Μεταγραφές Μπάσκετ Π.Α.Ο.Κ. 2016-2017
Re: Μεταγραφές Μπάσκετ Π.Α.Ο.Κ. 2016-2017
Εσκασε μεταγραφη.
Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την συμφωνία με τον Αμερικανό καλαθοσφαιριστή Ivan Aska, μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2016-2017. Ο Ivan Aska αναμένεται στη Θεσσαλονίκη την προσεχή Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017, προκειμένου να ενσωματωθεί άμεσα με την ομάδα και να ενισχύσει ακόμη περισσότερο την front line του ΠΑΟΚ
Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την συμφωνία με τον Αμερικανό καλαθοσφαιριστή Ivan Aska, μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2016-2017. Ο Ivan Aska αναμένεται στη Θεσσαλονίκη την προσεχή Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017, προκειμένου να ενσωματωθεί άμεσα με την ομάδα και να ενισχύσει ακόμη περισσότερο την front line του ΠΑΟΚ
Αυτος πρεπει να ηταν στον Ικαρο αν θυμαμαι καλα....και νομιζω οτι τον θελαμε και το καλοκαιρι αν δεν κανω λαθος.
- PAOK_Antarctica
- Chuck Norris
αν φέρουν και τον cooper πίσω, θα πιστέψω οτι πάμε για πρωτάθλημα.
- Chuck Norris
προσπαθώ να θυμηθώ αν τον έφερε ο ίκαρος πρώτα στην ελλάδα ή είχε παίξει και αλλού πρώτα. Τη χρονιά που έκανε με τον Ικαρο τη θυμάμαι αρκετά καλά (νομίζω, νομίζω οτι είχε βγεί 1ος σκόρερ) με την έννοια οτι τον είχα δεί και από κοντά στη Χαλκίδα (το τελευταίο ματς που είδαμε παρέα με oli). μιλάω για τη χρονιά με cooper εμείς, τους κερδίζαμε 30 στο ημίχρονο και μας το γύρισαν έως -6 αν θυμάμαι καλά όπου ο τύπος είχε κάνει όργια. είναι πολύ δυνατός παίκτης, φοβερή ανάπλαση, κοντοδείχνει λίγο αλλά είναι καλός rebounder, νομίζω δεν ασχολείται(ο) ιδιαίτερα με άμυνα. Παίζει στο πόστ με χουκ κλπ αλλά κυρίως, εγώ αυτό θυμάμαι τουλάχιστον, είναι οτι ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ από τα 4 μέτρα με πρόσωπο. ένας old school ψηλός δλδ τύπου Barlow ας πούμε που όταν του δώσεις ένα βήμα το φαγες, απλά. Κάτι που στο σύγχρονο ευρωπαικό μπάσκετ λείπει αρκετά όσο και να φαίνεται περίεργο. Εντάξει περισσότερο μιλάω για τη θέση 5 αλλά γενικά θα τον έλεγα ψηλό παρόλο που hinίζει από μακριά. κατά τη γνώμη μου είναι τρομερό προσόν ένας ψηλός σου να βάζει αυτό το σουτάκι απέξω, ανοίγει το γήπεδο, δλδ μιλάμε για μετεγγραφή που σου κάνει καλύτερο τον τρόπο παιχνιδιού σου, δεν είναι απλά ένας καλός παίκτης.
γενικά μετά τον ίκαρο έκανε καλή καριέρα, είχε καλά στατς σε πρωταθλήματα τα οποία δεν τα πιάνει το κοινό μάτι. για εμάς όμως θεωρούνται ψαγμένα
PS: όλα αυτά πρόχειρα τώρα χωρίς να έχω προλάβει να κοιτάξω τίποτα ακόμα.
γενικά μετά τον ίκαρο έκανε καλή καριέρα, είχε καλά στατς σε πρωταθλήματα τα οποία δεν τα πιάνει το κοινό μάτι. για εμάς όμως θεωρούνται ψαγμένα
PS: όλα αυτά πρόχειρα τώρα χωρίς να έχω προλάβει να κοιτάξω τίποτα ακόμα.
- Chuck Norris
- ΑποστόληςΑ
- Chuck Norris
Και ο Χαινσ του γαβρου 1,98 ηταν , αλλα μια χαρά έπαιζε στο 4
- KalamarGiannis
ξαφνική χαρά ρε!!
χωρούσε κι άλλος ξένος στο ρόστερ ή φεύγει ο Σέρβος;;
χωρούσε κι άλλος ξένος στο ρόστερ ή φεύγει ο Σέρβος;;