Dorian Leveque
- hasio_john
Re: 6. Dorian Leveque
Είναι πρωτοΔεκεμβριανό αστείο!
Αν όντως ισχύει αυτό με τη νέα εγχείρηση, πρέπει άμεσα να πληρώσει από την τσέπη του ΌΛΗ την χασούρα αυτός που έφερε τον επαγγελματία άεργο τραυματία. Ανέκδοτο πραγματικό η κατάσταση! Δεν μπορούμε νομικά να κινηθούμε εναντίον του παίχτη και να σπάσουμε αναίμακτα το συμβόλαιο? Έλεος δηλαδή ρε σεις.
Περαστικά (μας)
... όπως συγκλίνουν όλες οι ιατρικές αναφορές, η κατάσταση του (λέμε τώρα) ποδοσφαιριστή είναι ανίατη, καθώς είναι μονίμως:
ματιαγμένος!
... όπως συγκλίνουν όλες οι ιατρικές αναφορές, η κατάσταση του (λέμε τώρα) ποδοσφαιριστή είναι ανίατη, καθώς είναι μονίμως:
ματιαγμένος!
- painkiller4
Ε καλά ανέκδοτο όλη η φάση.
ΠΑΟΚ μέχρι να μην πονά ο Λεβεκ
Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ΠΑΟΚ μέχρι να μην πονά ο Λεβεκ
Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν θέλουμε να τον δούμε ξανά, έστω στις προπονήσεις, πρέπει να προστρέξουμε άμεσα στην μοναδική λύση...mike έγραψε:......η κατάσταση του (λέμε τώρα) ποδοσφαιριστή είναι ανίατη, καθώς είναι μονίμως:
ματιαγμένος!
- White Ranger
Μάστορα σε ζηλεύω τα πιο ξεκούραστα φράγκα παίρνεις και κοιμάσαι-ξυπνάς δουλεύεις όλη διοίκηση μας!
Άντε πούλαρο τωρα Ιανουάριο δεν είμαστε φιλανθρωπικό ίδρυμα ανοίξατε σας περιμένουμε.
Άντε πούλαρο τωρα Ιανουάριο δεν είμαστε φιλανθρωπικό ίδρυμα ανοίξατε σας περιμένουμε.
- ΑποστόληςΑ
- BlackBlockAttack
Οσο σκεφτομαι οτι ειχα ερθει σε αντιπαραθεση με αλλα μελη του φορουμ για εσενα στενοχωριεμε πιο πολυ...
- john4serres
Ο κύριος Λεβέκ και ο κύριος που τον έφερε θα πρέπει να επιστρέψουν ΟΛΑ τα δεδουλευμένα που πληρώθηκε ως τώρα από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και να λύσει το συμβόλαιο του.-
Τον ζηλεύω τον κύριο Dorian..He is living the dream..ζει σε μια πολύ όμορφη χώρα, κάνει τις προπονησούλες του μια στο τόσο για να κρατιέται σε φυσιολογική κατάσταση..αλλά πάνω απ'όλα κάθετε και πληρώνετε..και μάλιστα παίρνει καμιά 15αριά χιλιάρικα μηνιάτικο.. Και δεν σταματά εδώ η ζωάρα.. άμα θέλει μπορεί να το κάνει αυτό και για τα επόμενα 2 χρονάκια!!
ΥΓ. Τώρα που είμαι ξανά στο ψάξιμο για δουλειά μακάρι να βρω κάτι τέτοιο
ΥΓ2. Brkic likes this post
ΥΓ. Τώρα που είμαι ξανά στο ψάξιμο για δουλειά μακάρι να βρω κάτι τέτοιο
ΥΓ2. Brkic likes this post
Να χαρω τον γιατρο που εδωσε το οκ οτι ο λεβεκ περναει τα ιατρικα τεστ και μπορει να παιξει....
Ακου εχει μια τρυπα στο μυ απο χρονιο τραυματισμο....!!!
Ακου εχει μια τρυπα στο μυ απο χρονιο τραυματισμο....!!!
Κάτι παίζει με τον τύπο...να πηγαιναμε καλα ρε πουστη μου να πεις τον πηραμε γιατι είναι γουρλης...
Τόσο άσχετοι εκει μέσα όλοι...Ρε Λουμπος....
Τόσο άσχετοι εκει μέσα όλοι...Ρε Λουμπος....