Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ρόλο βασικού και στο ρόστερ της επόμενης χρονιάς θέλει να έχει ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο από τη στιγμή που θα αποφασίσει να συνεχίσει και τη νέα περίοδο στην Τούμπα. Ο 34χρονος Πορτογάλος ήταν φέτος αναντικατάστατο κομμάτι της ενδεκάδας του ΠΑΟΚ, καθώς έχει αγωνιστεί σε όλα τα παιχνίδια στα οποία ήταν διαθέσιμος. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάποια κίνηση για συζήτηση, όμως ο Πορτογάλος δείχνει τη διάθεση όχι απλά να συνεχίσει στην Τούμπα, αλλά να έχει και πρωταγωνιστικό ρόλο. Γκάλοπ σε «ασπρόμαυρα» οπαδικά σάιτ δείχνουν πως οι οπαδοί θέλουν την παραμονή του Κονσεϊσάο, αλλά τονίζουν την ανάγκη ενίσχυσης της δεξιάς πτέρυγας. «Να ξέρουν όλοι ότι, αν μείνω, ο ΠΑΟΚ δεν θα χρειάζεται άλλον παίκτη στα δεξιά. Θα είμαι εγώ εκεί» δήλωνε χθες ο Πορτογάλος. «Εχω δείξει την αξία μου ακόμη και όταν υπήρχε πρόβλημα στα αριστερά και χρειάστηκε να καλύψω και εκείνη την πλευρά. Και από εκεί έδωσα πέντε τελικές πάσες για γκολ» είπε ο Κονσεϊσάο, που δείχνει -αν μη τι άλλο- ότι ακόμη έχει μεγάλη όρεξη για μπάλα.
Απο goalday.
1 χρόνο τον έχει ακόμα ο παίχτης για να κλείσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ.
Επίσης bravo και στην goalday που παραδέχθηκε επίσημα ότι κάνει βόλτες στον χώρο των ΠΑΟΚτσίδικων sites και κάνει ρεπορτάζ δεν είναι κακό.
Δεν ξέρω..
Ίσως να είναι και ιδέα μου, αλλα από την συνεντευξή του φαινεται σαν να μας λεει: του χρόνου ή θα πάιζω βασικός ή ξεχνα με..
Τον παω τον Σεργιο και αναγνωρίζω κλαση,αξια,παθος,κλπ. Γουστάρω πολύ να μεινει για πολλούς λόγους.
..αλλά σόρρυ ρε Σεργιε, του χρόνου για αλλαγή σε θέλω. (To) Αντέχεις:
Πολυ περιπλοκη ειναι η υποθεση στου καπτεν τελικα.
Φετος μεχρι το 60 κρατουσε αν και δεν ειχε συνεχεια καλες κουρσες.
Μετα ηταν ψιλοχωμα.
Απ΄την αλλη ηταν ο καλυτερος μας στις ασιστ,ειχε παθος και ειναι γεννημενος νικητης!
Johnys έγραψε:Κατά τι γνώμη μου δε κάνει για βασικός του χρόνου.
Κατα τη δική μου θα είναι τρομερός για 1η αλλαγή όμως...
Μαλλον οι γνωμες ειναι λιγες..Καθε φορα μας διαψευδει..Μεγαλος παικτης...Πρεπει να μεινει ,απλα πρεπει να υπαρχει ενας αξιολογος παικτης για να γινεται ροτεισον στα ακρα σαν τον Βιερινια.