Pablo Gabriel García Pérez II
Re: Pablo Gabriel García Pérez II
Να πω και μια ακόμα σκέψη που έχω και πάνω κάτω την έγραψα και τις προάλλες.
Ο Ιβάν, δε γουστάρει χαρακτήρες τύπου Γκαρσία και νομίζω ότι με όλα όσα έγιναν και ειπώθηκαν μετά το τέλος του τελικού, η θέση του επιβαρύνθηκε πολύ.
Δεν ξέρω αν τον έχω ψυχολογήσει σωστά.
Θα ήθελα να διαβάσω γνώμες.
Ο Ιβάν, δε γουστάρει χαρακτήρες τύπου Γκαρσία και νομίζω ότι με όλα όσα έγιναν και ειπώθηκαν μετά το τέλος του τελικού, η θέση του επιβαρύνθηκε πολύ.
Πιθανως.ο ιβαν ειχε εφημεριδα κ εχει
Δεν εχει συκοφαντισει βρισει ουτε καν σχολιασει ασχημα αντιπαλο επιχειρηματια.δεν ειναι του στηλ του να βριζει.
Δεν εχει συκοφαντισει βρισει ουτε καν σχολιασει ασχημα αντιπαλο επιχειρηματια.δεν ειναι του στηλ του να βριζει.
Nα σου πω ποιος ειναι ο προβληματισμος μου τοσο για τον Λουτσεσκου οσο και για τον Γκαρσια? Αρχικα και μεγαλυτερος απο ολους ο χαρακτηρας τους.ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΓΩ...Κατα δευτερο λογο μια προβληματικη επιθετικη λειτουργια.Και με τους 2 η ομαδα δεν πατουσε ευκολα περιοχη απεναντι σε κλειστες αμυνες και τις λυσεις την εδινε συνηθως η ατομικη ποιοτητα.renegade έγραψε:H άποψη του Αντρέ πάντως είναι Ότι ο λουτσέσκου είναι επιπέδου Σάντοςjoshua έγραψε:Δεν με τρελαινει παντως η περιπτωση Λουτσεσκου.Αν αλλαζα τον Γκαρσια την παρουσα χρονικη στιγμη θα το εκανα μονο για προπονητη επιπεδου Σαντος.Ασε που και οικονομικα θα πληρωσουμε παλι τεραστια υπεραξια οπως και στη περιπτωση Φερειρα.
Το εχω γραψει και εγω.Η αποφαση θα ειναι του Ιβαν και μονο του Ιβαν και αν ειναι αποφαση απομακρυνσης δεν θα ειναι για αγωνιστικους λογους.Κατι θα εχει ενοχλησει την οικογενεια.obanebane έγραψε:Να πω και μια ακόμα σκέψη που έχω και πάνω κάτω την έγραψα και τις προάλλες.
Αν ίσχυε αυτό δεν θα έφερνε ούτε τον Λουτσέσκου.obanebane έγραψε:Να πω και μια ακόμα σκέψη που έχω και πάνω κάτω την έγραψα και τις προάλλες.
- Amsterdamer_87
Οι επιστροφες δεν ωφελησαν γενικως καμμια ομαδα..
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΥΤΑ...αν ισχυουν
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΥΤΑ...αν ισχυουν
- serafeimgr
Ποιός ή μάλλον ποιά είπε ότι θα έρθει ο Λουτσέσκου ή ο χ ψ και ω;
Η ομάδα έχει προπονητή και έχετε κάνει το νήμα του (αν το λεώ καλά)
1) Μεταγραφή προπονητή 2021-2022
2) Αποχώρησης το ανάγνωσμα
3) Ότι του φανεί του λολοστεφανή....
Η ομάδα έχει προπονητή και έχετε κάνει το νήμα του (αν το λεώ καλά)
1) Μεταγραφή προπονητή 2021-2022
2) Αποχώρησης το ανάγνωσμα
3) Ότι του φανεί του λολοστεφανή....
Με 1.8 συμβόλαιο είναι απλά διαστροφή να φέρεις Λουτσεσκου. Πήραμε νταμπλ αλλά και ο ίδιος εκτοξεύτηκε σαν όνομα και πήρε εκατομμυρια από τους Άραβες.
Ποιος ο λόγος για τόσα πολλά λεφτά?
Να σημειώσω ότι είναι +1,5Μ αυτή τη στιγμή, για όσα δώσαμε τον Πέλκα για να σώσουμε το FFP.
Εγώ το θεωρώ τελείως παράλογο ακόμη και για εμάς να γίνει κάτι τέτοιο.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Να σημειώσω ότι είναι +1,5Μ αυτή τη στιγμή, για όσα δώσαμε τον Πέλκα για να σώσουμε το FFP.
obanebane έγραψε:Να πω και μια ακόμα σκέψη που έχω και πάνω κάτω την έγραψα και τις προάλλες.
Αν έχουμε επάνοδο Λουτσέσκου, σημαίνει ότι ο Πάμπλο είχε κριθεί πριν από τον τελικό και μάλιστα με αποτέλεσμα που ούτε η κούπα ήταν ικανή να μεταβάλλει
Δε νομίζω ότι έχουν σχέση σαν χαρακτήρες.
Οκ ο Λουτσεσκου είναι αρκετά εκδηλωτικος,όχι όμως προκλητικός.
Τους εσφαζε με το βαμβάκι και πάντα λέγοντας αλήθειες.
Ο Γκαρσία πρέπει από τότε που ανέλαβε να έχει "δειξει" τα @@ του δημόσια, όσο όλοι οι υπόλοιποι προπονητές σε όλη μας την ιστορία.
Δε το κατακρίνω,γιατί είναι γνήσιος και δεν σκέφτεται τις αντιδράσεις,αυτός ήταν πάντα, γι'αυτό και έχει τέτοια δημοφιλία στον κόσμο.
Δεν αποφασίζω όμως εγώ.
Ο Γκαρσία πρέπει από τότε που ανέλαβε να έχει "δειξει" τα @@ του δημόσια, όσο όλοι οι υπόλοιποι προπονητές σε όλη μας την ιστορία.
Δε το κατακρίνω,γιατί είναι γνήσιος και δεν σκέφτεται τις αντιδράσεις,αυτός ήταν πάντα, γι'αυτό και έχει τέτοια δημοφιλία στον κόσμο.
Δεν αποφασίζω όμως εγώ.
Προφανώς.seaman έγραψε:obanebane έγραψε:Να πω και μια ακόμα σκέψη που έχω και πάνω κάτω την έγραψα και τις προάλλες.
Αν έχουμε επάνοδο Λουτσέσκου, σημαίνει ότι ο Πάμπλο είχε κριθεί πριν από τον τελικό και μάλιστα με αποτέλεσμα που ούτε η κούπα ήταν ικανή να μεταβάλλει
Το ότι οι γραφιάδες με τις προδοτικές τάσεις και ιδέες τους άκουσαν τον κόσμο οφέλησε τον σύλλογο.Athens έγραψε:Διαφωνώ η επιστροφή του Βιερίνια ωφέλησε ολόκληρο συλλογο
Αν κάνουν το ίδιο τώρα, θα κρατήσουν τον Γκαρσία, και πάλι θα οφεληθεί ο σύλλογος τα μέγιστα.
Το λέω από την άποψη ότι είναι και οι δύο εγωιστές, δεικτικοί, δεν κρατάνε το στόμα τους κλειστό, και την λένε στο αθηναικό σύστημα με την πρώτη ευκαιρία. Το ότι ο ένας είναι λίγο πιο graphic απο τον άλλο μικρή διαφορά κανει στα μάτια μου. Και τους δύο τους σκίζουν οι κάτω για τη συμπεριφορά και τα λεγόμενα τους.obanebane έγραψε:Δε νομίζω ότι έχουν σχέση σαν χαρακτήρες.
Δεν αποφασίζω όμως εγώ.
Parolos έγραψε:Με 1.8 συμβόλαιο είναι απλά διαστροφή να φέρεις Λουτσεσκου. Πήραμε νταμπλ αλλά και ο ίδιος εκτοξεύτηκε σαν όνομα και πήρε εκατομμυρια από τους Άραβες.
Προφανώς αυτή τη φορά θα του κάνει τα κέφια και μεγάλο μπάτζετ δεν είναι εύκολο να εμπιστευτείς σε προπονητή που δεν του έχεις απόλυτη εμπιστοσύνη.