξιμο στο "κακό" ρόστερ κι ο Λουτσέσκου πάντα θα είναι αθώος.
Δεν γίνεται να τον πετάς γυμνό στο λάκκο με τα κωλοδάχτυλα και να περιμένεις να μείνει παρθένος.
Διανοείσαι πως έφεραν για βασικό στόπερ δίπλα στον Ίγκανσον τον Νάσμπεργκ;
Το ξέρεις πως ο Κουλιεράκης τους προέκυψε και δεν είχαν καμία απολύτως διάθεση να τον βάλουν βασικό από φέτος;
Καταλαβαίνεις πως παίζεις με βασικά μπακ τον Ράφα και τον Σάστρε ενώ πριν 4 χρόνια είχες Αντελίνο και Μάτος;
Ξέρεις πως ο βασικός σου φορ έβαλε λιγότερα γκολ από τον Αναστασάκο και τον Μπακαγιόκο;
Θυμάσαι πως πρώτες σου αλλαγές ήταν ο Μπίσεσβαρ και ο Καντουρί γιατί δεν υπήρχε κανείς άλλος;
Όλα αυτά δεν είναι δικαιολογίες υπέρ του Λουτσέσκου. Η πραγματικότητα είναι.
Μία πραγματικότητα που ακόμα και εσείς που θέλετε να φύγει ο Λουτσέσκου, δεν βλέπω να εκφράζετε καμία αντίρρηση.
Συμφωνείτε 100% πως το ρόστερ πάσχει από ποιότητα και εμπειρία, αλλά ταυτόχρονα τα χρεώνετε και όλα στον προπονητή! Δεν βλέπεις τίποτα παράλογο σε αυτό;
Τι θέλεις να σου πούμε ακριβώς; Ονόματα;papwolf έγραψε:Ακόμα κανείς "Λουτσεσκικός" να πει και σε μας τους υπόλοιπους τι διάολο "καλούς παίκτες" χρειάζεται ο προπονητής για να τα καταφέρει.
Για αριστερό μπακ δεν θα σου πω Λίνο ή Βιερίνια, θα σου πω έστω έναν Γιαννούλη.
Για δεξί μπακ δεν θα σου πω Μάτος, θα σου πω έστω αυτόν που έχει το σκουλήκι που μπροστά στον Σάστρε μοιάζει με Καφού.
Για βάθος στα στόπερ δεν χρειάζομαι τον Μαλντίνι, αλλά έναν Τζο Μπιζέρα αντί για τον οποιονδήποτε άοσμο Νάρμπεργκ, να ξέρω πως έχω έναν 3ο σκύλο να μπορεί να καλύψει κάτι όταν λείπει ένας από τους βασικούς μου.
Δίπλα στον Ντόουγκλας χρειάζομαι ένα χαφ να προωθεί σωστά την μπάλα και να βλέπει γήπεδο. Όχι τον Σέρτζιο Ολιβέιρα που έφερε κάποτε από τη Πόρτο, ούτε τον Μαουρίτσιο. Έστω έναν Μίσιτς και ιδανικά λίγο πιο γρήγορο.
Για αριστερό εξτρέμ θέλω έναν Γκάρι Ροντρίγκεζ. Να έχει το ένας με έναν και να μου δώσει νούμερα.
Τέλος για επιθετικό δεν θα σου πω τον Πρίγιοβιτς, αλλά έστω έναν Μπακαμπού.
Πόσο λες να κοστίσουν όλοι αυτοί οι υπερ-παικταράδες ρε αγορίνα; Εγώ λέω πως δεν κοστίζουν ούτε 2-3 εκατομμύρια.
Και η ιστορία άλλωστε αυτό έδειξε. Δες πόσο είχαμε πάρει τον Γιαννούλη, τον Μπιζέρα, τον Μίσιτς, τον Γκάρι Ροντρίγκε και πόσο πήρε ο γαύρος τον Μπακαμπού.
Σου φτάνουν τα παραπάνω ή πρέπει να το αναλύσω περισσότερο;
Το θέμα βέβαια είναι τι ζητάει ο Λουτσεσκου, την προηγούμενη εβδομάδα ας πούμε είπε φέρτε Ετεμπο να μου προωθεί το παιχνίδι.
Επίσης Ολιβέιρα, Τευλορ, Κουρτιτς δικοί του είναι.
Κοίτα φίλε μου, για μένα το φετινό ρόστερ δεν απείχε πολύ σε ποιότητα και ποσότητα από τους κοκκινοκίτρινους και σίγουρα ήταν καλύτερο από τους πράσινους. Το ότι καταφέραμε να αποκλειστούμε από τους Βούλγαρους, να τερματίσουμε στη 4η θέση, χωρίς ποτέ ουσιαστικά να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα και να χάσουμε το κύπελλο ενώ αγωνιζόμασταν με παίκτη περισσότερο σχεδόν όλο τον αγώνα είναι αποκλειστική ευθύνη του προπονητή που απαξίωσε πλήρως το υλικό που είχε με τις τραγικές επιλογές του.
Δεν απέχει το φετινό σου ρόστερ σε ποιότητα αλλά και ποσότητα από γαύρο και χαρτί;papwolf έγραψε:Κοίτα φίλε μου, για μένα το φετινό ρόστερ δεν απείχε πολύ σε ποιότητα και ποσότητα από τους κοκκινοκίτρινους και σίγουρα ήταν καλύτερο από τους πράσινους. Το ότι καταφέραμε να αποκλειστούμε από τους Βούλγαρους, να τερματίσουμε στη 4η θέση, χωρίς ποτέ ουσιαστικά να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα και να χάσουμε το κύπελλο ενώ αγωνιζόμασταν με παίκτη περισσότερο σχεδόν όλο τον αγώνα είναι αποκλειστική ευθύνη του προπονητή που απαξίωσε πλήρως το υλικό που είχε με τις τραγικές επιλογές του.
Ντάξει ας κλείσουμε εδώ τη κουβέντα γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να καταλήξουμε κάπου.
Εγώ πάλι ρε "αγορίνα" λέω ότι για να έρθουν όλοι αυτοί και να κάνει πρωταθλητισμό ο στρατηγός χρειάζονται 5 χρόνια μνημόνια για το FFP.Blackgr4 έγραψε:Τι θέλεις να σου πούμε ακριβώς; Ονόματα;papwolf έγραψε:Ακόμα κανείς "Λουτσεσκικός" να πει και σε μας τους υπόλοιπους τι διάολο "καλούς παίκτες" χρειάζεται ο προπονητής για να τα καταφέρει.
Για αριστερό μπακ δεν θα σου πω Λίνο ή Βιερίνια, θα σου πω έστω έναν Γιαννούλη.
Για δεξί μπακ δεν θα σου πω Μάτος, θα σου πω έστω αυτόν που έχει το σκουλήκι που μπροστά στον Σάστρε μοιάζει με Καφού.
Για βάθος στα στόπερ δεν χρειάζομαι τον Μαλντίνι, αλλά έναν Τζο Μπιζέρα αντί για τον οποιονδήποτε άοσμο Νάρμπεργκ, να ξέρω πως έχω έναν 3ο σκύλο να μπορεί να καλύψει κάτι όταν λείπει ένας από τους βασικούς μου.
Δίπλα στον Ντόουγκλας χρειάζομαι ένα χαφ να προωθεί σωστά την μπάλα και να βλέπει γήπεδο. Όχι τον Σέρτζιο Ολιβέιρα που έφερε κάποτε από τη Πόρτο, ούτε τον Μαουρίτσιο. Έστω έναν Μίσιτς και ιδανικά λίγο πιο γρήγορο.
Για αριστερό εξτρέμ θέλω έναν Γκάρι Ροντρίγκεζ. Να έχει το ένας με έναν και να μου δώσει νούμερα.
Τέλος για επιθετικό δεν θα σου πω τον Πρίγιοβιτς, αλλά έστω έναν Μπακαμπού.
Πόσο λες να κοστίσουν όλοι αυτοί οι υπερ-παικταράδες ρε αγορίνα; Εγώ λέω πως δεν κοστίζουν ούτε 2-3 εκατομμύρια.
Και η ιστορία άλλωστε αυτό έδειξε. Δες πόσο είχαμε πάρει τον Γιαννούλη, τον Μπιζέρα, τον Μίσιτς, τον Γκάρι Ροντρίγκε και πόσο πήρε ο γαύρος τον Μπακαμπού.
Σου φτάνουν τα παραπάνω ή πρέπει να το αναλύσω περισσότερο;
2εκ. το χρόνο παίρνει μόνο ο Μακαμπού.
Επίσης αν θέλατε Μακαμπού να το λέγατε στο Λουτσέσκου που ήθελε Ολιβέιρα.
Και που το ξέρεις πως τον θέλει για να προωθεί το παιχνίδι και όχι για βάθος στο ρόστερ;Patron έγραψε:Το θέμα βέβαια είναι τι ζητάει ο Λουτσεσκου, την προηγούμενη εβδομάδα ας πούμε είπε φέρτε Ετεμπο να μου προωθεί το παιχνίδι.
Πες μου ένα χαφ σου, ΈΝΑ όχι παραπάνω, εκτός από τον Ντόουγκλας που είναι καλύτερος του Ετέμπο.
Θα σε χαλούσε δηλαδή εσένα αντί για τον Φιλίπε Σοάρες να είχες Ετέμπο ε;
Και γιατί αναφέρεις ποιοι είναι του Λουτσέσκου;
Και οι Κουαλιάτα, Φιλίπε, Ράφα, Νάσμπεργκ, Μπράντον, Ρικάρντο είναι του Μπότο. Και κόστισαν 10 φορές περισσότερα.
Τουλάχιστον οι Ολιβέιρα, Τέιλορ και Κούρτιτς ήρθαν ελεύθεροι και ο ένας έβαλε και 18 γκολ σε μια χρονιά..