Προετοιμασία - φιλικοί αγώνες 2018-19

Συζήτηση για το βασικό στάδιο της προετοιμασιας, τις καθημερινές προπονήσεις και τους τραυματισμούς των παικτών
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Re: Προετοιμασία - φιλικοί αγώνες 2018-19

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

sn0ufel4 έγραψε:Μεγάλη ασυνεννοησία Μαλεζα και Χατσεριδη
Ασχροί! Κι οι δυο!

Εικόνα
Phoenixgrg

Δημοσίευση από Phoenixgrg »

Εντάξει το γκολ είναι καθαρά φταίξιμο Μαλεζά του έφυγε ο παίχτης ξεκάθαρα σαν σε προπόνηση την βαρεσε την κεφαλιά ο άλλος. Εντάξει καλός χρυσός ο Μαλεζάς αλλά αν ελπίζουμε ότι σε αυτό το επίπεδο και σε αυτή την ηλικία θα γίνει κάτι παραπάνω από Τετάρτη αλλαγή στα στόπερ είμαστε τρελοί για εμένα ο ΠΑΟΚ αν θέλουμε να πούμε ότι μεγάλωσε ούτε καν στο ρόστερ πρέπει να τους έχουμε ή έστω Πέμπτη αλλαγη προς τιμήν τον προηγούμενων χρόνων
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

ο χατσεριδης δεν εχει δειξει μεχρι στιγμης πως δικαιολογει εστω και τα μισα απο οσα γραφει το συμβολαιο του.δεν βλεπουμε καποια αξια λογου δεξιοτητα ή κατι τελος παντων που να δικαιολογει τετοια συμβολαια

αλλα ισως ειναι νωρις και πρεπει να περιμενουμε

κυριακο παπαδοπουλου θα λεμε και θα κλαιμε;
Άβαταρ μέλους
Petros1988

Δημοσίευση από Petros1988 »

Πολύ καλά στοιχεία ο Χατσεριδης αλλά πολύ πίσω δείχνει σε φυσική κατάσταση και σε συνεννόηση.Ο Ζάμπα αν συνεχίσει έτσι γίνεται βασικός στα δεξιά και ο Ουαρντα θα ναι μια πολύ καλή αλλαγή του Βιερηνια η Μπισε στα αριστερά.Ο Λημνιός καλύτερα Ν παίξει δεξί μπακ γιατι με αυτά που βλέπω από Ζάμπα Λάμπρου Ουαρντα δύσκολο τον βλέπω να παίζει αν δεν βελτιωθεί.Οποτε αριστερά Μπισε Ουαρντα Λάμπρου Δεξιά Τζάμπα Βιερηνια με το καλό και Λάμπρου εχουμε τα καλύτερα εξτρεμ στην Ελλάδα! Και από Πίσω Ματος και ένα καλό αριστερό μπακ θα κλάψουνε πολλές ομάδες φέτος!Εμφανης η έλλειψη επιθετικού χωρίς τον Πριγιο και πολύ λίγος ο Χάρισης επιμένω για τον ΠΑΟΚ! Ο Σακοφ είναι ο γνωστός ο ρόλος του είναι από πάγκο να βάζει γκολ μεγάλη παικταρα θα γίνει ο Μπαλογιαννης! Αυτά!
Phoenixgrg

Ο χατσεριδης τι ακριβώς έκανε λάθος γενικά στον αγώνα δεν κατάλαβα και τον κραζεται έχασα Και τα πρώτα 10 λεπτά δεν ξέρω αν έκανε κάτι πριν αλλά όσο το είδα καθαρίζει τα πάντα ειδικά με το κεφάλι.
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

ζαμπα πολυ καλο εξτρεμ!μπαινει και αμεσα συμφωνω και εγω

και λαμπρου πρεπει να μεινει

τα αλλα παιδια θα το παλεψουν πιστευω
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Phoenixgrg έγραψε:Ο χατσεριδης τι ακριβώς έκανε λάθος γενικά στον αγώνα δεν κατάλαβα και τον κραζεται έχασα Και τα πρώτα 10 λεπτά δεν ξέρω αν έκανε κάτι πριν αλλά όσο το είδα καθαρίζει τα πάντα ειδικά με το κεφάλι.
αποκλειεται να τα καθαριζει ολα δεδομενου πως δεχτηκαμε δυο γκολ σε ενα ημιχρονο
αλλα μπορει να εχεις δικιο πως εχει πραγματα που δεν μπορουμε να τα παρατηρησουμε μεχρι στιγμης και αξιζουν τοσα λεφτα.δεν το αποκλειω ,ισως ειμαι καπως αυστηρος απεναντι του δεδομενου πως εχει το μεγαλυτερο συμβολαιο στην ομαδα.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

αυτο με τους τερματοφυλακες του ΠΑΟΚ και τις εξοδους, με κανει να πιστευω πως καποιοι εχετε δει τον Κλαρκ Κεντ (ακα Σουπερμαν), να παιζει τερματοφυλακας live :lol:
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

ε τι να κανουμε αφου δεν ειχε εξοδο ο γλυκος και τωρα ο ρει ειναι πολυ καλος στην γραμμη και στα ποδια,μεχρι εκει...μακαρι να κανουμε λαθος

πασχαλακης δειχνει καλυτερος στο θεμα αυτο.
Phoenixgrg

Ναι όταν λέω ότι καθαρίζει όλα με το κεφάλι ότι πάει κοντά προφανώς δεν έχει μαγνήτη :)
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

τωρα ξαναεδειξε την φαση του δευτερου γκολ, καθαρα λαθος του Μαλεζα, ενω γυρνα το κεφαλι του να δει εχει χασει τον αντιπαλο
Άβαταρ μέλους
Mao_Mao

Δημοσίευση από Mao_Mao »

Δεν θέλω ν βάλω φωτιές αλλα ο Πασχαλάκης δεν παίζει τόσο στα φιλικά περισσότερο γλύκος,Rey.Μπορεί να ειναι και τυχαίο να πάρουν παιχνίδια ολοι βέβαια.
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

ο χαρισης καλος ειναι ε; ,δειχνει να ταλαιπωρει λιγοτερο την μπαλα και να την μοιραζει ωραια
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

update
ο λαμπρου εχει αρκετες λαθος μεταβιβασεις

επισης ο χαρισης θα πρεπει να κοβει μπαλα εχοντας σωστο timing χωρις να χρειαζεται να τους σταματαει με σκληρα τακλιν φαουλ που θα τον γεμιζουν μανι μανι με καρτες!
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Ο χαρισης σημερα ειναι βελτιωμενος. Βεβαια παλι δεν απεφυγε τα τακλιν σε λαθος ταιμινγκ, τακλινγκ π σε συνθηκες κανονικου αγωνα μπορει να σηκωναν κ κιτρινη.
Εγω θα επιμεινω στον Ζαμπα. Ο τυπος ειναι ετοιμος για ενδεκαδα! Ταυρος σκετος ειναι!

Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προετοιμασία-Προπονήσεις-Τραυματισμοί”