52.Erik Sabo
- pisakaipoupoula
Re: 52.Erik Sabo
23 είναι με τρομερά στοιχεία, όλα τα χαφ του βάζελου παραμάζωμα τους πήρε με τον Τζιόλη...αν δεν στηρίξουμε αυτόν ποιόν θα στηρίξουμε?
- theodorsalonika
Υπομονή καρντάσια...Όταν "γίνει" εντελώς ο Σλοβάκος και παίρνει το "8" του βασικού στο σπίτι του (κατά τον Φλεβάρη το υπολογίζω), με 6άρι Κάτσε ή Χαρίση ή Τσίμιροτ (αυτόν θέλω ακόμα λίγο να τον τσεκάρω στο χόρτο της Τουμπάρας μας) και 10άρι Πέλκα (ή για "αποφόρτιση" προς το παρόν Ζάιρο) θα δούμε πολλά σ αυτόν τον νέο Π.Α.Ο.Κ.!!!
Πάμε γεραααααά

Πάμε γεραααααά
Νταξει φιλε, το μαμησες και ψοφησε..Ειπαμε μετριος εως κακος σε καποια προηγουμενα αλλα σημερα αλλο ματς εβλεπες μαλλον..
- Trilofiotis
Τελικά κάτι ήξερε ο Τούντορας και σε εμπιστεύεται τοσο καιρο στα άσχημα και στα μέτρια που ειχαμε δει ως τώρα.
Μάλλον αποφάσισες να σταματήσεις να τον τρολάρεις και να μας δειξεις αυτα που δειχνεις και σαυτονα!
ΜΠΡΑΒΟ ρε Σάμπο, ειδες ότι και ο κοσμος ειναι καφρος αλλα αν παιξεις μπαλίτσα την κωλοτουμπα την κάνει και τη χαιρεται..
ΜΠΡΑ ΒΟ.
ΥΓ: Τελικά ομάδα με κέντρο 2 φορμαρισμένα δυνατά χαφ, δε δέχεται ούτε καν φάση...
Μάλλον αποφάσισες να σταματήσεις να τον τρολάρεις και να μας δειξεις αυτα που δειχνεις και σαυτονα!
ΜΠΡΑΒΟ ρε Σάμπο, ειδες ότι και ο κοσμος ειναι καφρος αλλα αν παιξεις μπαλίτσα την κωλοτουμπα την κάνει και τη χαιρεται..
ΜΠΡΑ ΒΟ.
ΥΓ: Τελικά ομάδα με κέντρο 2 φορμαρισμένα δυνατά χαφ, δε δέχεται ούτε καν φάση...
Έτσι ακριβώςpilotos έγραψε:Πρώτη φορά σε χειροκροτησε όλη η Τούμπα.
Με τα προσόντα που έχεις, είναι κρίμα να μην κάνεις μεγάλη καριέρα.
Το γράψατε κι άλλοι. Η φάση που πάει να φύγει με το τακουνάκι, όλα τα λεφτά κλάσης του...
23 είπαμε είναι...
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
- hasio_john
- kataramenos5
εντωμεταξύ, θα το σοβαρέψω, καθότι σοβαρό παιδί πάνω απο όλα.kataramenos5 έγραψε:Τι εγινε ρε λεβεντες εμαθε μπαλα ο αμπαλος?
αλλά μόνο άμπαλο δεν μπορεί να τον πει κανείς, γιατί η τεχνική του -και με τα δύο πόδια- είναι αρκετά καλή και ακόμα περισσότερο για το ύψος του και γενικά το σκαρί του.
αλλά έχει ακόμα δρόμο, αρκετό μάλιστα.
- desperando
- Επικοινωνία:
Γεια σου ρε σαμπο καρικατούρα
ο καλύτερος και πολυτιμοτερος παίκτης της ομάδας σήμερα
έκανε πλάκα με τα χαφ του βαζελου και βοήθησε παρά πολύ τον τζιολη να επικεντρωθεί αποκλειστικά σε αυτά που πρέπει να κάνει και όχι σε παραπανίσια πράγματα
ο σημερινός σαμπο είναι καλύτερος του κάτσε και αν συνεχίσει έτσι δεν θα φανεί η απουσία του κάτσε
ο καλύτερος και πολυτιμοτερος παίκτης της ομάδας σήμερα
έκανε πλάκα με τα χαφ του βαζελου και βοήθησε παρά πολύ τον τζιολη να επικεντρωθεί αποκλειστικά σε αυτά που πρέπει να κάνει και όχι σε παραπανίσια πράγματα
ο σημερινός σαμπο είναι καλύτερος του κάτσε και αν συνεχίσει έτσι δεν θα φανεί η απουσία του κάτσε
Είσαι ο Θεός του φόρουμ!!!MANIAKOS έγραψε:Δυστυχως τρώει θεςη απο κπ παιδια επειδή ειναι επιλογές του Βρύζα
Τα σέβη μου
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Μπήκα στο topic και με αυτά που διαβάζω νομίζω πως μπήκα στην ζώνη του λυκόφωτος ή σε παράλληλη διάσταση.. 
Δεν ξέρω αν απευθύνεσαι σε μένα simba (δεν είμαι και άσσος στις παραθέσεις κ.λ.π.) αλλά αν ναι, τι εννοείς ότι έβλεπα άλλο ματς ρε φίλε;simba έγραψε:Νταξει φιλε, το μαμησες και ψοφησε..Ειπαμε μετριος εως κακος σε καποια προηγουμενα αλλα σημερα αλλο ματς εβλεπες μαλλον..