Οτι πειτε εσεις.
Αν παρουν τωρα Μπισε τι να πω,αυτο
navigator11 έγραψε:Ε ναι, σου λέει όχι να μου φάει το μεροκάματο ο Φετφατζίδης εκ Βενεζουέλας! Ας δείξω καλό χαρακτήρα
navigator11 έγραψε:Ε ναι, σου λέει όχι να μου φάει το μεροκάματο ο Φετφατζίδης εκ Βενεζουέλας! Ας δείξω καλό χαρακτήρα
Μουργκ ζαμπα δε θεωρώ ότι θα μείνουν εδωDimitrisS έγραψε:Παμε καθως φαινεται να εχουμε για τις τρεις θεσεις πισω απο τον επιθετικο (ας αγχωθει ο προπονητης ποιον θα βαλει 10, ποιον δεξια, ποιον αριστερα) τους:
1. Ζιφκοβιτς
2. Ναραι
3. Σοτελδο (ή καποιον αλλο)
4. Κουαλιατα
5. Ρικαρντο
6. Κωνσταντελια
7. Μπισεσβαρ
8. Ελ Καντουρι
ενω την στιγμη που μιλαμε ο ΠΑΟΚ πηρωνει κανονικοτατα τα συμβολαια και των
9. Μουργκ
10. Ζαμπα
Εχει ενδιαφερον η πρωτη 7αδα σιγουρα. Τον Ελ Καντουρι πραγματικα δεν ξερω αν πρεπει να τον υπολογιζω πλεον και λυπαμαι που το λεω. Οι περισσοτεροι ειναι παικτες που μπορουν να παιξουν και στις τρεις θεσεις. Να εναλλασονται, εχοντας πιο ελευθερους ρολους.
Αυτό λέει η λογική.Gospi έγραψε:Αν ειναι να ερθει ο Σοτελδο δεν εχει νοημα η ανανεωση Μπισε... Εκτος αν θελουμε μια "ασφαλεια" στο δεκα μεχρι να το βρει ο Κουαλιατα, με ταυτοχρονη τοποθετηση του κοντου στην φυσικη του θεση στα αριστερα.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Απλα ειναι περιεργο ολο αυτο γιατι απο χθες διαρρέεται οτι παμε για ποιοτικο δεκαρι με νουμερα και τελικα πιο πιθανο δειχνει να βρεθουμε με αριστερό εξτρεμ καινουριο και με δεκαρι μπισεJohnDag έγραψε:Αυτό λέει η λογική.Gospi έγραψε:Αν ειναι να ερθει ο Σοτελδο δεν εχει νοημα η ανανεωση Μπισε... Εκτος αν θελουμε μια "ασφαλεια" στο δεκα μεχρι να το βρει ο Κουαλιατα, με ταυτοχρονη τοποθετηση του κοντου στην φυσικη του θεση στα αριστερα.
Μετατόπιση Μπισε στο 10 και Σοτελδο αριστερά.
Λογικό είναι να χρειάζεται χρόνο ο Κουαλιατα και με δεδομένο ότι στον Καντουρι δεν μπορείς να υπολογίζεις πλέον φαντάζομαι ότι ο Ραζβαν θέλει μια επιλογή που προσφέρει ένα μίνιμουμ ασφαλειας.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ελπίζω να πήγε να συζητήσει με καμμιά Go Aheadron-swanson έγραψε:Θεουλης ο Μπισεσβαρ. Τελευταία μέρα της προετοιμασίας πήγε να συζητήσει.
Αυτό ακριβώς θα έγραφα...Gospi έγραψε:Αν ειναι να ερθει ο Σοτελδο δεν εχει νοημα η ανανεωση Μπισε... Εκτος αν θελουμε μια "ασφαλεια" στο δεκα μεχρι να το βρει ο Κουαλιατα, με ταυτοχρονη τοποθετηση του κοντου στην φυσικη του θεση στα αριστερα.