Υποθέτω ότι κάτι θα γράφει στις εσωτερικές σελίδες. Έτσι γίνεται στις εφημερίδες.nunies4 έγραψε:Ωραίο πρωτοσέλιδο η Φόρτσα αν είσαι η Πυθία και σου αρέσουν οι γρίφοι...
"Αλλαγή πολιτικής και νέα δεδομένα στις μεταγραφές μετά την συνάντηση Μποτο Ραζβαν"
Και κάνει λόγο για 3 προσθήκες..
Τώρα ποια είναι τα νέα δεδομένα και ποια η αλλαγή πολιτικής καμία αναφορά.... αφήνει τον αναγνώστη να φαντασιωνεται...
Καλημερες
ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2021-2022
-
ΚΩΣΤΑΣ2019
Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2021-2022
Για τερματοφύλακας υπάρχη ο mile svilar της Μπενφίκα που είναι σέρβος 22 χρ. Κ τελειώνει το συμβόλαιο του το καλοκαίρι .το παιδί το πίστευαν πολύ στην Μπενφίκα κ τον βαλαν στα βαθιά από τα 18 νομίζω που έπαιξε τσουλου βασικός κ έκανε μια γκάφα ,σίγουρα θα τον ξέρει ο μποτο .η άποψη μου είναι ότι πρέπει να παίρνουμε παίκτες από τέτοιες ομάδες επιπέδου που δεν τους υπολογίζουν καθόλου βλέπε ζιφκο,λινο
Εχουμε καει στο χυλο και φυσαμε το γιαουρτι για αυτο με τρομαζουν αυτα τα πρωτοσελιδα....και τα "νεα δεδομενα".ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:Υποθέτω ότι κάτι θα γράφει στις εσωτερικές σελίδες. Έτσι γίνεται στις εφημερίδες.nunies4 έγραψε:Ωραίο πρωτοσέλιδο η Φόρτσα αν είσαι η Πυθία και σου αρέσουν οι γρίφοι...
"Αλλαγή πολιτικής και νέα δεδομένα στις μεταγραφές μετά την συνάντηση Μποτο Ραζβαν"
Και κάνει λόγο για 3 προσθήκες..
Τώρα ποια είναι τα νέα δεδομένα και ποια η αλλαγή πολιτικής καμία αναφορά.... αφήνει τον αναγνώστη να φαντασιωνεται...
Καλημερες
Στον πλανητη ΠΑΟΚ αυτο τα τελευταια χρονια σημαινει επαναξιολογηση του ροστερ για ακομα μια φορα και αργα αργα αλλα πολυ αργα οι οποιες κινησεις.
Στον πλανητη Μποτο ελπιζω να σημαινει αλλαγη δεδομενων οσοων αφορα τα χαρακτηριστικα παικτων και τις ηλικιες...
Καλή περιπτωση αυτός.tenten4GT έγραψε:Για τερματοφύλακας υπάρχη ο mile svilar της Μπενφίκα που είναι σέρβος 22 χρ. Κ τελειώνει το συμβόλαιο του το καλοκαίρι .το παιδί το πίστευαν πολύ στην Μπενφίκα κ τον βαλαν στα βαθιά από τα 18 νομίζω που έπαιξε τσουλου βασικός κ έκανε μια γκάφα ,σίγουρα θα τον ξέρει ο μποτο .η άποψη μου είναι ότι πρέπει να παίρνουμε παίκτες από τέτοιες ομάδες επιπέδου που δεν τους υπολογίζουν καθόλου βλέπε ζιφκο,λινο
Βέβαια δεν ξέρω αν είναι ο παίκτης που θα πάρει αμέσως τα γάντια βασικού στο σπίτι του.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Αύριο ανοίγει και επισήμως η μεταγραφική περίοδος
Μέχρι στιγμής έχουμε επιστροφή Τσολακ και Ζαμπα και ψάχνουμε για 3 παίχτες (δεξι μπακ, χαφ, 10αρι)
Για δεξί μπακ τα 3 ονόματα που ακούστηκαν δείχνουν καλές περιπτώσεις αλλά με κάποια μείον η κάθε μία
Το καλό είναι ότι ο Μποτο δεν είναι κάνας χθεσινός και πιστεύω έχει έτοιμες λύσεις για κάθε θέση, αλλά με την νοοτροπία που υπάρχει στην ΠΑΕ, φοβάμαι ότι θα έχουμε τα γνωστά..
Καλή Χρονιά να έχουμε με υγεία και μακάρι αυτή η μεταγραφική περίοδος, να είναι η αρχή της γιγαντωσης της ΠΑΟΚΑΡΑΣ μας
Μέχρι στιγμής έχουμε επιστροφή Τσολακ και Ζαμπα και ψάχνουμε για 3 παίχτες (δεξι μπακ, χαφ, 10αρι)
Για δεξί μπακ τα 3 ονόματα που ακούστηκαν δείχνουν καλές περιπτώσεις αλλά με κάποια μείον η κάθε μία
Το καλό είναι ότι ο Μποτο δεν είναι κάνας χθεσινός και πιστεύω έχει έτοιμες λύσεις για κάθε θέση, αλλά με την νοοτροπία που υπάρχει στην ΠΑΕ, φοβάμαι ότι θα έχουμε τα γνωστά..
Καλή Χρονιά να έχουμε με υγεία και μακάρι αυτή η μεταγραφική περίοδος, να είναι η αρχή της γιγαντωσης της ΠΑΟΚΑΡΑΣ μας
- ΑποστόληςΑ
Ettien26 έγραψε:Δεν θα άντεξε φαίνεται την απώλεια του Τσόλακ.pirate_salonica έγραψε:Το σδνα λέει αποχωρεί ο προπονητής της Μάλμε πάντως
- ΑποστόληςΑ
Διευκρινίζεται ότι οι 3 αυτές προσθήκες δεν αφορούν Jaba και Colak;nunies4 έγραψε:Ωραίο πρωτοσέλιδο η Φόρτσα αν είσαι η Πυθία και σου αρέσουν οι γρίφοι...
Και κάνει λόγο για 3 προσθήκες...
Σε κάθε περίπτωση και επειδή μέχρι το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων (Μάιος) θα παίζουμε ΣΥΝΕΧΩΣ δύο φορές την εβδομάδα, καλόν είναι να έχουμε όσο το δυνατόν περισσότερους παίκτες. Και ο Colak μια χαρά μπορεί να παίζει γιατί δεν νομίζω ότι υστερεί ιδιαίτερα απέναντι στον φετινό Σφι ή τον Τσούμπα. Πόσω μάλλον που την Τετάρτη ούτε ο ένας ούτε ο άλλος θα παίξουν με Παναιτωλικό.
-
τσιριγωτης
Τι μας λες φίλε...τι μας λες...renegade έγραψε:Ενημερώσου σωστά και μετά πες και την άποψη σου.τσιριγωτης έγραψε:Κάτι για τσολακ διαβάζω..ελπίζω να είναι αστείο.. αυτός που κράταγε το τσαντάκι κ έτρωγε καρπαζες.. αφού έβγαλε μάτια γιατί δεν τον παίρνει η μαλμε; ; κορόιδα δα κ μας δεν έχει
Εγω επιμένω και για στοπερ. Ο Ινγκασον μπορεί να υπογράψει οπου θελει και μαλλον ευκολα θα βρει συμβολαιο κοντα στο μυριο που εμεις δυσκολα θα δωσουμε οποτε ολη η γραμμη ειναι στον αερα.
- john4serres
Αν σε μια σεζόν του ΠΑΟΚ με κατάκτηση Superleague και συμμετοχές σε ομίλους Champions League είχαμε έναν 23χρονο εξτρέμ με 13 γκολ και 7 ασιστ, πόσα θα ζητούσατε;boogeyman77 έγραψε:Με 2 χαρτιά και αυτόν εδώ ελεύθερο κάτι γίνεται https://www.transfermarkt.com/veljko-bi ... ler/419648 Αλλιώς ότι λέει η ρήτρα.Πρέπει επιτέλους να βγάλουμε την ρετσινιά του θύματος (για να το πω εξευγενισμένα) σε μεταγραφικές διαπραγματεύσειςjoss έγραψε:Επανέρχεται λέει η Μάλμε για Τσόλακ με πρόταση όμως που φτάνει μέχρι 2εκ ευρώ η δανεισμό ξανά κι επέκταση συμβολαίου με ΠΑΟΚ έως το 2024
Οι Σουηδοί πάντως έχουν μια δυο ενδιαφέρουσες περιπτώσεις παικτών σε θέσεις που μας λείπουν λέω εγώ..
- ΑποστόληςΑ
Την απόκτηση στόπερ και τερματοφύλακα τις θεωρούσα εκ των ων ουκ άνευ, από το καλοκαίρι. Ειδικά του στόπερ όταν θα είχαμε Ingason τραυματία με άγνωστη ημερομηνία επιστροφής, δύο ηλικιωμένα στόπερς από τα οποία ο ένας εδώ και δύο έτη σέρνεται και ο άλλος εμφάνισε την προηγούμενη χρονιά πολλούς τραυματισμούς.
Δυστυχώς κάποιοι αποφάσισαν ότι δεν τους χρειαζόμαστε.
Δυστυχώς κάποιοι αποφάσισαν ότι δεν τους χρειαζόμαστε.
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Ε τότε αν είναι μετά τον Πέλκα που κάναμε δώρο ας κάνουμε δώρο και τον τύπο που τους έδωσε το πρωτάθλημα και τους πήγε ομίλους Champion's league!Εμείς δεν είμαστε ομάδα bazaar είμαστε !john4serres έγραψε:Αν σε μια σεζόν του ΠΑΟΚ με κατάκτηση Superleague και συμμετοχές σε ομίλους Champions League είχαμε έναν 23χρονο εξτρέμ με 13 γκολ και 7 ασιστ, πόσα θα ζητούσατε;boogeyman77 έγραψε:Με 2 χαρτιά και αυτόν εδώ ελεύθερο κάτι γίνεται https://www.transfermarkt.com/veljko-bi ... ler/419648 Αλλιώς ότι λέει η ρήτρα.Πρέπει επιτέλους να βγάλουμε την ρετσινιά του θύματος (για να το πω εξευγενισμένα) σε μεταγραφικές διαπραγματεύσειςjoss έγραψε:Επανέρχεται λέει η Μάλμε για Τσόλακ με πρόταση όμως που φτάνει μέχρι 2εκ ευρώ η δανεισμό ξανά κι επέκταση συμβολαίου με ΠΑΟΚ έως το 2024
Οι Σουηδοί πάντως έχουν μια δυο ενδιαφέρουσες περιπτώσεις παικτών σε θέσεις που μας λείπουν λέω εγώ..
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Αν δεν απατώμαι επιλογή του Boto ήτανε. Στις καλές περιπτώσεις που τελειώνει το συμβόλαιο τους και είναι στα κυβικά μας μαζί με Pavlenka,Sportiello,Kaminski και Robles.Προσωπικα αν είχα να επιλέξω θα πήγαινα για δίδυμο Svilar- Lodygin η έναν από τους άλλους με ΤσιφτσήNapoli4 έγραψε:Καλή περιπτωση αυτός.tenten4GT έγραψε:Για τερματοφύλακας υπάρχη ο mile svilar της Μπενφίκα που είναι σέρβος 22 χρ. Κ τελειώνει το συμβόλαιο του το καλοκαίρι .το παιδί το πίστευαν πολύ στην Μπενφίκα κ τον βαλαν στα βαθιά από τα 18 νομίζω που έπαιξε τσουλου βασικός κ έκανε μια γκάφα ,σίγουρα θα τον ξέρει ο μποτο .η άποψη μου είναι ότι πρέπει να παίρνουμε παίκτες από τέτοιες ομάδες επιπέδου που δεν τους υπολογίζουν καθόλου βλέπε ζιφκο,λινο
Βέβαια δεν ξέρω αν είναι ο παίκτης που θα πάρει αμέσως τα γάντια βασικού στο σπίτι του.
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Ακόμη δεν έχω καταλάβει τι παραπάνω έχει ο Τσιφτσης από έναν αντίστοιχης ηλικίας δικό μας. Απλά ο ένας είχε την τύχη να πάρει ευκαιρίες.
ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2021-2022
Ειναι απ’τα Γιαννιτσά, η κλίκα Πέλκα κινεί τα νήματα.Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Ακόμη δεν έχω καταλάβει τι παραπάνω έχει ο Τσιφτσης από έναν αντίστοιχης ηλικίας δικό μας. Απλά ο ένας είχε την τύχη να πάρει ευκαιρίες.