Νέα αεκ-ΠΑΟΚ 12/05 20:30 Cosmotesports
Re: Νέα αεκ-ΠΑΟΚ 12/05 20:30 Cosmotesports
Με επιφύλαξη άκουσα ότι είκοσι μηχανάκια από βρωμοχανουμια προσπαθούν να πλησιάσουν το σύνδεσμο στην ομονοια
Με βεβαιότητα σου απαντώ ότι πάλι θα ρωτάει ο σκουτερης, πώς πέρασε το μηχανάκι και κρεμάστηκε στα κάγκελα.gabriello έγραψε:Με επιφύλαξη άκουσα ότι είκοσι μηχανάκια από βρωμοχανουμια προσπαθούν να πλησιάσουν το σύνδεσμο στην ομονοια
Πανελλήνιος member from 1995... Τότε που μας μοίραζε τα εισιτήρια ο παππούς...
Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Οι μηχανές των λεοφωρειων ζεστάθηκαν,πάμε να το φέρουμε!!! Ο αληθινός πρωταθλητής είναι έτοιμος να μετατραπεί σε νταμπλουχο!! 

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ασπρόμαυρος Εβρίτης την Παρ 11 Μάιος 2018, 19:08, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- sourmenetes
- Moderator
Τωρα αυτο για καλο μας το πες???pilotos έγραψε:Με βεβαιότητα σου απαντώ ότι πάλι θα ρωτάει ο σκουτερης, πώς πέρασε το μηχανάκι και κρεμάστηκε στα κάγκελα.gabriello έγραψε:Με επιφύλαξη άκουσα ότι είκοσι μηχανάκια από βρωμοχανουμια προσπαθούν να πλησιάσουν το σύνδεσμο στην ομονοια

προσοχη σε οσα αδερφια ερθουν μονα τους απο φιλο βαζελο ενημερωθηκα πως βαζελοχανουμογαυροι εχουν στησει καρτερια στην εθνικη
- sourmenetes
- Moderator
Έτσι μπράβο!pilotos έγραψε:Με βεβαιότητα σου απαντώ ότι πάλι θα ρωτάει ο σκουτερης, πώς πέρασε το μηχανάκι και κρεμάστηκε στα κάγκελα.gabriello έγραψε:Με επιφύλαξη άκουσα ότι είκοσι μηχανάκια από βρωμοχανουμια προσπαθούν να πλησιάσουν το σύνδεσμο στην ομονοια
Και γω ήρθε η ώρα να γραφτώ μετά από δεκαετίες σε σύνδεσμο ξανά, έστω για τη στήριξη, εδώ που ζούμε μέσα στα ποκεμον. Θα σε ρωτήσω σε άλλη στιγμή τι και πώς
αυτο ειναι το μονο σιγουρο εγω απλως ενημερωσα για οσους θα ειναι μονοι τους να εχουν τον νου τους λιγακι παραπανωsourmenetes έγραψε:Πες τους να βαλουν οπισθεν αλλιωςς θα μαζεψουν πολλές...
μήπως κάποιος admin να γράψει στον τίτλο του θέματος και το laola tv που θα δείξει και αυτό τον αγώνα;
-
Σας παρακαλω σταματηστε να δημοσιοποιειτε τη καθε φημη που διαρρεει.Ξερω για καλο το κανετε αλλα δεν ωφελει σε τιποτα.Οποιος ειναι αθηνα ή κατεβαινει τωρα γνωριζει τι μπορει να συναντησει στη πρωτευουσα.Δε προσφερουν τιποτα τετοιες φημες παρα μονο ανησυχια.
- SePuLtUrA_4_

Μεταλλικό και όχι χάρτινο το κύπελλο, άρα πολύ βαρύ για να μπορέσει να το σηκώσει η ΑΕΚ.

να ευχαριστήσω και δημόσια τον tzelas για την προσφορά του
αύριο τέτοια ώρα εύχομαι να βγάζουμε τα λαρύγγια μας στο ΟΑΚΑ
μεγάλη τιμή για τον κόσμο του ΠΑΟΚ να καταφέρνει να παίζει στην έδρα του αντιπάλου, σίγουρα υπάρχουν πολλοί ΠΟΚιτες που θα ήθελαν να βγάλουν τη σέλφι τους στην απόρθητη Τούμπα. Δυστυχώς δεν μπορούν και δε θα μπορέσουν να το κάνουν ποτέ. Κανένας οπαδός του ΠΟΚ δε θα καταφέρει να φύγει με τη γροθιά σφιγμένη από την Τούμπα γιατί κανένας δε θα το προσπαθήσει. Και αν σήμερα στη χώρα της πουστιάς όλα λειτουργούν για το αποτέλεσμα, εγώ λειτουργώ για το ταξίδι, για το επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλεται να σηκωθείς. Εγώ θα προσπαθήσω.
Όσο για τους κόκκινους και πράσινους κόκκους μη τους φοβάσαι. Τι θα πει με περιμένουν; Εγώ μια ζωή τους περιμένω και δε λένε να περάσουν τα Τέμπη. Ψυχραιμία, σύνεση και προσήλωση στο στόχο, την Κυριακή θα καταλάβουν ότι ζουν ανάμεσά μας.
ΠΑΟΚ.
αύριο τέτοια ώρα εύχομαι να βγάζουμε τα λαρύγγια μας στο ΟΑΚΑ
μεγάλη τιμή για τον κόσμο του ΠΑΟΚ να καταφέρνει να παίζει στην έδρα του αντιπάλου, σίγουρα υπάρχουν πολλοί ΠΟΚιτες που θα ήθελαν να βγάλουν τη σέλφι τους στην απόρθητη Τούμπα. Δυστυχώς δεν μπορούν και δε θα μπορέσουν να το κάνουν ποτέ. Κανένας οπαδός του ΠΟΚ δε θα καταφέρει να φύγει με τη γροθιά σφιγμένη από την Τούμπα γιατί κανένας δε θα το προσπαθήσει. Και αν σήμερα στη χώρα της πουστιάς όλα λειτουργούν για το αποτέλεσμα, εγώ λειτουργώ για το ταξίδι, για το επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλεται να σηκωθείς. Εγώ θα προσπαθήσω.
Όσο για τους κόκκινους και πράσινους κόκκους μη τους φοβάσαι. Τι θα πει με περιμένουν; Εγώ μια ζωή τους περιμένω και δε λένε να περάσουν τα Τέμπη. Ψυχραιμία, σύνεση και προσήλωση στο στόχο, την Κυριακή θα καταλάβουν ότι ζουν ανάμεσά μας.
ΠΑΟΚ.
-
T ώρα δηλαδή εμείς που έχουμε εισιτήρια αλλά τα ονόματα επάνω είναι αλλά και τα ξημερώματα ξεκινάμε για να σηκώσουμε στην χαβουζα το κύπελλο θα μας γυρίσουν πίσω;;; χάχα χάχα..