Προετοιμασία - φιλικοί αγώνες 2021-22

Συζήτηση για το βασικό στάδιο της προετοιμασιας, τις καθημερινές προπονήσεις και τους τραυματισμούς των παικτών
Άβαταρ μέλους
seaman

Re: Προετοιμασία - φιλικοί αγώνες 2021-22

Δημοσίευση από seaman »

Σπυρόπουλος στο σπικάζ των επόμενων φιλικών, που θα μεταδοθούν όλα από το paoktv
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Μα γιατί;;;;;;; Γιατί;;;;;; ΓΙΑΤΙ;;;;;;;;;;;
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

Επιτέλους, Να σοβαρευόμαστε.
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Μετά το παιχνιδι αν δεν κάνω λάθος δεν έχω δεί κ άρθρο του πολκα στο sdna. Τελικά για αυτό τα είχε με τον περειρα. Το είχε προφητευσει ο πολκας . Δεν του έφαγε την γυναίκα που νόμιζα αλλά θα του έτρωγε τη δουλειά εν τέλει. Το είχε δει το όνειρο κ εγώ νόμιζα πως είναι απλά κομπλεξικός
renegade

Δημοσίευση από renegade »

seaman έγραψε:Σπυρόπουλος στο σπικάζ των επόμενων φιλικών, που θα μεταδοθούν όλα από το paoktv
Αν ισχύει, για πρώτη φορά η ΠΑΕ δείχνει γρήγορα αντανακλαστικά σε ένα θέμα.
Μπορεί να μην είναι κάτι το σοβαρό αλλά άποψή μου είναι ότι από τα μικρά πράγματα φαίνεται αν μια εταιρεία λειτουργεί σωστά ή όχι.

dragon έγραψε:Μετά το παιχνιδι αν δεν κάνω λάθος δεν έχω δεί κ άρθρο του πολκα στο sdna. Τελικά για αυτό τα είχε με τον περειρα. Το είχε προφητευσει ο πολκας . Δεν του έφαγε την γυναίκα που νόμιζα αλλά θα του έτρωγε τη δουλειά εν τέλει. Το είχε δει το όνειρο κ εγώ νόμιζα πως είναι απλά κομπλεξικός
Ο άνθρωπος είναι τρομερά προκλητικός και θα πρέπει γρήγορα να καταλάβουν κάποιοι μέσα στην ΠΑΕ που τον στηρίζουν ότι τζάμπα θα την ακούν για τις δικές του μαλακίες.

Ακόμα και χθες που βγήκε να ζητήσει υποτίθεται συγνώμη, κατάφερε να τα κάνει χειρότερα λέγοντας το τρομερό " θα υποστώ τις συνέπειες... Δηλαδή το κράξιμο στα μέσα".
Νοοτροπία δημοσίου υπαλλήλου 1980
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Που βγήκε να ζητήσει συγγνώμη;
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Μία παπαριά ανέβασε στο facebook.

Υγ ήθελα να το γράψω και χθες και ξέχασα. Αυτός ο σουντουλίδης τι φάση?
Και εμείς από Θεσσαλονίκη είμαστε αλλά τέτοιο λάμδα καιρό είχα να ακούσω.
Φαντάζομαι πως θα ακουγόταν στα αυτια του τζόσουα ή του Μπάνε :lol:
Άβαταρ μέλους
stravostomis

Δημοσίευση από stravostomis »

Από κάτω έχει καμιά 150 άτομα που τον αποθεώνουν για αυτά που είπε και έκανε. Sad.
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

stravostomis έγραψε:Από κάτω έχει καμιά 150 άτομα που τον αποθεώνουν για αυτά που είπε και έκανε. Sad.
Σε αυτή τη χώρα αποθεωνεται ο Μπογδάνος ο Κυρανάκης η λατινοπουλου ο Άδωνις κ ο 30φυλλος . Ο πολκας δεν θα είχε 150?
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

renegade έγραψε:Μία παπαριά ανέβασε στο facebook.

Υγ ήθελα να το γράψω και χθες και ξέχασα. Αυτός ο σουντουλίδης τι φάση?
Και εμείς από Θεσσαλονίκη είμαστε αλλά τέτοιο λάμδα καιρό είχα να ακούσω.
Φαντάζομαι πως θα ακουγόταν στα αυτια του τζόσουα ή του Μπάνε :lol:
Για σουντουλιδη κ λλλλλααα το σκέφτηκα αλλά είπα να μην αναφερθώ γιατί παιζει να φάω κράξιμο κ ίσως ζητηθεί από κάποιους να χωριστεί το κράτος :mrgreen:
Αναρωτήθηκα πραγματικά αν ακούγεται μόνο στα αυτιά μου περιεργα.
Όπως εδώ χάμου που μιλάνε πολλοι με λλλιιι κ ννννιιι. Αν ένας σπικερ μίλαγε έτσι θα μου ήταν κάπως περιεργο.
Στο τέλος της ημέρας είναι γελοιότητα να μας ενοχλεί κάτι τέτοιο κ βάζω μέσα πρωτα εμένα. Κάθε περιοχη έχει την προφορά της κ η γλώσσα τους ιδιωματισμους της σε κάθε τόπο που συνθέτουν την ιστορία κ την κουλτούρα του
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

seaman έγραψε:Σπυρόπουλος στο σπικάζ των επόμενων φιλικών, που θα μεταδοθούν όλα από το paoktv
Ο Χ. Σωτηρακόπουλος και ο Α. Σπυρόπουλος θεωρούνται οι κορυφαίοι έλληνες σπίκερ ποδοσφαίρου αυτή τη στιγμή.

Αλλά για το PAOKTV όχι,
προτιμώ μετάδοση Τσορμπατζόγλου.

Μια χαρά μετάδοση κάνει ο Τσορμπατζόγλου.
Άβαταρ μέλους
Rexaris
Moderator

Δημοσίευση από Rexaris »

stravostomis έγραψε:Από κάτω έχει καμιά 150 άτομα που τον αποθεώνουν για αυτά που είπε και έκανε. Sad.
Γι αυτό έχουν πάρει τα μυαλά του αέρα. Την έχει δει cult status.
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Ότι έκανε λακαμια έκανε απλά επειδή δεν γνωρίζω υποθέτω ότι δεν ήξερε ότι είναι στον αέρα.
Μιλούσε όπως θα μιλούσαμε εμείς από τον καναπέ του σπιτιού μας σωστά;
Και εγώ δεν τον πάω μια για το ύφος του ξερόλα που έχει , που θεωρώ δεν είναι μόνο για το ποδόσφαιρο μου βγάζει ότι έτσι μιλάει και για τον κορονοιο για την ζωγραφική και για την εξωτερική πολιτική της χώρας αλλά δεν είναι λίγο υπερβολικό το κράξιμο που τρώει;
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

DamoN έγραψε:Ότι έκανε λακαμια έκανε απλά επειδή δεν γνωρίζω υποθέτω ότι δεν ήξερε ότι είναι στον αέρα.
Μιλούσε όπως θα μιλούσαμε εμείς από τον καναπέ του σπιτιού μας σωστά;
Και εγώ δεν τον πάω μια για το ύφος του ξερόλα που έχει , που θεωρώ δεν είναι μόνο για το ποδόσφαιρο μου βγάζει ότι έτσι μιλάει και για τον κορονοιο για την ζωγραφική και για την εξωτερική πολιτική της χώρας αλλά δεν είναι λίγο υπερβολικό το κράξιμο που τρώει;
Εγω θελω να πιστευω οτι η αφορμή ήταν αυτή. Η ουσία της απομάκρυνσης κ του κραξιματος έχει να κάνει με την περιγραφη . Το κόμπλεξ προς συγκεκριμένους κ το γλυψιμο προς άλλους που στα δικά μου αυτιά ακουγεται εκ του πονηρου. Το πως μιλάμε στον καναπέ μας δεν είναι η κολυμπήθρα του σηλωαμ για ένα "δημοσιογράφο"
Υ. Γ. Λιγότερο αναλογικά κράζετε ο συγκεκριμένος σε σχέση με τον κράξιμο που ρίχνει στοχοποιοντας συγκεκριμένους ποδοσφαιριστες
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Λουτσέσκου: Οι δοκιμές ενόψει Σαρλερουά

Ο Δικέφαλος έκανε διπλή προπόνηση την Παρασκευή στο Άπελντοορν και το απόγευμα δόθηκε ξανά έμφαση στην τακτική και στις στημένες φάσεις.

Οικογενειακό διπλό δεν έγινε, ωστόσο ήταν ξεκάθαρες οι δοκιμές και οι σκέψεις του Ρουμάνου προπονητή στις ασκήσεις τακτικής που έκανε.

Όπως όλα δείχνουν το σημερινό (14:00) παιχνίδι θα αρχίσει ο ΠΑΟΚ με τον Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια, τους Ροντρίγκο, Βιεϊρίνια, Κρέσπο, Βαρέλα στην άμυνα, το δίδυμο των χαφ να αποτελείται από τους Εσίτι και Σβαμπ, ενώ πίσω από τον Κάρολ Σφιντέρσκι που θα παίξει στην κορυφή της επίθεσης δοκιμάστηκαν κυρίως οι Ζίβκοβιτς (δεξιά), Ουάρντα (αριστερά) και Καγκάβα (επιτελικός).

Η δεύτερη ενδεκάδα που ξεχώρισε ο Λουτσέσκου και φαίνεται ότι θα πάρει και αυτή χρόνο συμμετοχής αποτελείται από τους : Ζίβκοβιτς, Τέιλορ, Περέιρα, Μιχαηλίδη, Μιχάι, Νινούα, Τσιγγάρα, Μούργκ, Τζόλη, Βρακά και Νέλσον Ολιβέιρα. (Σ.Στεργιάδης / sfina.gr)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προετοιμασία-Προπονήσεις-Τραυματισμοί”