28.Evgen Shakhov
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
Re: 28.Evgen Shakhov
Τωρα που μαθαινει ζειμπεκιες,θα δεις στο γηπεδο τι θα τους κανει,θα ζαλιζονται και θα πεφτουν χαμω,απο τα τσαλιμια του.
ΑΙΝΤΕ

ΑΙΝΤΕ
- ΑποστόληςΑ
Ε, καλά δεν έκανε και κανένα χορό της προκοπής. Κινήθηκε στο ρυθμό, ναι, αλλά απέχει ακόμη από την Ελληνική νοοτροπία.
εγω, παρα το 5αρι που εφεγε στην ανασκοπηση των μεταγραφων, τον πιστευω περισσότερο απο ολους. ρε, ΠΑΟΚ θα λενε, και θα κλαίνε.
- ΑποστόληςΑ
- Sick Bastard
Λογικό είναι αυτό που λες καθώς ο ΠΑΟΚ έπαιζε με δύο εξάρια (Κάνιας-Τσίμι) ουσιαστικά (μόνο στην Τρίπολη αν δεν κάνω λάθος έπαιξε με ένα) και τον Ευγένιο σε θέση 8/10.K_geo έγραψε: επειδή έκατσα και μελέτησα καθε μας μεταγραφή ΚΑΙ με στατιστική ανάλυση απο καμια 5-6 σαϊτ, το μονο που θα σου πω ειναι οτι ο Σακοφ εχει τις πιο πολλες προωθημένες πασες αναλογικα με τους υπολοιπους μεσους μας (οχι ομως και με τα 10αρια μας) συν το γεγονός ότι έπαιξε αρκετά παιχνίδια πιο προωθημένος τον ανάγκαζε σε πάσες που γινόντουσαν με μικρότερο διαθέσιμο χώρο και πιο κοντά στην άμυνα του αντιπάλου. τεσπα, δεν θελω να πολυλογω με οφ τοπικ ειχα γραψει μια σελιδα για καθε παιχτη οποτε οτι θες μπορεις να το βρεις εκει και αν θες το συζηταμε στα αντιστοιχα τοπικ.
:
Καθαρή σκέψη και γρήγορη, δεν έδειξε στα τελειώματά του, εξαίρεση στη Φλωρεντία και ήταν χαρακτηριστικά αργός σ αυτό το κομμάτι.
Αυτό που λες όμως, πιο πολύ εμένα δικαιώνει παρά οτιδήποτε άλλο. Η πάσα σε μικρό διαθέσιμο χώρο και κοντά στην άμυνα του αντιπάλου, απαιτεί και προϋποθέτει (και) γρήγορη σκέψη (μην πάμε στις κινήσεις των παιχτών χωρίς τη μπάλα, θα χαθούμε). Οι μεδέν ασσίστ που έχει καταγράψει πάλι κάτι λένε.
Ρε φίλε στα σοβαρά, υπάρχει παίκτης που έχει κριθεί οριστικά επαρκής ή ανεπαρκής μετά από μεταγραφή στο πρώτο τρίμηνο;
SM-G935F
SM-G935F
- Sick Bastard
Ποιός τον έκρινε είτε έτσι είτε αλλιώς;
Μιλάμε για τον αν θα έκανε τη διαφορά στο σημερινό ματς.
Εγώ υποστηρίζω ότι δεν θα έκανε τίποτα, γιατί σ αυτό το διάστημα που ο ΠΑΟΚ παίζει μια χαρά, ο παίχτης δεν λείπει καθόλου ούτε στη λειτουργία της ομάδας, ούτε στην αγωνιστική της ταυτότητα.
Καλά καλά, ούτε αλλαγή στον -έτοιμο να τα φτύσω-Κάνιας δεν μπαίνει.
Μιλάμε για τον αν θα έκανε τη διαφορά στο σημερινό ματς.
Εγώ υποστηρίζω ότι δεν θα έκανε τίποτα, γιατί σ αυτό το διάστημα που ο ΠΑΟΚ παίζει μια χαρά, ο παίχτης δεν λείπει καθόλου ούτε στη λειτουργία της ομάδας, ούτε στην αγωνιστική της ταυτότητα.
Καλά καλά, ούτε αλλαγή στον -έτοιμο να τα φτύσω-Κάνιας δεν μπαίνει.
εχει αρκετες εμεσες, δλδ πασες στα οβερλαπ των ακραίων ή όσων μπαίνουν περιοχή για το παράλληλο γύρισμα.
επίσης το θεμα του στο 10 δεν είναι τόσο η πάσα αλλά η παντελής απουσία τρίπλας κάτι που έδειξε ότι όποτε ο χώρος ¨μίκρυνε¨ οι επιλογές του δεν ήταν πολλές και έτσι αναγκαστικά ήταν πιο "βιαστικές". πχ ο μπισεσβαρ μπορεί με μια τρίπλα να ελευθερωθεί χωρίς να εχει πολύ χωρο. ή για μέγιστη υπερβολή και ο ζιζου ήταν αργός αλλά είχε μια τρίπλα μαγεία.
γενικά ο ουκρανός δεν κανει για δεκα και αν έπαιζε περισσότερα ματς στο κεντρο θα είχε και καλύτερα νούμερα και άρα θα άλλαζε εκ βάθρων το επιχείρημα σου. μαλιστα, αν δεις τους αγώνες που έπαιξε στο κέντρο το ποσοστό επιτυχημένων μεταβιβάσεων ήταν 2-3% κάτω απο του κανας (πρωτος ο τσιμιροτ με ελάχιστη διαφορά αλλά και πιο περισσότερες πάσες στο πλαϊ).
παντως, να ειμαι ειλικρινής, το να βρείς "καλά" στατιστικά δεν είναι εύκολο και όλα όσα βασιζουμε σε αυτά θα πρεπει να είναι πάντα με επιφύλαξη. σύν ότι είναι νωρίς, άλλωστε για αυτό ήταν ΠΡΩΙΜΗ αποτίμηση.
υγ: σήμερα ένας παίχτης με ύψος απο τη πίσω ζώνη, πιστεύω θα έκανε το γκολ. Ειδικά αν σκεφτούμε ότι στο β αυτό πήγε να το κανει ο τσίμιροτ μέχρι να βγει, δλδ να πατήσει περιοχή καθώς είχαμε αυξημένο αριθμό γεμισμάτων.
επίσης το θεμα του στο 10 δεν είναι τόσο η πάσα αλλά η παντελής απουσία τρίπλας κάτι που έδειξε ότι όποτε ο χώρος ¨μίκρυνε¨ οι επιλογές του δεν ήταν πολλές και έτσι αναγκαστικά ήταν πιο "βιαστικές". πχ ο μπισεσβαρ μπορεί με μια τρίπλα να ελευθερωθεί χωρίς να εχει πολύ χωρο. ή για μέγιστη υπερβολή και ο ζιζου ήταν αργός αλλά είχε μια τρίπλα μαγεία.
γενικά ο ουκρανός δεν κανει για δεκα και αν έπαιζε περισσότερα ματς στο κεντρο θα είχε και καλύτερα νούμερα και άρα θα άλλαζε εκ βάθρων το επιχείρημα σου. μαλιστα, αν δεις τους αγώνες που έπαιξε στο κέντρο το ποσοστό επιτυχημένων μεταβιβάσεων ήταν 2-3% κάτω απο του κανας (πρωτος ο τσιμιροτ με ελάχιστη διαφορά αλλά και πιο περισσότερες πάσες στο πλαϊ).
παντως, να ειμαι ειλικρινής, το να βρείς "καλά" στατιστικά δεν είναι εύκολο και όλα όσα βασιζουμε σε αυτά θα πρεπει να είναι πάντα με επιφύλαξη. σύν ότι είναι νωρίς, άλλωστε για αυτό ήταν ΠΡΩΙΜΗ αποτίμηση.
υγ: σήμερα ένας παίχτης με ύψος απο τη πίσω ζώνη, πιστεύω θα έκανε το γκολ. Ειδικά αν σκεφτούμε ότι στο β αυτό πήγε να το κανει ο τσίμιροτ μέχρι να βγει, δλδ να πατήσει περιοχή καθώς είχαμε αυξημένο αριθμό γεμισμάτων.
- kataramenos5
Επειδη βαριεμαι να ψαχνω ποιος θεουλης εγραψε στο τοπικ αγωνα: Γιατι δεν τον εβαλε αφου ειχε τοσο κρυο?

- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Αυτή τη στιγμή είναι πίσω από το Μπισεσβαρ και το Πελκα. Τόσο απλά. Το πολύ πολύ να παίξει στο κύπελλο
- Sick Bastard
Ε ναι, σόρρυ αλλά με τα αν δεν γίνεται. Αν έμπαιναν οι 2 απ τις 15 κλασσικές ευκαιρίες που έγιναν σήμερα
κανείς δεν θα ασχολούνταν μαζί του.
Υπάρχει κάποιος λόγος που δεν προτιμάται απ τον Ίβιτς ούτε σαν αλλαγή.
Η ομάδα παίζει με ένταση τέτοια, που νομίζω ότι ο Ευγένιος είναι πολύ ''κρύος'' (ακόμα) για να δώσει το κάτι παραπάνω.
κανείς δεν θα ασχολούνταν μαζί του.
Υπάρχει κάποιος λόγος που δεν προτιμάται απ τον Ίβιτς ούτε σαν αλλαγή.
Η ομάδα παίζει με ένταση τέτοια, που νομίζω ότι ο Ευγένιος είναι πολύ ''κρύος'' (ακόμα) για να δώσει το κάτι παραπάνω.