Μεταγραφές- Μπάσκετ ΠΑΟΚ 2015-2016
Re: Μεταγραφές- Μπάσκετ ΠΑΟΚ 2015-2016
Εδιωξε κανεις τον Σταυροπουλο απο την ομαδα; Τι εγιναν τα ταξιδια στα σαμερ λιγκς και οι συνεχεις επιλογες κολλεγιοπαιδων; Ο Μαυροειδης δεν ηρθε στον ΠΑΟΚ επειδη ηθελε να εχει ανοικτο παραθυρο για να φυγει ενω στον ΠΑΟΚ θελαμε προοπτικη συνεργασιας για ολη τη χρονια και τωρα μιλανε για Σοφο; Το πανε φιρι φιρι να κινδυνεψει η ομαδα;
Εχουν χασει την μπαλα τελειως.Δεν μπορουν να φερουν εναν μαμο αμερικανο σεντερ 5 μηνες τωρα,και φερνουν με ανοιχτο συμβολαιο τον Σοφο(που σημαινει οτι ουσιαστικσ ΔΕΝ ανηκει στην ομαδα) να παιζει 10 λεπτα(καθως η τραγικη του φυσικη κατασταση ΔΕΝ του επιτρεπει να παιζει περισσοτερο).Ουτε καν σαν αγωνιστικα στοιχεια δεν ταιριαζει.Ψηλο που να παιζει αμυνα και να παιρνει ριμπαουντ θελουμε.Μονο τετοιος δεν ειναι ο Σοφο.
- pirate_salonica
- buffalobill4
Ηρεμηστε ρε παιδια. Δεν ερχεται ο Μπαλαμπαν 2. Ο Σοφο ειναι παιχταρας εστω και για 15 λεπτα. Ειναι ηλιου φαεινοτερο πως στους ψηλους εχουμε τεραστιο προβλημα και ειναι αποριας αξιον πως στεκομαστε αξιοπρεπως στα ματς.
Αν ο Σοφο μπορούσε να παίξει πάνω από 15', θα έπαιζε ευρωλιγκα.
Επειδή δεν ξέρω τι παίζει με τα μπάτζετ, τόσα φράγκα έχει η κούλα και πήρε τον Λουκα?
Επειδή δεν ξέρω τι παίζει με τα μπάτζετ, τόσα φράγκα έχει η κούλα και πήρε τον Λουκα?
Παίδες σε όσους αμφισβητείτε την αξία της μεταγραφής (κ εγώ συμφωνώ οτι θέλαμε άλλου είδους ψηλό),θα ήθελα να σας υπενθυμίσω (όπως έκανα και με τον εαυτό μου) οτι έχουμε τον Μπάλαμπαν αυτή την στιγμή.Τον Μπάλαμπαν 
Ναί, οκ μαζί σας. Πιο πολύ κίνηση εντυπωσιασμού και διαφήμισης, παρά ουσίας. Ναί συμφωνώ, είναι αργός, βαρύς, δε παίρνει ριμπάουντ, δε μπορεί να τρέξει, ούτε καν να γυρίσει στην άμυνα, δεν αντέχει πάνω από 15 λεπτά ποιοτικού μπάσκετ, ναί η ομάδα προφανώς και θα ξετιλιστεί όταν σε 1-2 μήνες έρθει μια Ρώσικη, Τούρκικη να μας τον πάρει (λογικά πριν από κανέναν τελικό κυπέλλου με τη γκαντεμιά που μας δέρνει), ναί έχει ξαναπάρει κιλά και δεν είναι ο Σόφο του βάζελου..
Αλλά: 1) Θα γεμίσει τη ρακέτα, που μέχρι τώρα έμπαιναν μέχρι και οι 1.75 και κάναν μόνοι τους μπάσιμο, 2) Θα δώσει πόντους, 3) Πρεστίζ στην ομάδα, 4) Ίσως προσελκύσει φιλάθλους (όπως και να το κάνουμε είναι ατραξιόν ο πούστης και 5) Άντε, εγώ να το δεχτώ ότι δε μπορεί να σταθεί στην Ευρωλίγκα πλέον, ούτε καν στο Eurocup εγώ να σου πω..Αλλά ρε εσείς για το ελληνικό πρωτάθλημα αν εξαιρέσουμε τους δύο, είναι πολυτελεία και μειώνεις και τον κίνδυνο να έρχεται η κάθε Κηφισιά και να κάνει πάρτυ στην έδρα σου.
Και στην τελική ρε μάγκες, κοιτάξτε λίγο ποιον έχουμε τώρα που παριστάνει το σέντερ. Παίχτη από την Ουγγαρία! Και μας φέρνουν τώρα το άλλο άκρο, παίχτη με 10 συνεχόμενες σεζόν σε τοπ ομάδες της Ευρωλίγκας, ναί με χίλια δυο στραβά, αλλά πόσο χειρότερα να πάμε..? Ναί, θα ήταν ιδανικό να είχε δίπλα του κι έναν αλτικό, αθλητικό αμερικανό σέντερ, αλλά τι να κάνουμε έτσι όπως τα έκαναν τόσους μήνες..
Αλλά: 1) Θα γεμίσει τη ρακέτα, που μέχρι τώρα έμπαιναν μέχρι και οι 1.75 και κάναν μόνοι τους μπάσιμο, 2) Θα δώσει πόντους, 3) Πρεστίζ στην ομάδα, 4) Ίσως προσελκύσει φιλάθλους (όπως και να το κάνουμε είναι ατραξιόν ο πούστης και 5) Άντε, εγώ να το δεχτώ ότι δε μπορεί να σταθεί στην Ευρωλίγκα πλέον, ούτε καν στο Eurocup εγώ να σου πω..Αλλά ρε εσείς για το ελληνικό πρωτάθλημα αν εξαιρέσουμε τους δύο, είναι πολυτελεία και μειώνεις και τον κίνδυνο να έρχεται η κάθε Κηφισιά και να κάνει πάρτυ στην έδρα σου.
Και στην τελική ρε μάγκες, κοιτάξτε λίγο ποιον έχουμε τώρα που παριστάνει το σέντερ. Παίχτη από την Ουγγαρία! Και μας φέρνουν τώρα το άλλο άκρο, παίχτη με 10 συνεχόμενες σεζόν σε τοπ ομάδες της Ευρωλίγκας, ναί με χίλια δυο στραβά, αλλά πόσο χειρότερα να πάμε..? Ναί, θα ήταν ιδανικό να είχε δίπλα του κι έναν αλτικό, αθλητικό αμερικανό σέντερ, αλλά τι να κάνουμε έτσι όπως τα έκαναν τόσους μήνες..
Ο σοφο ειναι παιχταρας,επιτελους θα ακουμπησουμε λιγο τη μπαλα στο ζωγραφιστο.
Θα τους παρει σβαρνα λαιμαι.
Θα τους παρει σβαρνα λαιμαι.
Μάλλον παρεξηγήσατε. Δεν με χαλάει ο Σοφο. Απλώς, γράφω από την ταμπλέτα της κόρης μου και προσπαθώ να είμαι Λακωνικός. 
Για τον Σοφο αξιζει το μπαι αουτ για παιχτες τυπου Μαυροειδη που πρεπει να παρακαλανε να παιξουν στον ΠΑΟΚ οχι.joshua έγραψε:Ο Μαυροειδης δεν ηρθε στον ΠΑΟΚ επειδη ηθελε να εχει ανοικτο παραθυρο για να φυγει ενω στον ΠΑΟΚ θελαμε προοπτικη συνεργασιας για ολη τη χρονια και τωρα μιλανε για Σοφο;
Ελεος ρε τζος,αν και καταλαβαινω το σκεπτικο σου ξεχασες οτι μιλαμε για τον Σχορτσιανιτη.
Καλησπερες καινουριος στην παρεα και στην ουσια μπηκα στο τρυπακι να κανω εγγραφη γιατι μου φαινεται ψιλοτρελο να μην μας κανει, ακομα και αυτος, ο Σοφο, οταν εχουμε τον Μπαλαμπαν. Ναι προφανως δεν ειναι ο Σοφο πριν 5-6 χρονια αλλα για να μην τρελαθουμε κιολας μιλαμε για τον Σχορτσιανιτη που μπορει να εχει φθινουσα πορεια ομως δεν παυει να εχει θεση σε ομαδες Ευρωλιγκας ακομα κι ετσι. Μακαρι να κανει καλα παιχνιδια εφοσον φυσικα αποκτηθει τελικα.
Καλως σας βρηκα, ελπιζω να τα λεμε.
Καλως σας βρηκα, ελπιζω να τα λεμε.
Προφανως και δεν υπαρχει σχεση μεταξυ Σοφο και Μαυροειδη ως κλαση αλλα ακομα και μεταξυ τους για αυτον τον ΠΑΟΚ θα επελεγα τον δευτερο η φυσικα τον τριτο αν ειχα απλα μια επιλογη ενος αμερικανου γιατι δεν μπορουμε να αντεξουμε το ρισκο του Σοφο.Χρειαζομαςτε ψηλο με χρονους συμμετοχης στα 30 λεπτα να τα κανει λιγο πολυ ολα και κυριως αμυνα και ριμπαουντ,μπορει να τα δωσει αυτα ο big sofo; Αυτη τη στιμη θα τον χαρακτηριζα μια λυςη παγκου πολυτελειας για ομαδες με μεγαλα ροστερ.Αν μη τι αλλο παντως ειναι δηλωμενο παοκτσακι και ακομα θυμαμαι ποσο ασχημα ειχα νιωσει οταν τον ειχαμε αποδοκιμασει ρατσιστικα σε ενα παιχνιδι με τον γαυρο.
- buffalobill4
Ρε μακαρι να ερθει ο σοφο ακομα και με μπαι αουτ. Μιλαμε για τρελη πολυτελεια. Ο ανθρωπος ειναι σκετη μπετονιερα. Και για να διορθωσω εναν αδερφο απο πανω, ο Σοφο ειναι αρκετα γρηγορος για τον ογκο του. Βασικα εχει γρηγορα ποδια. Ειναι ο λογος που εχει καλο μποντι μπαλανς. Αλλιως με τετοιο σωμα σε καθε αμυνα θα επαιρνε φαουλ και σε καθε προσποιηση βηματα.
Αφηστε που οπως και να το κανουμε ειναι και ατρακσιον. Ειναι και συμπαθητικος τυπος.
Και για τους δυσπιστους, βιντεακι απο την περσινη ευρωλιγκα που ξεφτυλιζει πραγματικα ψηλους τυπου πλαις, τομιτς, μαριανοβιτς. Περισυ, οχι πριν μια πενταετια.
[youtube]p8sk2ntrWSk[/youtube]
Αφηστε που οπως και να το κανουμε ειναι και ατρακσιον. Ειναι και συμπαθητικος τυπος.
Και για τους δυσπιστους, βιντεακι απο την περσινη ευρωλιγκα που ξεφτυλιζει πραγματικα ψηλους τυπου πλαις, τομιτς, μαριανοβιτς. Περισυ, οχι πριν μια πενταετια.
[youtube]p8sk2ntrWSk[/youtube]
- buffalobill4
Στο πρωτο διαφωνω. Το εχω ξαναγραψει πως ειμαστε στο μεταιχμιο της εκ νεου αλλαγης των ψηλων. Τι εννοω. Παλια οι ψηλοι επρεπε να ειναι βουνα-ατεχνοι-σκιαχτρα. Παρηλθαν. Εδω και μια περιπου 5ετια (μην πω και παραπανω) οι ψηλοι ειναι αλτικοι, δυνατοι αλλα κακοι επιθετικοι με πλατη, λιγη τεχνικη και παιχνιδι κυριως π&ρ και πανω απο τη στεφανη. Απο περισυ καποιες ομαδες (μπαρτσελονα-ρεαλ) αρχιζουν να χρησιμοποιουν ψηλους με τεχνικη κατα κυριο λογο και εχουν ως αλλαγη τους σεντερ τσεπης για καλη αμυνα. Να σου φερω και ενα παραδειγμα. Προσωπικα πιστευω οτι ο Βαζελος οσες φορες και να παιξει με το γαυρο φετος θα τον κερδισει γιατι οι ψηλοι του και οι 2 ειναι παρα πολυ καλοι με πλατη εναντι των ανυπαρκτων (με πλατη) αμερικανων του γαβρου. Ο σχορτσανιτης ειναι ενας κατεξοχην ψηλος πλατης αλλα και καλος στο π&ρ. Ειναι κοντος αλλα ογκωδης πραγμα που βοηθαει στη διεκδικηση των ριμπαουντς και αξιοπρεπης αμυντικος.joshua έγραψε:Χρειαζομαςτε ψηλο με χρονους συμμετοχης στα 30 λεπτα να τα κανει λιγο πολυ ολα και κυριως αμυνα και ριμπαουντ,μπορει να τα δωσει αυτα ο big sofo; Αυτη τη στιμη θα τον χαρακτηριζα μια λυςη παγκου πολυτελειας για ομαδες με μεγαλα ροστερ.Αν μη τι αλλο παντως ειναι δηλωμενο παοκτσακι και ακομα θυμαμαι ποσο ασχημα ειχα νιωσει οταν τον ειχαμε αποδοκιμασει ρατσιστικα σε ενα παιχνιδι με τον γαυρο.
Στο δευτερο που αναφερεις συμφωνω απολυτως οχι γιατι ειναι ΠΑΟΚ (αν ειναι) αλλα εινα ντροπη εν ετει 2015 να αποδοκιμαζουμε ρατσιστικα.
apo ti stigmi (xtes) pou ton eida free-agent theorisa oti o soulis pali tha pistepsei monon ta matia toy kai tha ferei Akindele.