Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ

Δημοσίευση από Περιπτερος »

Τον Ρέυ πάντως τον γράφουν οι μεχικάνοι για την Πατσούκα ...

Αυτή η ίωση λέγεται Αγων-ίωση. Δεν επιτρέπεται να παίξεις σε αγώνες. Δεν επηρεάζει την προπόνηση.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Περίπτερος μη συνεχίζεις σε αυτό το στυλ.

Δε θα κάνω άλλη σύσταση.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Totem_pk έγραψε:@pagotatzis φιλε μιλάμε για νούμερα για τον Τζιόλη γιατί ανησυχούμε ότι καμία μέρα θα ξυπνήσουμε και δεν θα είναι μαζί μας.

Περί Φεράρι αν δεν βρουνε καμία παικτουρα εγώ ειμαι υπέρ. Σάμπως ποιος ήταν ο Λίνο όταν ήρθε δε εμάς; Και είδαμε και κάτι Βραζιλιάνους και άλλους που τα έχωσε η ομάδα που καταλήξαμε και εμείς και αυτοί. Όποτε ασφαλείς περιπτώσεις και μόνο κανονικούς ποδοσφαιριστές θέλω στην ομάδα. Κίας είναι μεγάλοι
Συγκρίνουμε τον Lino που έπαιξε στις Corinthians, Fluminense,Santos και έκανε εξαίρεση στην μεταγραφική της πολιτική η Porto και μπήκε στην διαδικασία να τον αγοράσει στα 30 του με κάποιον 29χρόνο που βολοδερνε στην Β και Γ Αργεντινής και έκανε ένα συμπαθητικό εξάμηνο στον Βόλο; Αλήθεια τώρα;
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

boogeyman77 έγραψε:
Totem_pk έγραψε:@pagotatzis φιλε μιλάμε για νούμερα για τον Τζιόλη γιατί ανησυχούμε ότι καμία μέρα θα ξυπνήσουμε και δεν θα είναι μαζί μας.

Περί Φεράρι αν δεν βρουνε καμία παικτουρα εγώ ειμαι υπέρ. Σάμπως ποιος ήταν ο Λίνο όταν ήρθε δε εμάς; Και είδαμε και κάτι Βραζιλιάνους και άλλους που τα έχωσε η ομάδα που καταλήξαμε και εμείς και αυτοί. Όποτε ασφαλείς περιπτώσεις και μόνο κανονικούς ποδοσφαιριστές θέλω στην ομάδα. Κίας είναι μεγάλοι
Συγκρίνουμε τον Lino που έπαιξε στις Corinthians, Fluminense,Santos και έκανε εξαίρεση στην μεταγραφική της πολιτική η Porto και μπήκε στην διαδικασία να τον αγοράσει στα 30 του με κάποιον 29χρόνο που βολοδερνε στην Β και Γ Αργεντινής και έκανε ένα συμπαθητικό εξάμηνο στον Βόλο; Αλήθεια τώρα;
Συγκρίνω τον Λίνο γιατί στην Πόρτο δεν έπαιζε και ήταν ο 5-6 αν θυμάμαι καλα. Με 150 χιλιάρικα ήρθε στα 30 του. Και τον θεωρώ ότι καλύτερο έχει περάσει από εμας την θέση του. Αλλά κοιτα μπορεί να είναι αποτυχημένο παράδειγμα αλλά καταλαβαίνεις τι θέλω να πω. Αν πας για να μπαλώσεις μια τρύπα όπως όπως καντο τουλάχιστον με κάποιον που θα κάνει τα βασικά και δεν θα ξοδέψεις και πολλά. Έχουμε καεί λίγο στον χυλό.....
Όχι άλλους Τσολακ και Εσιτι Δηλαδή.
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

Totem_pk έγραψε:
boogeyman77 έγραψε:

Συγκρίνω τον Λίνο γιατί στην Πόρτο δεν έπαιζε και ήταν ο 5-6 αν θυμάμαι καλα. Με 150 χιλιάρικα ήρθε στα 30 του. Και τον θεωρώ ότι καλύτερο έχει περάσει από εμας την θέση του. Αλλά κοιτα μπορεί να είναι αποτυχημένο παράδειγμα αλλά καταλαβαίνεις τι θέλω να πω. Αν πας για να μπαλώσεις μια τρύπα όπως όπως καντο τουλάχιστον με κάποιον που θα κάνει τα βασικά και δεν θα ξοδέψεις και πολλά. Έχουμε καεί λίγο στον χυλό.....
Όχι άλλους Τσολακ και Εσιτι Δηλαδή.
Εγώ βλέπω την απόκτηση Φεράρι αν γίνει στη σωστή κατεύθυνση γιατί αυτή τη στιγμή έχεις ένα πρότζεκτ τον Περρειρα στα 21 του και δεν πρέπει να καεί γιατί δείχνει πολύ καλά στοιχεία και πολύ καλύτερα του Γιαννουλη όταν ήταν 20.....Πρέπει να στηρίξουμε την επένδυση μας και μελλοντικά να είναι ο επόμενος που θα πάρει μεταγραφή μεγάλη και θα φέρει 8-10εκ στην ομάδα γιατί όχι και περισσότερα Νορβηγός ψηλός,γρήγορος αριστερό φάουλ μπακ πουλάει στην αγορά πολύ....Επομένως αυτό θα γίνει με έναν παίκτη έμπειρο τύπου Φεράρι που θα έρθει και θα σου προσφέρει τα βασικά όποτε χρειαστεί...Αν γίνει επένδυση εκεί ο Περρειρα θα χαθεί....
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

john4serres έγραψε:
bersekeros έγραψε:Ο Σβι έχει ίωση (και ο Νινούα).
Περίεργη ίωση αυτή που σου επιτρέπει να πάρεις μέρος κανονικά στην προπόνηση
Το κοίταξα κι εγώ αυτό που λες στις φωτό και στο video. Φορούσαν βέβαια και τα σκουφιά και τα περιλαίμια.
Μήπως τον μπέρδεψες με τον Τσόλακ, λόγω της μύτης; (τον Νινούα εννοώ)

Για τον Σβι πρέπει να τα ξαναδώ.
Άβαταρ μέλους
gergeo4

Δημοσίευση από gergeo4 »

ο φεραρι είναι χαμηλά στη λίστα
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

gergeo4 έγραψε:ο φεραρι είναι χαμηλά στη λίστα
Σχετικο ειναι αυτο. Αν η λιστα ειναι 2 ατομα τοτε κλαφτα χαραλαμπε
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Ε ναι το γραψα και το πρωί
Φως φανάρι ήταν

Τουλάχιστον πάμε για κάτι καλύτερο Γιώργο;;
Άβαταρ μέλους
gergeo4

Δημοσίευση από gergeo4 »

ναι αλλα πάντα σχετικό είναι το καλυτερο.μπορεί να ερθει ο φεραρι και να βγαλει μάτια 8-) :D
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Nα σε φιλησω...
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

Για την ώρα βεβαια μονο αποχωρήσεις βλεπουμε και τα κενά αυξάνονται...
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Ωραίος Γιώργο!!

Και κάτι ακόμα

Χαφ θα έρθει αντί Εσιτι;
Άβαταρ μέλους
loukas karadimos

Δημοσίευση από loukas karadimos »

καλος χρυσος ο λινο ισως ο αγαπημενος μου αριστερος μπακ στην συγχρονη ιστορια της ομαδας αλλα να μην ξεχναμε οτι εκεινος ο ΠΑΟΚ ειχε κεντρικη ιδεα...

ενας ηταν ο μανατζερ της ομαδας, με τους γυμναστες και τους μεταφραστες του, με το γενικο προσταγμα και την απολυτη στηριξη ενος προεδρου ο οποιος κρατουσε τον οικονομικο ελεγχο στα ορια του επιτρεπτου και με εναν τεχνικο διευθηντη βγαλμενο απο τον ΠΑΟΚ που τοτε τουλαχιστον δουλευε προς το συμφερον της ομαδας , τιμια.

ο οποιοσδηποτε λινο ηταν παιχτης χαρακτηριστικων , ειχε την καλυψη του σορλεν ο οποιος σορλεν δεν ειχε τα σκληρα χαρακτηριστικα του παμπλο, ο οποιος παμπλο δεν ειχε τα τρεξιματα του βιτολο και ολοι μαζι τη διορατικοτητα του βλανταν. και καπου εκει με τον λινο εξω απ την αντιπαλη περιοχη ησουν ασφαλης και με τον μιρο να μην περναει το κεντρο ελεγες δεν βαριεσαι. Γιατι αυτο επαιζε ο ΠΑΟΚ του προπονητη ΤΟΥ, ενος φανταστικου γνωστη του αντικειμενου με τα πολλα καλα του αλλα και τα κακα του. Σε εκεινον τον ΠΑΟΚ μεχρι και ο μπακαγιοκο ηταν χρησιμος που εμπαινε στην Βιλκα 6 το πρωι με κωλοτουμπες...

Στο θεμα μας, το μεγαλυτερ προβλημα σημερα 20 Ιανουαριου στις μεταγραφες δεν ειναι ο Φεραρι η ο Λινο αλλα η κεντρικη ιδεα την οποια ακομα περιμενουμε να μαθουμε. Απο τον Παμπλο βλεπουμε μια διαθεση να πνιγει τον αντιπαλο με γρηγορη κυκλοφορια αλλα με πιεση ψηλα. Απο την διοικηση περιμενουμε να δουμε αν θα στηριξει αυτη την ιδεα οσο στηριξε τον Φερειρα

Αν ο φεραρι του κανει, ας τον παρει, αν δεν του κανει ας του παρουν αυτον που θελει, γιατι το κουρασανε.

Αντε και με την προκριση

1926
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Napoli4 έγραψε:
Σχετικο ειναι αυτο. Αν η λιστα ειναι 2 ατομα τοτε κλαφτα χαραλαμπε
Λίγο μετά το τέλος του Ψυχρού Πολέμου ο Αμερικανός Πρόεδρος προκαλεί σε αγώνα δρόμου το Γενικό Γραμματέα του Κομμουνιστικού Κόμματος της Σοβιετικής Ένωσης. Ο Αμερικανός ανακηρύσσεται νικητής του αγώνα.

Μερικοί από τους τίτλους των Αμερικανικών εφημερίδων την επόμενη μέρα ήταν :

«Θρίαμβος του Καπιταλισμού επί του Κομμουνισμού, άλλη μια νίκη του αμερικανικού τρόπου ζωής. Ο πρόεδρος μας άφησε μίλια πίσω του το ρώσο ομόλογο του».

Ένα χαρακτηριστικό πρωτοσέλιδο μιας σοβιετικής εφημερίδας, που σχολίασε το ίδιο γεγονός ήταν :

«Σε αγώνα δρόμου μεταξύ του Γενικού Γραμματέα του κομμουνιστικού κόμματος και του προέδρου της Αμερικής, ο σύντροφος βγήκε δεύτερος και ο αμερικανός ομόλογος του προτελευταίος».
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”