Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II
- ΑποστόληςΑ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II
Για όσους επίσης ισχυρίζονται ότο ο ΠΑΟ είναι πιο μπροστά από εμάς λόγω κορμού έχω να πω ότι εμείς ως καινούριους θα έχουμε μόνο το/τα εξτρέμ, αν έρθει ο Ίνσα, άντε και το αριστερό μπακ.
- sourmenetes
- Moderator
- desperando
- Επικοινωνία:
δεν μπορω να πιστεψω οτι υπαρχουν ανθρωποι οι οποιοι κρινουν ολοκληρους λαους εξαιτιας των πραξεων των κυβερνησεων τους
και ο αντισημιτισμος ρατσιστηκη πραξη ειναι και δεν μπορω να βλεπω τους ΠΑΟΚτσιδες να ειναι ρατσιστες
και ο αντισημιτισμος ρατσιστηκη πραξη ειναι και δεν μπορω να βλεπω τους ΠΑΟΚτσιδες να ειναι ρατσιστες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος desperando την Πέμ 31 Ιούλ 2014, 15:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- GiorgosAtha
Δηλαδή ο Μανιάτης, ο Σάμαρης και ο Endiga που παίζουν την ίδια θέση με αυτόν είναι killer... και δεν μπορεί να τους κοντράρει?ilovegame27 έγραψε:Ο Νατχο σε ανεβάζει επίπεδο για να βγεις δεύτερος και να κοντράρεις τον Παναθηναικό!
Έχει πολύ καλή κάθετη πάσα και γρήγορη σκέψη αλλά υστερεί πολύ στα τελειώματα!
Sorry αδερφέ... μη λέμε ότι θέλουμε! Κρα θα έκανε ο gay να τον πάρει στην θέση των προαναφερθέντων... αλλά α) δεν νομίζω να θέλει ο ίδιος ο παίχτης και β) ο χοντρός δεν δίνει λεφτά... μη βλέπουμε μόνο τα δικά μας και τον "τσίπη" Ιβάν
Δεν τον θέλουμε να βάζει goal... τον θέλουμε να παίρνει την πρώτη μπαλιά από τα μπακ και να φτιάχνει παιχνίδι, και να βοηθά τον καθαρόαιμο -σκύλο- αμυντικό μέσο.
Δημιουργικό (αμυντικό) χαφ είναι, όχι φορ.
Πέρυσι έπαιζε πιο μπροστά ελλείψη άλλου...
offtopic και το κόβω εδώ... οι ποιο ρατσιστές λαοί (μου το έχουν πει προσωπικά άτομα που έχουν ζήσει μέσα σε πολλές κουλτούρες λόγο δουλειάς) είναι οι Εβραίοι και οι Ιάπωνες
Οι λαοί έχουν τις κυβερνήσεις που τους αρμόζουν... πλην "περίεργων" καθεστώτων όπως πχ. δικτατορίες... και στο Ισραήλ (όπως και στο Αμέρικα ή στου Ρούσσια) δεν νομίζω να έχουν δικτατορία... o Netanyahu και οι ακόλουθοι κάνανε κυβέρνηση με κοντά 35-40%... ενώ οι θρησκόφανατικοί τους τσιμπήσαν κοντά 18-20% όλοι μαζί...
Στα παραπάνω βάζω μέσα και εμάς που αντί να ξεσηκωθούμε πάμε και ξαναψηφίζουμε αυτούς που μας ταμτιριρομ το ταμτιριριμ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GiorgosAtha την Πέμ 31 Ιούλ 2014, 15:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Το ραμαζάνι τελείωσε. Τίμησες και τον πατέρα σου. Άντε πασάκα μου, να μαζευόμαστε σιγά σιγά.Ekatnetworkltd έγραψε:http://inpaok.com/wp-content/uploads/2014/07/natkho.jpg
Το σορτσάκι κοιτάξτε
Ο Μπίμπρας Νάτχο συμμετείχε σε φιλική αναμέτρηση προς τιμήν του πατέρα του.
Ο Ισραηλινός μέσος ακόμα αναζητεί τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του και μετά από την φανέλα του ΠΑΟΚ σε συναυλία του Βέρτη, έκανε άλλη μία «ασπρόμαυρη». Οπως βλέπετε στην φωτογραφία, στο συγκεκριμένο παιχνίδι στην Κφαρ Καμά αγωνίστηκε με το σορτσάκι του Δικεφάλου.
http://inpaok.com/189936/ο-νάτχο-με-τον-δικέφαλο/
- GiorgosAtha
Πέφτουν και μπόμπες εκεί... δεν λέει... έλα πίσω... η Χαλκιδική σε περιμένει!stephanos έγραψε: Το ραμαζάνι τελείωσε. Τίμησες και τον πατέρα σου. Άντε πασάκα μου, να μαζευόμαστε σιγά σιγά.
- ilovegame27
Αρά αν βγεί τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα και το χάσει η την στείλει στο θεό που λέμε θα πούμε δεν πειράζει είναι παίχτης του κέντρου?
Εκτός θέματος είναι σχόλιο για ένα μεταγραφικό στόχο της ομάδας οι ικανότητες του η μη?
Εκτός θέματος είναι σχόλιο για ένα μεταγραφικό στόχο της ομάδας οι ικανότητες του η μη?
- sourmenetes
- Moderator
Εκτος θεματος ειναι οι εθνικες καταβολες και τα σχολια περι αυτων.
Αν θυμάμαι καλά, όταν βρέθηκε σε τέτοια θέση έκανε ένα πλασέ ΑΨΟΓΟ, καλύτερο από αυτό που κάνουν "επιθετικοί" παίχτες της ομάδας μας...ilovegame27 έγραψε:Αρά αν βγεί τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα και το χάσει η την στείλει στο θεό που λέμε θα πούμε δεν πειράζει είναι παίχτης του κέντρου?
[youtube]eit3fEuTk3g[/youtube]
- ilovegame27
Ήταν το μοναδικό στο κύπελο με τον ΟΦΗ!Για να μην μπερδεύεστε τον θέλω τον Νατχο στην ομάδα αλλά όχι με τα τρελά λεφτά που ζητάει!Επίσης δεν ειναι καλό να κολλάμε σε παίχτες μόνο που ξέρουμε αλλά υπάρχουν και πολλοί καλύτεροι με τα ίδια λεφτά!Μια τέτοια περίπτωση είναι και Thorgan Hazard που πήρε δανεικό η Γκλαντμπαχ!Και δεν πιστεύω να είσαι μικρότερο μέγεθος από αυτήν!Πέρσι έκανε παπάδες στην Ζουλτε Βαρεγκεμ και παίζει παντού στην μεσαία γραμμή!
- paok kerkyra
Με τον ΟΦΗ στο κύπελλο πάντως δεν παίξαμε οπότε ήταν στο πρωτάθλημα επίσης σε τετ α τετ έχει βάλει άλλο ένα με τον Ατρόμητο ενώ στην παρουσία του στο πρωτάθλημα είχε 11 συμμετοχές 2 γκόλ και 4 ασίστ o ρόλος του box to box μέσου είναι να συνδέει την άμυνα με την επίθεση και αυτό ο Νάτχο το κάνει άριστα!
ilovegame27 έγραψε:Ήταν το μοναδικό στο κύπελο με τον ΟΦΗ!Για να μην μπερδεύεστε τον θέλω τον Νατχο στην ομάδα αλλά όχι με τα τρελά λεφτά που ζητάει!Επίσης δεν ειναι καλό να κολλάμε σε παίχτες μόνο που ξέρουμε αλλά υπάρχουν και πολλοί καλύτεροι με τα ίδια λεφτά!Μια τέτοια περίπτωση είναι και Thorgan Hazard που πήρε δανεικό η Γκλαντμπαχ!Και δεν πιστεύω να είσαι μικρότερο μέγεθος από αυτήν!Πέρσι έκανε παπάδες στην Ζουλτε Βαρεγκεμ και παίζει παντού στην μεσαία γραμμή!
Ποιος θα σου τον βρει αυτόν και ποιος θα σου τον φέρει;;;Το τμήμα σκάουτινγκ της ΠΑΕ...;Νομίζω ότι η βάση δεδομένων της ΠΑΕ για μελλοντικούς πιθανούς στόχους της ομάδας είναι τρομερά μικρή και χωρίς ψαγμένες περιπτώσεις από εμάς απευθείας...Αν μας πει κάτι κάποιος μάνατζερ, κανένας παλιός παίχτης - φίλος των διοικούντων...δεν ξέρω, δε βλέπω οργάνωση ρε γμτ σε αυτό το θέμα. Κάθε χρονιά ακούω τον Απρίλη "έχει γίνει προεργασία, ώστε να έχει ολοκληρωθεί το 90% των μεταγραφών πριν ξεκινήσει η προετοιμασία" και ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ!Μα κάθε χρονιά το ακούω ρε φούστη μου...ΜΑκάρι να τα αλλάξει αυτά ο Αγγελίδης με τον νέο τεχνικό διευθυντή...
- GiorgosAtha
Ο Thorgan Hazard είναι επιθετικός μέσος και εξτρέμ (AMC και AM L/R για τους μανατζερικούς)... τι σχέση έχει μέ έναν κεντρικό και αμυντικό χαφ (MC και DMC)? 
- ilovegame27
Με πόσα?1,5 εκ?Όλοι θέλουμε το καλό του ΠΑΟΚ και καλό είναι που έχει ο καθένας την γνώμη του!
Δεν είπα για τον Thorgan Hazard για την θέση του Νατχο!Μην τρελένεστε!Απλά οι παίχτες δεν είναι μόνο μπροστά μας!
Χρειάζεται καλό ψάξιμο και δεν πρέπει να χρυσοπληρώνουμε παίχτες μόνο και μόνο επείδη τον ξέρουμε!
Παίξε εσύ με μια καλή ομάδα στα πλει οφ του Europa League και περίμενε αν θα έρθει ο Νάτχο!
Δεν είπα για τον Thorgan Hazard για την θέση του Νατχο!Μην τρελένεστε!Απλά οι παίχτες δεν είναι μόνο μπροστά μας!
Χρειάζεται καλό ψάξιμο και δεν πρέπει να χρυσοπληρώνουμε παίχτες μόνο και μόνο επείδη τον ξέρουμε!
Παίξε εσύ με μια καλή ομάδα στα πλει οφ του Europa League και περίμενε αν θα έρθει ο Νάτχο!
ρε παιδια για πειτε εσεις οι πιο ψαχμενοι, αυτος ο Μπαρμποσα που πηρε η κουλα δε χωρουσε στον ΠΑΟΚ? τι θεση παιζει? μηπως μπερδευομαι με αλλον?