Game Of Thrones (TV series)

Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Re: Game Of Thrones (TV series)

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Εμενα κατι μου λεει πως ισως να μην την βγαλει καθαρη ο Τζειμι,με τους Frey που εμπλεξε
Άβαταρ μέλους
suncity4

Δημοσίευση από suncity4 »

denyparxeisalio έγραψε:
teo4giannitsa έγραψε:Ρε μαλακα Ρικον, ευθεία πας και τρέχεις;
Αυτό σκεφτόμουν και εγώ :mrgreen:
Γιατι κατηγορειτε καποιον που δεν εχει υπηρετησει στον ΕΣ, ωστε να γνωριζει τι εστι "ΠΥΡ ΚΑΙ ΚΙΝΗΣΗ"???
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Sick Bastard έγραψε:Εικόνα
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Μλκ μου θεός!

Κάλα ότι οι Σταρκ είναι ο γαύρος του Westeros το έχουμε καταλάβει καιρό. Καταδικασμένοι να κερδίσουν παρά τη βλακεία που τους δέρνει. Άλλοι κ άλλοι σαφώς γαμηστερότεροι φάγανε το κεφάλι τους στην πρώτη στραβή κ εδώ ο άλλος πέφτει από πύργο επιζεί κ γίνεται μέντιουμ, η άλλη πηδά από το κάστρο σε παγωμένο ποτάμι κ όλα καλά κ ο Τζον μωρέ γύρισε από τον άλλο κόσμο. Ντάξει. Τώρα περιμένουμε το θείο Σταρκ που βρέθηκε να πετάει λέιζερ από τα μάτια κ να τον πειράζει μόνο ο Κρυπτονίτης.
Μακάρι να τους πάρει όλους ο ρουφιάνος ο Μικροδάχτυλος. Τουλάχιστον αυτός δεν είχε μπάρμπα στη Κορώνη
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Εγω εχω απορια:

Οι Μπόλτονς ειχανε παντα μεγαλο στρατο;
Δηλαδη τις μερες του Red Wedding ειχανε στρατο ή τον απεκτησαν αργοτερα και "εχασα καποιο επεισοδιο" ;
Άβαταρ μέλους
Kostomanolis

Δημοσίευση από Kostomanolis »

Εντελως ακυρο το σχολιο σου....

Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
john4serres

:roll: :?:
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Hταν ενας απο τους μεγαλυτερους οικους του βορρα,οποτε ειχαν μεγαλο στρατο.Μετα απο την καταλυψη του Winterfell ομως,και την αναγνωριση τους,απο τους υπολοιπους οικους του βορρα,σαν προστατες του,αποκτησαν ακομα μεγαλυτερο στρατο
Άβαταρ μέλους
john4serres

thanks. :)
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Tolaros έγραψε: Μακάρι να τους πάρει όλους ο ρουφιάνος ο Μικροδάχτυλος. Τουλάχιστον αυτός δεν είχε μπάρμπα στη Κορώνη
Καλά που έχει απομείνει και ο Καρκέτι, πράγματι.
Που πλάκα πλάκα, έχει το Εϊρε πως το λεν, λογικά θα κάνει σεξάκι όμορφο κι αγαπησιάρικο στη Σάνσα (aka θα την κάνει άνθρωπο), θα έχει και τον Βορρά, μόνο με το σπρέχεν του.
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

στο τρειλερ του τελευταιου στο 0.31 ειναι ο στανις; :?
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Azrael έγραψε:στο τρειλερ του τελευταιου στο 0.31 ειναι ο στανις; :?
Oχι,στρατιωτης της πιστης ειναι
Άβαταρ μέλους
aquila

Δημοσίευση από aquila »

Μόνο με πέναλτι σε νίκησαν, στρατηγικά τους πήρες τα σώβρακα.
Τώρα θα απλωθει το μουνί της Σάνσα σε όλο το βορρά και θα μας πήξει.
Εκτός κι αν αρχίσει να νιώθει κι αφήσει την κλαψομουνίαση
αιωνία η μνήμη
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Tolaros έγραψε:

Κάλα ότι οι Σταρκ είναι ο γαύρος του Westeros το έχουμε καταλάβει καιρό. Καταδικασμένοι να κερδίσουν παρά τη βλακεία που τους δέρνει. Άλλοι κ άλλοι σαφώς γαμηστερότεροι φάγανε το κεφάλι τους στην πρώτη στραβή κ εδώ ο άλλος πέφτει από πύργο επιζεί κ γίνεται μέντιουμ, η άλλη πηδά από το κάστρο σε παγωμένο ποτάμι κ όλα καλά κ ο Τζον μωρέ γύρισε από τον άλλο κόσμο. Ντάξει. Τώρα περιμένουμε το θείο Σταρκ που βρέθηκε να πετάει λέιζερ από τα μάτια κ να τον πειράζει μόνο ο Κρυπτονίτης.
Μακάρι να τους πάρει όλους ο ρουφιάνος ο Μικροδάχτυλος. Τουλάχιστον αυτός δεν είχε μπάρμπα στη Κορώνη
Εντελώς υπερβολικός, ούτε εγώ υποστηρίζω Σταρκ (μόνο Γκρέιτζοι καριόληδες) αλλά δεν πάει έτσι. Οι Σταρκ, όπως και να το κάνει κανείς, είναι αυτοί που ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ. Είναι αυτοί που αδικήθηκαν και αυτοί που δικαιούνται εκδίκησης. Σε αντίθεση με τους περισσότερους χαρακτήρες που είναι διφορούμενοι, έχουν δίκιο και άδικο.

Επίσης είναι οι πρωταγωνιστές ρε μαν. Με Σταρκ ξεκίνησε το βιβλίο και η σειρά και με Σταρκ θα τελειώσει (ο αρχικός τίτλος του τελευταίου βιβλίου ήταν A Feast for Wolves πριν γίνει A Dream of Spring). Στο τέλος οι Σταρκ θα είναι καλά, το ξέρεις από το πρώτο επεισόδιο. Δεν γίνεται να γκρινιάζει κάποιος γι'αυτό 6 σεζόν μετά.

Να σημειωθεί επίσης πως, από τους μεγάλους οίκους, οι Σταρκ είναι αυτοί με τις περισσότερες και βαρύτερες απώλειες, σε αντίθεση με τους Λάννιστερ πχ που έχασαν μόνο τον μπαρμπατάιγουιν κι αυτό σε ενδολανιστερική διαμάχη, οπότε δεν τους φταίει κανένας. Τζόφρι και Μυρσέλλα είναι Μπαράθεον, να θυμίσω.

Όσο για τον μπάσταρδο φαινόταν εξαρχής ότι δεν είναι ικανός να κουμαντάρει ούτε ναυτοπροσκοπική λέμβο. Ό,τι έφτιαχνε ο πατέρας του τόσα χρόνια, το γάμησε σε 2 επεισόδια. Δεν έχασε μόνο τα κεκτημένα αλλά πλέον δεν υπάρχει ζωντανός Μπόλτον, αν δεν κάνω λάθος. Good Job. Το ότι ήταν καλύτερος "στρατηγικά" με τριπλάσιο στρατό, ασχολίαστο. Δώσε μου και μένα ποδοσφαιρική ομάδα με 22 παίκτες να δείτε τι προπονηταράς είμαι και τι τριγωνάκια και συνεργασίες θα βγάζουμε. Ποιος Ίβιτς τώρα;
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Kostas_Peraia4 έγραψε:Εμενα κατι μου λεει πως ισως να μην την βγαλει καθαρη ο Τζειμι,με τους Frey που εμπλεξε

Εγώ πάλι το ανάποδο πιστεύω...

Tolaros έγραψε:

My sweet summer child...

Καλά, αυτό το bold μη το πεις παραέξω, θα γελάνε μαζί σου και τα μούσια του Tormund..

Για όλα τα άλλα που λες, είμαστε ο πιο γαμάτος Οίκος.
Εσείς είχατε έναν άξιο ηγέτη για τον Οίκο σας, αλλά ήταν μ@λ@κ@ς πατέρας και το πλήρωσε με τη ζωή του... Άφησε πίσω του χρέη και 2 παιδιά να πηδιούνται συναμεταξύ τους και έναν νάνο με μυαλό που κατούρησε πάνω στο λάβαρο με το Λιοντάρι (σχεδόν κυριολεκτικά)...

Οι Starks έχουν αίμα από τους πρώτους, ντόπιους κατοίκους του Westeros, άρα και συγγένεια εξ αίματος με τη μαγεία.
Οι Lannisters δημιουργήθηκαν από πουστιά. Καταδικασμένοι λοιπόν στο πουστριλίκι, με μπαγαπόντη δημιουργό.

Ο ιδρυτής του Οίκου Stark σε προστατεύει μια ζωή απο White Walkers με το χτίσιμο του Τείχους.
Τη σόλα από τα παπούτσια μας έπρεπε να γλείφετε...γατιά.

Some stories say that he found a secret tunnel into Casterly Rock, and snuck around inside causing intrigue between the Casterlys, stealing treasures from one brother's chamber and planting them in another's to cause strife, until ultimately the Casterlys killed each other and Lann took over, and possibly finished off any survivors. Other tales say that he used the secret tunnel to infest the castle with rats and vermin, until the Casterlys fled - while yet other tales say that he managed to sneak lions into the castle, who killed several Casterlys and caused the rest to flee. The more pragmatic story is that Lann was simply a man-at-arms in the castle, who impregnated Lord Casterly's daughter, and ended up marrying the girl. Because there were no other heirs left, when Lord Casterly died Lann became the new Lord of the Rock through his child. This story also has several variants, as in some there simply was no other heir, while in others Lann had married a low-ranking daughter and had to "use his wits" in various palace intrigues to increase his power and eliminate rival heirs who were further ahead in the line of succession.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κινηματογράφος-βίντεος”