Αυτόpalok έγραψε:τα πάντα στον Ολυμπιακό γίνονται με σχέδιο. Πόλεμο με γελάκια και ειρωνείες δεν κέρδισε κανείς.
Σοβαρευτείτε ακόμα δεν ξετυλιχθηκε το κουβάρι
Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτόpalok έγραψε:τα πάντα στον Ολυμπιακό γίνονται με σχέδιο. Πόλεμο με γελάκια και ειρωνείες δεν κέρδισε κανείς.
Εσένα σε φοβάμαι από τη μπύρα του Ίβιτς στη λεωφόρο, να ξες...giapas έγραψε:ok otan ο καραπαπας θα καταθεσει φωτογραφίες και εγγραφα που συνδέουν τον οποιοδήποτε νωντα φώντα και το κακό συναπάντημα με τον ΠΑΟΚ θα σας κοπούν οι ορεξούλες και τα γελάκια.
βγήκε δηλαδή ο καραπαπας να μιλήσει και βγάλατε συμπέρασμα οτι του ξέφυγαν κουβέντες και δεν είναι δεμένο από παντού. Και θα τιμωρηθεί ο Σιαμπάνης που δε το κατήγγειλε έγκαιρα και τα ρκιντια μου κουνιούνται. Για την ίδια εγκληματική οργάνωση μιλάμε που έχει τα μέσα και τη τεχνογνωσία για να προκαλέσει ατυχήματα σε μάρτυρες που κρατούνται σε φυλακές του εξωτερικού. Και που οι εισαγγελείς μεταναστεύουν στο Καναδά. Για αυτούς μιλάμε που ο μισός άρειος πάγος κάθεται σούζα.
Κούνια που σας κούναγε.
Τα σκατά πάνε το παιχνίδι στο σπίτι τους, στην χαβούζα.giapas έγραψε:Μα ούτε καθυστερημένος δε καταγγέλει δωροδοκία που έχει κάνει ένας Νώντας που κάποτε δουλευε στη ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τώρα είναι σεκιουριτας του γαύρου. Δηλαδή χοντρό τον λες το Καραπαπα , ηλίθιο όμως όχι.
Τι να πω μακάρι να έχεις δίκιο.
Όπως και να έχει κερδισμένοι είναι. Η κουβέντα έφυγε από τον Ολλανδό και το Κλάτενμπεργκ , έφυγε από το αγωνιστικό κομμάτι και πήγε πάλι στα σκ@τ@. Εκεί που οι μπειραιώτες είναι ανίκητοι.
Κοιτα ναι κι εγω περιμενω να δω τι θα πουν ακομα. Δεν τελειωσε το εργο. Φαινεται πολυ ηλιθιο το σχεδιο τους μεχρι τωρα για να ειναι αληθινο.giapas έγραψε:Μα ούτε καθυστερημένος δε καταγγέλει δωροδοκία που έχει κάνει ένας Νώντας που κάποτε δουλευε στη ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τώρα είναι σεκιουριτας του γαύρου. Δηλαδή χοντρό τον λες το Καραπαπα , ηλίθιο όμως όχι.
Τι να πω μακάρι να έχεις δίκιο.
Όπως και να έχει κερδισμένοι είναι. Η κουβέντα έφυγε από τον Ολλανδό και το Κλάτενμπεργκ , έφυγε από το αγωνιστικό κομμάτι και πήγε πάλι στα σκ@τ@. Εκεί που οι μπειραιώτες είναι ανίκητοι.
Τυχερός είσαιramboutla έγραψε:Mīngus έγραψε:Περιμένουμε με ανυπομονησία τον Σιαμπάνη να δηλώσει : ''Ήμουν διετής αποκλεισμός από μικρό παιδί''.Σωστός
Μου βγήκε λίγος καφές από το ρουθούνι.
Βασει δικηγόρουgiapas έγραψε:ok otan ο καραπαπας θα καταθεσει φωτογραφίες και εγγραφα που συνδέουν τον οποιοδήποτε νωντα φώντα και το κακό συναπάντημα με τον ΠΑΟΚ θα σας κοπούν οι ορεξούλες και τα γελάκια.
βγήκε δηλαδή ο καραπαπας να μιλήσει και βγάλατε συμπέρασμα οτι του ξέφυγαν κουβέντες και δεν είναι δεμένο από παντού. Και θα τιμωρηθεί ο Σιαμπάνης που δε το κατήγγειλε έγκαιρα και τα ρκιντια μου κουνιούνται. Για την ίδια εγκληματική οργάνωση μιλάμε που έχει τα μέσα και τη τεχνογνωσία για να προκαλέσει ατυχήματα σε μάρτυρες που κρατούνται σε φυλακές του εξωτερικού. Και που οι εισαγγελείς μεταναστεύουν στο Καναδά. Για αυτούς μιλάμε που ο μισός άρειος πάγος κάθεται σούζα.
Κούνια που σας κούναγε.
Κ πως ο καραπαπαρας γνωρίζει Ποιοι είναι αυτοί που πλησιασαν τον μουλο κ ο μουλος δεν αναγνώρισε;joshua έγραψε:Ρε παιδια τι παραπανω μπορει να πει ο καραπαπας απο το υποτιθεμενο θυμα? Να εχουν κανει photoshop τον Νωντα με τον Γιωργη να κανουν διακοπες στο εξωτικο ροστοφ?