Ιβάν Σαββίδης VI
- Mitsospaoki4
- Moderator
- kataramenos5
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
Re: Ιβάν Σαββίδης VI
Άιντε τελειώνουν οι εκλογές, τελειώνει πιθανόν και η φαρσοκ@μ@δια τέλη του μήνα...... ελπίζω.
Και έτσι ανοίγει ο δρομος για την ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ σου, στην κανονικότατα Της ΠΑΟΚΑΡΑΣ...
Άιντε Γιαννε πισον τη δουλιασ και βάλε εμπροστά το σχέδιον.
ΥΓ.
Και να μην ανασπαλς, ότι θα γίνεται και πρώτος υπουργός, ατός που έτρεξε και ερθεν σο Μακεδονία παλλας, να ελεπς σε.
Και έτσι ανοίγει ο δρομος για την ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ σου, στην κανονικότατα Της ΠΑΟΚΑΡΑΣ...
Άιντε Γιαννε πισον τη δουλιασ και βάλε εμπροστά το σχέδιον.
ΥΓ.
Και να μην ανασπαλς, ότι θα γίνεται και πρώτος υπουργός, ατός που έτρεξε και ερθεν σο Μακεδονία παλλας, να ελεπς σε.
-
ΚΩΣΤΑΣ2019
prax έγραψε:12 Μαίου 2015
12 Μαίου 2023
8 χρόνια από την ημέρα εκείνη..
Ιβάν Σαββίδη σ' ευχαριστούμε για όλα!!!
![]()
![]()
Εορτή του αχάριστου σήμερα.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
- Shivaspace
εγώ πάλι χθές το βράδυ.. και μάλλον πρέπει να είχε μέσα το ίδιο μ αυτό που είχε του Ιβάν 
-
Μπαρκαρούτσος
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
- Shivaspace
-
papwolf
Αν και το έχω συνδυάσει με άλλο πράγμα το τσάι, νομίζω ότι πρέπει να ανακηρυχθεί ως το επίσημο αφέψημα των απανταχού ΠΑΟΚΤΣΗΔΩΝ.
8 χρόνια λοιπόν ο Δικέφαλος λέφτερος από τα χρέη του παρελθόντος χάρη στον Ιωάννη Σαββίδη.
Δε ξέρω αν έχει βάση η αισιοδοξία σας για ενεργή επιστροφή του Ιβάν στα ποδοσφαιρικά πράγματα της χώρας, ελπίζω όμως αν αποφάσισε να το κάνει, να είναι πιο "σκληρός" να τα τρωκτικά του νότου που ροκανίζουν και μολύνουν με κάθε τρόπο το άθλημα.
8 χρόνια λοιπόν ο Δικέφαλος λέφτερος από τα χρέη του παρελθόντος χάρη στον Ιωάννη Σαββίδη.
Δε ξέρω αν έχει βάση η αισιοδοξία σας για ενεργή επιστροφή του Ιβάν στα ποδοσφαιρικά πράγματα της χώρας, ελπίζω όμως αν αποφάσισε να το κάνει, να είναι πιο "σκληρός" να τα τρωκτικά του νότου που ροκανίζουν και μολύνουν με κάθε τρόπο το άθλημα.
-
Μπαρκαρούτσος
papwolf έγραψε:Αν και το έχω συνδυάσει με άλλο πράγμα το τσάι, νομίζω ότι πρέπει να ανακηρυχθεί ως το επίσημο αφέψημα των απανταχού ΠΑΟΚΤΣΗΔΩΝ.
Πες το αυτό σε κανέναν σύνδεσμο, θα σε σπάσουνε στο ξύλο!
Ιβαν τι κοστίζει περισσότερο; Δυο ποιοτικοί παίκτες ή το να μη μπαίνεις Ευρώπη για 2 χρόνια συνεχόμενα;
- PAOK_Antarctica
Τράβα αυτιά και δώσε φράγκα.
Εκτός αν γουστάρεις, που προσωπικά δεν έχω πρόβλημα.
Όσα ζήσαμε τα τελευταία χρόνια δεν τα αλλάζω με τίποτα.
Αλλά πες το να το ξέρουμε.
Εκτός αν γουστάρεις, που προσωπικά δεν έχω πρόβλημα.
Όσα ζήσαμε τα τελευταία χρόνια δεν τα αλλάζω με τίποτα.
Αλλά πες το να το ξέρουμε.
Τα τελευταία τρία χρόνια δείχνουν έμπρακτα ότι αν δεν γουστάρει είναι σίγουρα ΟΚ με αυτό, όποτε ποιος ο λόγος να πει το οτιδήποτε;
Μιλάνε οι πράξεις του.
Αν έχει σκοπό να κινηθεί διαφορετικά θα το δείξουν πάλι οι πράξεις του από δω και πέρα.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Μιλάνε οι πράξεις του.
Αν έχει σκοπό να κινηθεί διαφορετικά θα το δείξουν πάλι οι πράξεις του από δω και πέρα.
Sent from my iPhone using Tapatalk