Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Magpies4 έγραψε:Δεν ξέρω γιατί εμπλέκουν τον Γκάρι με τον ΠΑΟΚ. Σίγουρα το συμβόλαιό του είναι μπλεγμένο και ούτως η άλλως δεν νομίζω ότι χωράει στον φετινό ΠΑΟΚ. Αν έφυγε η Φενέρ από τη μέση, τότε ναί μπορώ να φανταστώ ότι έχουμε άκρες στην Αλ Ιτιχαντ λόγω Πρίγιο.
jibbie έγραψε:δεν τρελαθηκα να πω την αληθεια. προτιμω Ακπομ.
Ο Ακπομ είναι πολύ πίσω σε σχέση με τα τελειώματα του Κροατη, πάρα πολύ πίσω όμως.
Διαβάζω,τώρα όσα γράψατε,γι'αυτό κάποιες παραθέσεις,ακυρώνουν η μια την άλλη.
γιατι το λες αυτο; δες λιγακι..
ο Κροατης εγραψε περισσοτερα γκολ σε μια χειροτερη λιγκα, με υπερδιπλασιες προσπαθειες. Το goal conversion rate ειναι το χειροτερο απ ολους. επισης ο Τσουμπα εχει το μεγαλυτερο ποσοστο shots on target. για να μην κουρασω με τους υπολοιπους τομεις παιχνιδιου οπου υπολειπεται του Τσουμπα.
Εγω δεν θεωρω σοβαρο δειγμα για την αξια του Ακπομ τη περσινη χρονια.Το προβλημα με τον Αγγλο δεν ειναι η αποδοση του αλλα το γεγονος οτι δεν ανανεωνει. Τη χρονια της κατακτησης ειχε 8 γκολ και 5 ασιστ ουσιαστικα σε μιση χρονια χωρις να αναφερω 3-4 γκολ που κακως του ακηρωθηκαν.
ειλικρινα απο τους φορ που εχουν ακουστει, μαζι με τον Γερμανο που ακουστηκε σημερα, δεν προτιμω κανεναν αντι του Ακπομ. ανανεωση Ακπομ προτιμω και εναν mental coach να του στρωσει το focus.
sourmenetes έγραψε:
Magpies4 έγραψε:Δεν ξέρω γιατί εμπλέκουν τον Γκάρι με τον ΠΑΟΚ. Σίγουρα το συμβόλαιό του είναι μπλεγμένο και ούτως η άλλως δεν νομίζω ότι χωράει στον φετινό ΠΑΟΚ. Αν έφυγε η Φενέρ από τη μέση, τότε ναί μπορώ να φανταστώ ότι έχουμε άκρες στην Αλ Ιτιχαντ λόγω Πρίγιο.
Επειδη και εγω συμφωνω με Τζος πως το θεμα ειναι οτι ο Ακπομ δεν δείχνει να θελει να ανανεωσει, το ερωτημα ειναι, τι ειδους φορ θελουμε για αντικαταστατη του? Γιατι φορ τυπου περιοχατο μια επαφη και γκολ, θεωρητικα εχουμε τον Σβιντερσκι.
Εμενα βεβαια δεν μ γεμιζει το ματι ο Σβιντερσκι σαν παίχτης, αλλα αυτο δεν εχει σημασια. Αν δεν πουληθεια τοτε δεν μπορπυμε να αποκτησουμε ακομη ενα φορ με τα ιδια πανω κατω χαρακτηριστικα?
Ο κροατης λοιπόν δειχνει να εχει το στυλ του Σβιντερσκι, φορ περιοχης.
Για τον αλλον π γραψατε τωρα δεν εχω εικονα καθολου...
Παντως ο αντικαταστατης του Ακπομ θα πρεπει να ειναι δυνατος, ταχυς, με τριπλα, μαυρο ατι κατα προτιμηση!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα fussballtransfers.com, ο 26χρονος επιθετικός που στην περασμένη σεζόν είχε 15 γκολ και έξι ασίστ με το Ανόβερο στη 2η κατηγορία της Γερμανίας, έχει πρόταση από τον ΠΑΟΚ. Το δημοσίευμα αναφέρει ότι η γερμανική ομάδα μπορεί να χάσει τον 26χρονο επιθετικό που έχει πρόταση από τον ΠΑΟΚ αντί 1.5 εκατομμυρίου ευρώ. Γίνεται μάλιστα συσχέτιση με την παρουσία του Όλαφ Ρέμπε που ασφαλώς και γνωρίζει καλά τη γερμανική αγορά.
Ο Ντουκς είναι ποδοσφαιρικό προϊόν της Ντόρμουντ με την οποία έπαιξε για λίγο πριν επτά χρόνια. Ακολούθησαν Πάντερμπορν, Σεντ Πάουλι, Χόλστεν Κίελ, Φορτούνα Ντίσελντορφ και στην περσινή σεζόν το Ανόβερο. Είναι διεθνής με τις Εθνικές ομάδες Κ15, Κ16, Κ17 και Κ18 της Γερμανίας.
Πηγή : paok_community (instagram)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος bersekeros την Σάβ 05 Σεπ 2020, 09:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Gospi έγραψε:Ειναι ομως καλυτερος του Ακπομ? Ειναι και 3 χρονια μεγαλυτερος του...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
οχι, δεν εχει γραφτει καλυτερος του κατα την προσωπικη μου αποψη, με βαση αυτα που μου δειχνει το scouting τελοσπαντων. και γω συμφωνω οτι το προβλημα ειναι η ανανεωση.