Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙΙ
Πιστεύω ότι ο μπουλης στράβωσε όχι τόσο από την έλλειψη πληροφόρησης αλλά από την παραπληροφόρηση του Μιχελ,πρέπει να τους φλομωσε στο ψέμα,δεν εξηγείται αλλιώς τέτοια αντίδραση.
Μάλλον τους περίμενε στη γωνία ο Σλοβακος και τους την έφερε.
Μάλλον τους περίμενε στη γωνία ο Σλοβακος και τους την έφερε.
Ξύπνησα χθες στις 2 το μεσημέρι, από τις 5 καρφωμένος στο pc, πήγα για δουλειά το βράδυ, σχόλασα και λέω γάματα θα κοιμηθώ μεσημεράκι να προλάβω και την ανακοίνωση του ψυχάκια. Άντε ρε ζώα μου αργά εκεί στην FIFA νύσταξα, τελειώνετε...
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κατα τις 10 λογικα.Θα υπαρξει ενημερωση στο φορουμ.Hermann έγραψε:Τι ώρα θα ΄ναι;agios έγραψε:ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ CHAT RADIO ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ.ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΖΟΥΜΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ...ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΕΙΩΜΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΣΑΝ ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ...ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΠΑΡΑ 5 ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΑ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΟ...ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ..ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ Η ΕΚΠΟΜΠΗ......SOSA έγραψε:http://paokvoice.com/128944/nea-metagrafiki-vomva-giorgou-savvidi
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
- kataramenos5
Γιαπας δες τα περσινα πρωτοσελιδα εκει κατα Νοεμβρη.Τελειωμενο τον ειχαν απο τοτε.Γιατι λες εσυ?
- SplashBro22
καθόλου καλό αυτόklainmein έγραψε:Μένει και ο Πούγγουρας! (sdna)
Ακριβώς τον φίλο τους τον κοπρολιακο αβανταρουν
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ναι φιλε ειμαι μου αρεσει αυτη ομαδα forza sampdoria και αμα εχεις τον τρελο προεδρο τον massimo ferreropotamda έγραψε:Sosa άσχετο, αλλά βλέπω στη φώτο, είσαι κι εσύ οπαδός της μεγάλης Sampdoria;
Να ανησυχούμε δηλαδή για Σαμπρανο;klainmein έγραψε:Μένει και ο Πούγγουρας! (sdna)
Δεν το σκέφτηκα έτσι για τον Πούγγουρα μαμώ το κεφάλι σας εκεί στο Καζάν μαμωωω...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος klainmein την Παρ 01 Σεπ 2017, 11:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εικασίες έτσι για να γράψω λίγο. [SMILING FACE WITH OPEN MOUTH AND SMILING EYES]
1ον Δεν παίρνουν τις ειδήσεις για αυτό λυσσάξαν να τον φάνε.
2ον. Εννοεί τον πωλ(ίνα) ότι έτρεξε το θέμα βιερίνια
Ακριβώς τον φίλο τους τον κοπρολιακο αβανταρουν σωστός ο teod1980
1ον Δεν παίρνουν τις ειδήσεις για αυτό λυσσάξαν να τον φάνε.
2ον. Εννοεί τον πωλ(ίνα) ότι έτρεξε το θέμα βιερίνια
Ακριβώς τον φίλο τους τον κοπρολιακο αβανταρουν σωστός ο teod1980
απο Paok24
Όπως ενημερωθήκατε πριν από λίγες ώρες από το PAOK24, ο ΠΑΟΚ έχει έρθει σε συμφωνία τόσο με τον Κάρλος Ζαμπράνο όσο και με την Ρούμπιν Καζάν και αυτό που απομένει είναι η η FIFA να δώσει την έγκρισή της προκειμένου να επικυρωθεί η μεταγραφή και να ξεκινήσει η ανταλλαγή εγγράφων μεταξύ της ΕΠΟ και της ρώσικης ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.
Όπως προκύπτει, η Παγκόσμια Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία συνήθως ανάβει το "πράσινο φως" σε ανάλογες περιπτώσεις, κάτι που εάν επιβεβαιωθεί και τώρα θα σημάνει τη... μονιμοποίηση του Περουβιανού στην Τούμπα, ως δανεικός για έναν χρόνο από την Ρουμπίν αλλά τον ΠΑΟΚ να έχει το δικαίωμα να αποκτήσει τα δικαιώματά του το επόμενο καλοκαίρι.
Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως δεν είναι απόλυτα βέβαιο πως η FIFA θα αποφασίσει σήμερα, καθώς στο παρελθόν έχουν υπάρξει ανάλογες περιπτώσεις όπου η γνωμάτευση της έχει καθυστερήσει 2-3 ημέρες.
Όπως ενημερωθήκατε πριν από λίγες ώρες από το PAOK24, ο ΠΑΟΚ έχει έρθει σε συμφωνία τόσο με τον Κάρλος Ζαμπράνο όσο και με την Ρούμπιν Καζάν και αυτό που απομένει είναι η η FIFA να δώσει την έγκρισή της προκειμένου να επικυρωθεί η μεταγραφή και να ξεκινήσει η ανταλλαγή εγγράφων μεταξύ της ΕΠΟ και της ρώσικης ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.
Όπως προκύπτει, η Παγκόσμια Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία συνήθως ανάβει το "πράσινο φως" σε ανάλογες περιπτώσεις, κάτι που εάν επιβεβαιωθεί και τώρα θα σημάνει τη... μονιμοποίηση του Περουβιανού στην Τούμπα, ως δανεικός για έναν χρόνο από την Ρουμπίν αλλά τον ΠΑΟΚ να έχει το δικαίωμα να αποκτήσει τα δικαιώματά του το επόμενο καλοκαίρι.
Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως δεν είναι απόλυτα βέβαιο πως η FIFA θα αποφασίσει σήμερα, καθώς στο παρελθόν έχουν υπάρξει ανάλογες περιπτώσεις όπου η γνωμάτευση της έχει καθυστερήσει 2-3 ημέρες.
Δεν έχω ιδέα. Απλά αν έχω κάτι με το Μιχελ πρέπει να είμαι πολύ ηλίθιος για να το χτυπήσει τέτοιες μέρες που ο ΠΑΟΚτσης είναι στα ουράνια. Για αυτό ρωτάω , χωρίς να μπαίνω σε εικασίες. Ξέρει κάποιος από τα παιδιά , που είχανε πληροφορίες για τις μεταγραφές;kataramenos5 έγραψε:Γιαπας δες τα περσινα πρωτοσελιδα εκει κατα Νοεμβρη.Τελειωμενο τον ειχαν απο τοτε.Γιατι λες εσυ?
-
klainmein έγραψε:Μένει και ο Πούγγουρας! (sdna)
Καλά κάνουμε. Προσέχουμε για να έχουμε. Από την άλλη, επειδή είμαι και άσχετος με συστήματα, υπάρχει περίπτωση με τέτοιο υλικό να παίξουμε 3-5-2 απέναντι στις αδύναμες ομάδες? Αν ναι, ίσως τον χρειαζόμαστε και για αυτό.