Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VI
- Μπαρκαρούτσος
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VI
Σίγουρα δεν την έμαθα από τον..Σεφερλή! (μπλιαχ)
- kataramenos5
navigator11 έγραψε:Χμμμμμμ. Θα ρωτούσα και την υψηλή τέχνη του χιούμορ από πού την έμαθες αλλά φοβάμαι για την απάντηση.
![]()

- Μπαρκαρούτσος
Η αλήθεια είναι ότι στα προσχολικά μου χρόνια γούσταρα πολύ τους πιγκουίνους...
Εσείς θα πείτε λόγω του πολικού μου χιούμορ, εγώ θα πω ότι γούσταρα τα ΠΑΟΚτσήδικα χρώματα από βρέφος...
Κι ας τελειώνει το off-topic με πρωταγωνιστή εμένα, γιατί θα με κόψουν το μισθό ακόμη περισσότερο κι έχω κλείσει διακοπούλες Μύκονο...
Εσείς θα πείτε λόγω του πολικού μου χιούμορ, εγώ θα πω ότι γούσταρα τα ΠΑΟΚτσήδικα χρώματα από βρέφος...

Κι ας τελειώνει το off-topic με πρωταγωνιστή εμένα, γιατί θα με κόψουν το μισθό ακόμη περισσότερο κι έχω κλείσει διακοπούλες Μύκονο...
Θα πάω το βράδυ, αν θες έλαRoMaN έγραψε:Σίγουρα δεν την έμαθα από τον..Σεφερλή! (μπλιαχ)

- painkiller4
Odi έγραψε: Στο πρώτο γκολ,προφανώς η πάσα βγαίνει τυχαία.Μην τρελαθούμε κιόλας.
Καλα αυτο εννοειται,πρεπει να ειναι πολυ μ@λ@κ@ς οποιος πιστευει το αντιθετο.
Αποτι ειδα στα highlights ο ρεπορτερ τεννις Σωτηρης Κωσταβαρας που εκανε τη μεταδοση, ειδε μαγικη ασιστ.

- zarathustra79
Τυχερή μπαλιά μπορεί από την άποψη οτι αν την προσπαθήσει δέκα φορές μπορεί να την πετύχει τη μια το ίδιο καλή, αλλά πριν την κάνει σηκώνει ψηλά το κεφάλι που σημαίνει οτι έχει δει τον συμπαίκτη του. Και φυσικά οκ για το τελείωμα του berg τι να πεις...
Διαφωνω 100% απλα βγαζει μια διαγωνια στον κενο χωρο ελπιζοντας να βρει συμπαιχτη του.
Ενταξει δεν ειπαμε οτι ηταν και διωξιμο,αλλα τη μπαλα ο Γουακασο να ηθελε να τη στειλει εκει που πηγε αποκλειεται.
Ενταξει δεν ειπαμε οτι ηταν και διωξιμο,αλλα τη μπαλα ο Γουακασο να ηθελε να τη στειλει εκει που πηγε αποκλειεται.
- navigator11
Αυτός ήταν, ε; Από τη φωνή αυτός νόμισα πως είναι. Τι να πεις! Πολύ το γέλιο ...obanebane έγραψε:Odi έγραψε: Στο πρώτο γκολ,προφανώς η πάσα βγαίνει τυχαία.Μην τρελαθούμε κιόλας.
Καλα αυτο εννοειται,πρεπει να ειναι πολυ μ@λ@κ@ς οποιος πιστευει το αντιθετο.
Αποτι ειδα στα highlights ο ρεπορτερ τεννις Σωτηρης Κωσταβαρας που εκανε τη μεταδοση, ειδε μαγικη ασιστ.
- navigator11
pgetsos έγραψε:Θα πάω το βράδυ, αν θες έλαRoMaN έγραψε:Σίγουρα δεν την έμαθα από τον..Σεφερλή! (μπλιαχ)
Μετά την "ακούτε" και όσοι σας έχουμε μια κάποια συμπάθεια μπαίνουμε στον κόπο να καταδείξουμε τις "χάρες" σας. Και έρχεται αυτό το πόστ!!!

ΑποτροπιαΖμός, απλά!!

απο παρομοια θεση ειχε βγαλει και ο βαγγελης κουτσοπουλος μπαλια τρυπα στον κοντο το 2005 στο 1-1 με το γαυρο στην τουμπα...με τον ζωγραφο να ζωγραφιζει :ugeek:zarathustra79 έγραψε:Τυχερή μπαλιά μπορεί από την άποψη οτι αν την προσπαθήσει δέκα φορές μπορεί να την πετύχει τη μια το ίδιο καλή, αλλά πριν την κάνει σηκώνει ψηλά το κεφάλι που σημαίνει οτι έχει δει τον συμπαίκτη του. Και φυσικά οκ για το τελείωμα του berg τι να πεις...
[youtube]0bNcrpB3q7w[/youtube]
Η κούλα ροζ φανελα
Γ@μω το μαρκετινγκ και τις εταιριες τους.

Γ@μω το μαρκετινγκ και τις εταιριες τους.
Σεβαστή η λογική σου Γκρεγκορι μονο που τα ΑΡΔ σε γλεντανε στα καφενεια και περιξ του Χαριλαου. Δεν νοιάζεται ιδιαιτερα κανενας παραπερα.
Αυτοι που σου στερησανε διαχρονικά πραγματα ειναι οι τρεις μεγαλοι της Αθηνας και πιστεψε με η καζουρα σου δεν φτανει ουτε σαν ψιθυρος στ' αυτια τους.
Οταν επιβληθείς κάτω ή εστω σου μοιρασουν τη πιτα στα ισια το ξανασυζηταμε γιατι μεχρι τοτε θα κερδιζεις κατι μια στα δεκα.
Εχθες ανεβασα επιτηδες την αλητεία του Μπέργκ να δω ποσοι θα κανανε εστω ενα τουι στον εμπνευστη του No Racism αλλα δεν ειδα ιδιαιτετη απηχηση.
Ας περιμενουμε τους παικταραδες του Ιβαν και ας πουμε τον Κολκα πιο χοντρό και ολα θα πανε καλυτερα.
Αυτοι που σου στερησανε διαχρονικά πραγματα ειναι οι τρεις μεγαλοι της Αθηνας και πιστεψε με η καζουρα σου δεν φτανει ουτε σαν ψιθυρος στ' αυτια τους.
Οταν επιβληθείς κάτω ή εστω σου μοιρασουν τη πιτα στα ισια το ξανασυζηταμε γιατι μεχρι τοτε θα κερδιζεις κατι μια στα δεκα.
Εχθες ανεβασα επιτηδες την αλητεία του Μπέργκ να δω ποσοι θα κανανε εστω ενα τουι στον εμπνευστη του No Racism αλλα δεν ειδα ιδιαιτετη απηχηση.
Ας περιμενουμε τους παικταραδες του Ιβαν και ας πουμε τον Κολκα πιο χοντρό και ολα θα πανε καλυτερα.
Τωρα το πηρα ειδηση για τον Μπεργκ,μεγαλο καθικι.
Θα τη φαει τη τιμωρια του παντως,δεν παιζουν με αυτα οι ουεφεοι.
Θα τη φαει τη τιμωρια του παντως,δεν παιζουν με αυτα οι ουεφεοι.
Ειν@ι π@ντως μεγ@λο αρχιδι ο πουστης ο μπ3ργκ. Κ@λος π@ικτης @λλ@ αρχιδι.