8. Amr Warda
Re: 7.Amr Warda
θα βγουν μαργαριταρια.
ειμαι πολυ αισιοδοξος.
ειναι κ σταρ στην αιγυπτο.μεγαλη υποθεση.
ειμαι πολυ αισιοδοξος.
ειναι κ σταρ στην αιγυπτο.μεγαλη υποθεση.
Να μου πετάξεις και τα μαθηματικά του θεωρήματος να με τρελάνεις γίγαντα!barlow4 έγραψε:αν ισχυει οτι εκανες αυτες τις δηλωσεις στην πατριδα σου μπαινεις στο πανθεον των αγαπημενων μου.
απο σημερα δηλαδη γινεσαι χομπι μου.μπαινει κ σε εφαρμογη το θεωρημα σικαμπαλα ,για παρτη σου.
εν συντομια, οσο πιο καθυστερημενος τοσο πιο μεγαλη μπαλα κ αλλο τοσο πιο αστεια καριερα.

τολη ειμαι των κοινωνικων επιστημων.μαθηματικα μεχρι προπαιδεια.εχουμε ομως μαθηματικα κεφαλια αναμεσα μας κ πολυ καλους προγραμματιστες.αν θελουν μπορουν να συμπληρωσουν το θεωρημα το οποιο τεινει να γινει αξιωμα.
επισης υπαρχει κ ενα αλλο για τους βραζιλιανους.η αποδοση τους ειναι αντιστροφως αναλογη με την εκμαθηση των ελληνικων.το θεωρημα ζουλιο σεζαρ δηλαδη.
επισης υπαρχει κ ενα αλλο για τους βραζιλιανους.η αποδοση τους ειναι αντιστροφως αναλογη με την εκμαθηση των ελληνικων.το θεωρημα ζουλιο σεζαρ δηλαδη.
- Sick Bastard
Με τους Βραζιλιάνους, έχει να κάνει και με το πόσο θρήσκοι είναι, ένα μεγάλο ποσοστό της εξίσωσης
παίζει και στο υπερπερανπερανπεραν
παίζει και στο υπερπερανπερανπεραν
Δεν πέρασαν ούτε καν τρεις μέρες και με τις φημολογούμενες δηλώσεις του με επιβεβαίωσε...Δυστυχώς αν ισχύει κάτι τέτοιο γιατί έχει πολύ μεγάλο ποδοσφαιρικό ταλέντο ο Φαραώ...![]()
Αν μας βγει Σικαμπάλα Νο2 δεν ξέρω τι να πω για τις αιτίες και τις αφορμές του επαναλαμβανόμενου γεγονότος...

Στο καλό και καλή τύχη γιατί θα την χρειαστεί σίγουρα όταν τον κυνηγάει η αιγυπτιακή στρατονομία...

σε συμπαθούσα κιόλας και νόμιζα κάνεις για την ιδιοσυγκρασία του ΠΑΟΚ.
αποδείχτηκες καρτούν.
αποδείχτηκες καρτούν.
Για γέλια και για κλάματα. Αυτός που είχε όνειρο ζωής να παίξει στον ΠΑΟΚ..τεσπα καλη συνέχεια οπου και αν πας, δεν θα ασχοληθώ περισσότερο μαζι σου
- john4serres
- teo4giannitsa
Σας παραθετω τον αλγοριθμο αξιολογησης αιγυπτιων ποδοσφαιριστων:barlow4 έγραψε:τολη ειμαι των κοινωνικων επιστημων.μαθηματικα μεχρι προπαιδεια.εχουμε ομως μαθηματικα κεφαλια αναμεσα μας κ πολυ καλους προγραμματιστες.αν θελουν μπορουν να συμπληρωσουν το θεωρημα το οποιο τεινει να γινει αξιωμα.
Κώδικας: Επιλογή όλων
if ( nationality == 'Egyptios' && profession == 'football player' ) {
if ( name == 'Tolba' ) {
return 'Paixtoura';
} else {
if ( football_talent <= 5 ) return 'klein mein';
if ( football_talent > 5 && football_talent < 7 ) tavani = 'Al Achli';
if ( football_talent >= 7 ) {
if ( hasTwinBrother ) {
return 'Paixtoura';
} else {
singers = 'dyo';
dancers = 'treis';
return singers + ' laloun kai ' + dancers + ' xoreuoyn';
}
}
}
}
μακρια απο την ομαδα οπως εισαι με τετοια μυαλα!ουτε θελω να επιστρεψεις ουτε τιποτα!
- Παλαιολόγος
δεν ειρωνευομουν εσενα,βασικα δεν ηξερα καν ποιος εγραφε τι!Dimitris_L4 έγραψε:Οκ γελασαμε με την ειρωνεια και συνεχιζω...δεν εω γνωστο μεσα στη διοικηση για να ξςρω ποιον παιχτη θα παρουμε...οκ...??το ποιος ειναι γνωστος μου το εχω πει στους μοντς..
Μεχρι τοτε ας συνεχιστει η ειρωνεια σας..

απλα τοσες μερες εχουμε πηξει ποιος θα ρθει και ποιος οχι και λιγη πλακα δεν ειναι κακο να γινεται αδερφε

- Παλαιολόγος
οσον αφορα τον ουαρντα,εθεσε εαυτο εκτος ομαδας
ας τον στειλουν καπου δανεικο ελπιζοντας να αλλαξει νοοτροπια
ας τον στειλουν καπου δανεικο ελπιζοντας να αλλαξει νοοτροπια
- aspromaura ioannina
Δανεικος?Παιχτης που του δωσαμε ευκαιρια να παιξει σε μεγαλη ομαδα και θελει να φυγει?τον πουλο και στον αγυριστο να παει!
μιλαμε δεν θα κλαψω ουτε δευτερολεπτο. Στα τσακιδια πραγματικα. Καρικατουρα σκετη,αυτοι οι αλγερινοαιγυπτιοι ολοι προβληματικοι βγαινουν