Σχόλια για Liberofm

Άβαταρ μέλους
PAPA TSIBIKOS

Re: Σχόλια για Liberofm

Δημοσίευση από PAPA TSIBIKOS »

bob έγραψε:καταρχήν ο φίλος από πάνω είπε μεγάλες αλήθειες και αυτά σχεδόν είναι τα πιστεύω μου και ο τρόπος που λειτουργώ...δεν ακούω ράδια δεν παίρνω εφημερίδες και μαθαίνω τα νέα της ομάδας ή και άλλα νέα από διάφορα σαιτ ή τον σύνδεσμο που πάω.αυτός που έχει τον σταθμό επί γούμενου απέκτησε ένα τζιπάκι από το τζον γου για να κάνει προπαγάνδα,και εσύ πας και ακούς αυτόν τον σταθμό ή το συγκεκριμένο ράδιο,εεε τα θέλει ο κώλος και σε σένα...τώρα για εμπάθειες και αντιπάθειες δεν ξέρω αν υπάρχουν στους άλλους αλλά εγώ είμαι κάθετος,όλοι είναι η ίδια φάρα,θα πει 10 μλκιες για να στείλουν μηνύματα και να πάρουν τηλέφωνα για να γεμισει η τσέπη τους.
Αδερφέ αυτή είναι η παραπληροφόρηση....το τζιπάκι το πήρε από τον Σπανουδάκη.
Σκέψου τη γίνεται με τα θέματα ΠΑΟΚ που εκεί το "μέλι" είναι περισότερο.
Το να λέμε, μην ακούτε μην διαβάζετε δεν είναι λύση, ειδικά σε έναν λαό όπως του ΠΑΟΚ που είναι τόσο πολλή μεγάλος (σε αριθμό) και παράλληλα τόσο ευβάλλωτος.
Τα κακός κείμενα των ΜΜΕ πρέπει να καυτηριάζωντε γιατί αλλιώς θα μας πνίξουν.
Άβαταρ μέλους
Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag.

Δημοσίευση από Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag. »

PAPA TSIBIKOS έγραψε: ...
Το να λέμε, μην ακούτε μην διαβάζετε δεν είναι λύση, ειδικά σε έναν λαό όπως του ΠΑΟΚ που είναι τόσο πολλή μεγάλος (σε αριθμό) και παράλληλα τόσο ευβάλλωτος.
Τα κακός κείμενα των ΜΜΕ πρέπει να καυτηριάζωντε γιατί αλλιώς θα μας πνίξουν.
Μαγική η φράση αυτή.

Κρύβει όλο το ζουμί της αναγκαιότητας να αμυνθούμε στην αθλιότητα της κακής Δημοσιογραφίας και το πόσο επικίνδυνη μπορεί αυτή να αποβεί στην εξέλιξή της. Όποιος δεν μπορεί να το αντιλιφθεί αυτό, είναι άξιος της μοίρας του.

:pano:
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

Κάποιος που μπορεί να περνούσε χθες από την αριστοτέλους, μπορεί να ήξερε λεπτομέρειες για το αν θα μπορούσε, υπό συγκεκριμένες καταστάσεις, να βγει ίσως αληθινή, η πληροφορία ότι μάλλον θα μάθουμε τις επόμενες μέρες από κάποιους κύκλους, τα πολύ σημαντικά και αναμενόμενα στοιχεία που απειροελάχιστοι γνώριζαν, για να πληροφορηθούμε ίσως ότι κάποιος πολύ δυνατός, μάλλον και σχεδόν σίγουρα, αν δεν βρει κανένα τοίχο βέβαια μπροστά του, θα μπορεί πιθανόν να καταστεί ο πιθανός και μελλοντικός μπορεί και άμεσα ίσως βέβαιος, όσο αυτό είναι δυνατό από δημοσιογραφικές πληροφορίες μιας και οι πηγές είναι σχεδόν στο έπακρο έγκυρες γιατί ίσως σήμερα, μπορεί αύριο, ίσως μεθαύριο, πιθανόν αντιμεθαύριο, ίσως σε 5 μέρες, αλλά και γιατί όχι σε 1 μήνα, μπορεί και με επιφύλαξη σε 5 χρόνια, που όμως ίσως οδηγεί μάλλον στο μελλοντικό και πιθανόν ίσως αν και μπορεί και μάλλον με μεγάλη πιθανότητα να βρεθεί ο γ@μήκουλας της μουσάτης αδερφής.
Αυτά προς το παρόν.
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Απλά άπαιχτος... :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

ελα κολοκοτρωνη παραδεξου το..θελεις να τον κανεις γαμπρο σου και το φερνεις απεξω απεξω :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

γραψαμε παλι για να προσκυνησουμε το μεγαλειο σου οπλαρχηγε... :mrgreen: :mrgreen:
theo G4

Δημοσίευση από theo G4 »

Αρχισαν τωρα και στο metropolis τα ιδια.

Βρε λες ????
Άβαταρ μέλους
bob

Δημοσίευση από bob »

ακόμα βλέπω το συνεχίζεται το τροπάριο,αυτοί σας πετάν το τυράκι και εσείς (όχι συγκεκριμένα εσείς) παίρνεται τηλέφωνα και στέλνεται μηνύματα αυτοί πλουτίζουν και εσάς σας επηρεάζουν την αγνή γνώμη σας.δεν μπορώ να σας αλλάξω τα μυαλά γιατί απλούστατα δεν θέλετε να αλλάξετε!σας αφιερώνω το παρακάτω ηχητικό από έναν άνθρωπο που πολύ γούσταρα και ήταν αγνός και συγχρόνως είχε στο αίμα του να ξυπνάει τον κόσμο...από το 3,28 και μετά

[youtube]35ZZNwiBmdY&feature=related[/youtube]

ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΟΠΟΙΟΣ ΑΚΟΥΕΙ ΡΑΔΙΟ ΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΛΗΚΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΡΙΑ!
Άβαταρ μέλους
xristos14

Δημοσίευση από xristos14 »

Εντάξει αφού βγάλαν τη βρώμα ο Ζαγόρας και ο Συρίγος αλήθεια θα'ναι
theo G4

Δημοσίευση από theo G4 »

Ο Συρίγος είναι καλός άνθρωπος.

Κανει και λέει λαλακίες αλλά δεν τον έχω για υστερόβουλο.
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

Σαν να βλέπω μπροστά μου το remake του Ιβαν Σαβίδης ο Τρομερός!!!
Φθινόπωρο προς Χειμώνας του 2005. Μετά από 6 χρονάκια ο παπατζής ξαναχτυπά.
Τώρα θα μου πείτε ποιος θυμάται εκείνο το δούλεμα!
Άβαταρ μέλους
PAPA TSIBIKOS

Δημοσίευση από PAPA TSIBIKOS »

Το γήπεδο πότε θα το γκρεμίσουν :?: :?: :?: :lol: :lol: :lol:

Καλά σε κάνουν Ζαγοράκη, που σε υποβίβασαν σε αντιπρόεδρο (πάνκαλο) :o
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Μπορεί κάποιος να μου πεί τί ειπώθηκε και πότε;
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

theo G4 έγραψε:Ο Συρίγος είναι καλός άνθρωπος.

Κανει και λέει λαλακίες αλλά δεν τον έχω για υστερόβουλο.
Ο συριγος ουρλιαζε όταν ήταν στον 103 επ Γρηγοριάδη ´ερχετεεεεε ερχετεεεε Καβάλα σε άσπρο άλογο ο κοπελουζος"
Και το εννουσε πραγματικά......."όλα είναι σύμφωνημενα τελειωμενα".....έλεγε....
Άβαταρ μέλους
logios

Δημοσίευση από logios »

Οι περισσοτεροι αν οχι ολοι , ειστε αναφανδον κατα των δημοσιογραφων και ο,τι αυτοι μεταφερουν ως πληροφορια.
Επομένως προς τι ολες αυτες οι σελιδες;
Σαν να ειναι σελιδες δηλωσης αντιδημοσιογραφικων φρονηματων που σε καθε καινουργια πληροφορια , παπας και μη ,
πρεπει να δωσετε το παρων, με ταυτοχρονο σχολιασμο περι της οξυνοιας σας και οτι εσας "κοτσους' δεν σας πιανουν.

Ελπιζω να μην παρεξηγηθω και ουτε εχω την διαθεση να θιξω κανεναν, απλα μια διαπιστωση κανω.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ραδιόφωνα”