Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ

Δημοσίευση από Equalizer »

Ευχαριστούμε φίλε, δεν έχεις άδικο, όντως είναι ζορικο θέμα, το ψαχνουμε
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

montekristo έγραψε: Moderators και administrators στο θεμα μας:
Για ποιο λογο δεν απομακρυνετε οριστικα
οσους πιστευετε και χαρακτηριζετε οτι ειναι
αλλοθρησκοι στημενοι πουλια και σαλιγκαρια
ωστε να αποκτησει το forum την ηρεμια του;
Γιατι δε μπορεις να σαι σιγουρος. Μπορεις να του κανεις συσταση μονο αντε και κανα μπαν. Υπηρχαν ατομα οπως ο Τζος στο παρελθον που θα κοβα το χερι μου οτι ηταν αλλοθρησκος.Μπορουσε να σε τρελανει. Τη μια γιατι βαζει τον Χ παικτη ο Τουντορας αφου ειναι αχρηστος, δε κανει για τον ΠΑΟΚ πρεπει να τον διωξουν κλπ με φουλ κραξιμο στο προπονητη και 1 μηνα μετα κραξιμο στον Ιβιτς γιατι δε βαζει τον ιδιο παικτη . Που ενα μηνα πριν ηταν για διωξιμο(οντως)
Δε ξερω γιατι, μπορει να περνουσε φαση, μπορει απλα ετσι να νοιωθε ο Τζος., μπορει να το βλεπα στραβα εγω. Σημερα τον βρισκω στους 5-10 λογικους που βλεπουν τα πραματα ψυχραιμα και συμφωνω στα περισσοτερα. Go figure.. .
Και για να μην αφηνω την ουρα μου απεξω οποιος διαβαζε τα δικα μου ποστ στου βανια πριν τον τιτλο θα λεγε "γιατι τα γραφει αυτα?" Υποπτος(σωστα ρειν?)
Ε οκ μπορει να το παρακανα με την επαναληψη αλλα ετσι ενοιωθα.. Τρελαινομουν με τα λαθη που γινοταν και δε μπορουσα να εξηγησω με βαση το δικο μου σκεπτικο.
Αλλοθρησκος κι ο κατ.
Να πιασω την αλλη πλευρα? Υπηρχε εδω μεσα ατομο που ηταν σουπερας αλλα ολοι λεγαμε για πετσι ΠΑΟΚτσακι και χαμπαρι δεν ειχαμε. Κι αν δεν ηταν ο Αλεκος κι ο Ινδιανος να το ψαξουν ακομα εδω μεσα θα τριγυρναγε.
Ισως μαλιστα και να επεστρεψε προσφατως αν κρινω απ το υφος ορισμενων ποστ και το στυλακι...Παλι για πετσι τον περναμε.
Δυσκολο να σαι σιγουρος.

Υγ Την κανω γιατι εχουμε κι αγωνα με τον ΠΑΟΚ σημερα. Ουπς..
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Τελικά ο μόνος σοβαρός εδώ μέσα είμαι εγώ.
επειδη εισαι μικρος και εχεις αγνη ψυχη
οταν με το καλο μεγαλωσεις.............
τα ξαναλεμε
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

[youtube]2blbu6LBB70[/youtube]
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

stravostomis έγραψε:Τα συγχαρητήρια δίνονται στο γήπεδο, η μιρλα γίνεται στα φορουμ και τα σοσιαλ μίντια. Και αυτό είναι το σωστό και το ωφέλιμο για την ομάδα.

Δεν θα πεις εσύ ποιος είναι στημένος.

Άλλο είναι να λέει κάποιος μαλακίες και άλλο να είναι στημένος, αυτά τα δύο απέχουν παρασάγγας
Ποιος τα λέει αυτά;;

Υπάρχει κάποιος κανόνας;;

Καμία μιρλα δεν είναι εντός κανενός κανόνα, όταν έχει στόχο μόνο να προκαλέσει αναστάτωση και ανακατωσουρα.

Εντός κανόνα είναι να ασκήσεις όση κριτική θες βασιζοντας την με επιχειρήματα.

Το να μπαίνω για να γαμησω μια ολόκληρη κατάσταση και να σπάσω τα νευρα των άλλων είναι κάτι άλλο. Κι αν θες το λες στημενο, αν θες το λες μαλακια, αν θες το λες κάτι άλλο.

Νορμαλ δεν είναι.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

kataramenos5 έγραψε:Ρειν φιλικα στο λεω, το κανεις οταν στραβωνεις με καποιον
Κι οταν στο λενε 2-3 ισως θα πρεπε να το ψαξεις λίγο.
Θυμαμαι 3-4 περιπτωσεις αλλα οχι σιγουρα τα ονοματα
Ουτε ανενδοτος ουτε τιποτα. Για το Γιωργο πχ δε θυμαμαι τετοια φαση.Ο καθενας μας ομως ειναι διαφορετικος, αλλο ο ρειν αλλο ο γιωργος, αλλο εγω. Καθεις με τα δικα του "κουσουρια" του εδω μεσα. Κι οπως λεει και μια ψυχη ολοι την ψυχοθεραπεια μας κανουμε. Ουτε τελειος mod υπαρχει, ουτε τελειος απλος user. Ας το χουμε στο μυαλο μας κι ας ειμαστε λιγο πιο υπομονετικοι με τον αλλο.

ΥΓ Μη με χαλατε το καρμα παραμονες της μεγαλης νικης με το
ληκι.

ΥΓ2 Δε θελατε dim ε?
εεεεμ
biloba

Δημοσίευση από biloba »

Καλησπερα για αλλη μια φορα.
Εχω το εξης προβλημα, παρακαλω αν μπορει καποιος να με κατατοπισει σχετικα.
Παροτι ειμαι αναγνωστης πολλα χρονια, δεν ειχα καταφερει να κανω εγγραφη.υπηρχε νομιζω καποιο προβλημα με το μειλ μου. (gmail).
Οταν το φορουμ απαγορευσε την προσβαση στα ποδοσφαιρικα θεματα, στα μη μελη, εκανα νεο μειλ κ καταφερα να κανω εγγραφη.
Η εγγραφη μου κρατησε περιπου 40 μερες οταν και μου εμφανιστηκε μηνυμα οτι μου απαγορευεται η προσβαση.
Εστειλα 2-3 φορες μειλ ρωτωντας το λογο αλλα κανεις δεν μου απαντησε για περιπου 10 μερες.
Προσπαθησα να κανω εγγραφη εκ νεου, με τα παλια μου στοιχεια(μειλ, κωδικοι κλπ-παλιο user name iremidynami 4+) ομως μου εβγαινε μηνυμα πως τα στοιχεια αυτα χρησιμοποιουνται ηδη απο αλλο μελος.
Τελικα ξαναεκανα νεα εγγραφη με νεα στοιχεια(νεο μειλ κλπ).
Ξερει κανεις γιατι συνεβη αυτο;
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ

επειδη δεν τα παω καλα με τους κωδικους,κανονισα με δυο browser που χρησιμοποιουσα
να ειμαι μονιμα συνδεδεμενος,τωρα που θελω να χρησιμοποιησω εναν αλλο
και δεν μπορω να βρω που τον εχω γραμμενο τον κωδικο,τι μπορει να γινει?
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Βασικα κακώς έχεις δεύτερο λογαριασμό.

Επίσης ποιος είναι αυτός ο λογαριασμός;

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

biloba έγραψε:Καλησπερα για αλλη μια φορα.
Παροτι ειμαι αναγνωστης πολλα χρονια, δεν ειχα καταφερει να κανω εγγραφη.υπηρχε νομιζω καποιο προβλημα με το μειλ μου. (gmail).
Οταν το φορουμ απαγορευσε την προσβαση στα ποδοσφαιρικα θεματα, στα μη μελη, εκανα νεο μειλ κ καταφερα να κανω εγγραφη.
Η εγγραφη μου κρατησε περιπου 40 μερες οταν και μου εμφανιστηκε μηνυμα οτι μου απαγορευεται η προσβαση.
Εστειλα 2-3 φορες μειλ ρωτωντας το λογο αλλα κανεις δεν μου απαντησε για περιπου 10 μερες.
Προσπαθησα να κανω εγγραφη εκ νεου, με τα παλια μου στοιχεια(μειλ, κωδικοι κλπ-παλιο user name iremidynami 4+) ομως μου εβγαινε μηνυμα πως τα στοιχεια αυτα χρησιμοποιουνται ηδη απο αλλο μελος.
Μάλλον δικό μας λάθος πρέπει να είναι. Για ξαναδοκίμασε να μπεις με τον παλιό σου (iremidynami)
Άβαταρ μέλους
iremidynami 4+

Δημοσίευση από iremidynami 4+ »

sn0ufel4 έγραψε:
biloba έγραψε:Καλησπερα για αλλη μια φορα.
Μάλλον δικό μας λάθος πρέπει να είναι. Για ξαναδοκίμασε να μπεις με τον παλιό σου (iremidynami)
Εχεις δικαιο φιλε sn0ufel 4,αυτη τη φορα εγινε δεκτη η συνδεση μου ως iremidynami, δεν ξερω τι μαγικα εκανες, ομως το προβλημα ξεπεραστηκε. Υπαρχει πιθανοτητα να ξανασυμβει; και με ποιον να επικοινωνησω σε τετοια περιπτωση; κανεις δεν ειχε απαντησει σε προηγουμενα mail που ειχα στειλει.

Σε καθε περιπτωση παντως σε ευχαριστω που ασχοληθηκες. Χρωσταω κερασμα!!
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Καλύτερα στο φβ της σελίδας θα το δούμε σίγουρα
Άβαταρ μέλους
iremidynami 4+

Δημοσίευση από iremidynami 4+ »

sn0ufel4 έγραψε:Καλύτερα στο φβ της σελίδας θα το δούμε σίγουρα
Δεν εχω fb, ευχαριστω παντως κ σορρυ για την ταλαιπωρια.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Καντε ρε γμτ μια προσπαθεια να πιασει καποια μινιμουμ το επιπεδο του διαλογου εδω μεσα,καπου ελεος...Δεν γινεται να γραφει καποιος οτι εχει γραμμενα τα αλλα μελη η οτι ειναι βλακες και να μη τρεχει καστανο...Βεβαια τι να περιμενεις οταν στο ιδιο υφος γραφουν μοντ...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Συμφωνώ. Ώρες - ώρες νομίζω ότι γράφουν οπαδοί του ΠΑΟΚ κόντρα σε οπαδούς άλλης ομάδας.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”