Ιβάν Σαββίδης ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Demir

Re: Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης ΙΙ

Δημοσίευση από Demir »

ποιος ειπε οτι φευγει??? εικασιες ?
Άβαταρ μέλους
paokmaniak

Δημοσίευση από paokmaniak »

apo p prokiptei oti feugei?
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Προσπαθουμε να καταλαβουμε τι εννοουσε ο μοντ,κατα τα αλλα πιο πιθανο μου φαινεται αυτο που εγραψε ο ντεσπε οτι δηλαδη μαλον τελειωνει ο Γκαρσια.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Η έλευση Αγγελίδη σημαίνει ότι ο Ιβάν θα ασχολείται λιγοτερη ώρα με την ΠΑΕ και πολύ καλά θα κάνει. Ούτως ή άλλως αυτό έκανε από την αρχή, αλλά τότε εμπιστεύτηκε αυτούς που βρήκε και αυτοί τον βούλιαξαν. Ο Αγγελίδης είναι σοαβαρός επιχειρηματίας και κατ' εμέ κλάσεις καλύτερος από όσσους διαθέτει σήμερα η ΠΑΕ.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Τι επιχειρηματιας ρε Αποστολε σουπερ-μαρκετ θα ανοιξουμε? :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Εννοώ manager.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Το καταλαβα ρε πλακιτσα κανω.
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

μαλλον δεν θελουν Γκαρσια υποθετω...
Σαββιδη πολλες μ@λ@κιες γινονται ξεκαθαρισε την θεση μου..
Εκατομμυρια οπαδων σε ολο τον κοσμο κρεμονται απο τα @ρχιδι@ σου περιμενοντας εναν μεγαλο ΠΑΟΚ

το ειχα γραψει και παλιοτερα οτι ροστοφ(ιζει) η ομαδα,ευχομαι να με διαψευσεις.....
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Το εμπάργκο προς Ρωσία μερεα ίσως να επηρεάσει? Το ότι δεν έχουμε υψηλούς στόχους μετά τα παχυα λόγια μας το κανε σαφες
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

Όπως έχω πει (νομίζω δλδ) βρίσκομαι εκτός Θεσσαλονίκης και αυτό σημαίνει ότι (σε συνδυασμό με το ότι απέχω συνειδητά από αυτό που ονομάζουμε "τεκταινόμενα εντός της ΠΑΕ"), οι κεραίες μου πιάνουν πολύ λιγότερα.

ΔΕΝ νομίζω ότι επειδή αφήνω ΕΔΩ ένα υπονοούμενο, γίνεται μπάχαλο στην ΠΑΕ. Το αν κάποια παιδιά δεν το καταλαβαίνουν (προσωρινά τουλάχιστο) δεν πειράζει. ΜΑΚΑΡΙ να λυθεί το θέμα που πάει να προκύψει και ας μη καταλαβαίνουν. Το πρόβλημα δεν είναι να "ξέρουμε τι παίζει" αλλά είναι και παραείναι το ότι δημιουργούνται θέματα που δεν θα έπρεπε ΚΑΝ να δημιουργούνται.

Το ΥΓ μου είναι απλούστατο. Έχει τουλάχιστο 5 μήνες (και εδώ που είμαι άλλους 2,5) που βλέπω να έρχεται αυτό που έρχεται με τα διαρκείας και με το τεράστιο ΞΕΝΕΡΩΜΑ. Αυτοί που μιλάνε μαζί μου ξέρουν ότι το σχολιάζω συνεχώς. Και δεν βλέπω τόσο καιρό να ιδρώνει κανενός το αυτί. Πετάμε χαρταετό λες και είναι καθαρά δευτέρα.

Να το ξαναπώ. Κάποια πράγματα είναι απλά. Όταν λοιπόν στραβώνουν συνέχεια αυτά τα ΑΠΛΑ πράγματα, κάτι δεν πάει καλά. Ε, μεγάλα παιδιά είναι, τόση εμπειρία έχουν, ας βρούνε τι φταίει.

ΥΓ : προσωπικά ΔΕΝ νομίζω ότι ο Κος Σαββίδης έχει "ξενερώσει" με το σύλλογο.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

angelheart έγραψε:@Κο Σαββίδη
Ελπίζω να μην είναι αλήθεια αυτό που μαθαίνω.
Γιατί αν είναι, μην περιμένεις να το φορτωθεί ο Τζακ.
ΥΓ: κοίτα στις κερκίδες απόψε. Καμάρωσε τα κενά καθίσματα.

Sorry κιόλαςαλλά δεν καταλαβαίνω. Ποιο το νόημα, για να σκάσει κάποια βόμβα σε κανά δυο ώρες/μέρες/μήνες και να κάνεις το ίδιο post παράθεση και να πεις αυτό εννοούσα? Εκτός αν πράγματι επικοινωνείς με Ιβάν οπότε πάσο.
Οπαδικό είναι το φόρουμ και ο ΠΑΟΚ είναι τρέλα μας, δε γίνεται να αιωρούνται σε οπαδικό φόρουμ τέτοια θέματα, απόδειξη το τι χάος επακολουθεί. Και φυσικά δε γίνεται μπάχαλο η ΠΑΕ, γίνεται μπάχαλο εδώ όμως.
Αν κάτι κρίνετε ότι δεν πρέπει να βγει ακόμα προς τα έξω ΑΠΛΑ ΜΗ ΤΟ ΓΡΑΦΕΤΕ

Τολαρε εμείς είμαστε οι ΟΠΑΔΟΙ ή έστω οι ΠΕΛΑΤΕΣ. Όχι οι ελεγκτές ή οι επιβλέποντες (κτλ κτλ).
Αν είναι να γίνουμε εμείς μπάχαλο αλλά να λυθεί το πρόβλημα πίστεψέ με το προτιμάω. Στη τελική σιγά το μπάχαλο. Θα τσαντιστείς εσύ λίγο μαζί μου, δεν θα δώσω εγώ (φυσικά) συνέχεια και τέλος. Σιγά το πρόβλημα. Εγώ και εσύ θα τα βρούμε εύκολα.
ΔΕΝ νομίζω ότι επικοινωνώ με τον Σαββίδη (γιατί και αυτό μου το έχουν πει)
ΔΕΝ με νοιάζει να δικαιωθώ. Αν με ένοιαζε θα τα έγραφα 100 φορές, θα γινόμουν κουραστικός, θα "αποχωρούσα" από το φόρουμ κτλ κτλ. Απλά δεν μου αρέσει να με περνάνε για λαλάκα,
Έχουμε ματάκια και βλέπουμε.
Angelheart
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Αγγελοκαρδε , είσαι από τις ελάχιστες φωνές που πραγματικά χαίρομαι να διαβάζω.

Αλλά αυτά τα πράγματα που γράφεις είναι ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ μου αστεία. Όπως είπε και ένας φίλος πιο πάνω είναι ΟΠΑΔΙΚΟ το φόρουμ και βγαίνεις και αφήνεις υπονοούμενα και σπόντες και μηνυματάκια στο Σαββίδη λες και διαβάζει ο ρώσος ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ και θα καταλάβει τι λες. Αλλιώς , αν δε διαβάζει , ποιός ο στόχος σου απο τη στιγμή που δεν αποκαλύπτεις τι εννοείς? Ποιός ο λόγος για το ποστ που έκανες? Θεωρείς ότι το διαβάζει κάποιος , καταλαβαίνει και θα πράξει ανάλογα?

Αν ήταν κάποιος άλλος , θα αγνοούσα πλήρως το ποστάρισμα. Άλλά δε γίνεται να πριζώνετε τόσο κόσμο έτσι απλά. Μια με μούφα μεταγραφές και πλακίτσα και όλα καλά ... και μια με μηνύματα προς .. προς ποιόν αλήθεια?

Για μένα είσαι πολύ φάουλ στο συγκεκριμένο και περιμένω να ξεκαθαρίσεις τι εννοείς.
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

συμφωνω με giapas
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Άντε να έρθει ο Αγγελίδης μπας και δούμε και άσπρη μέρα.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Φίλε είσαι από τους τελευταίους στο φόρουμ που θα με τσατίσουν και το τελευταίο που κρίνω είναι οι προθέσεις σου, για αυτό απορώ με ποστ σου, ούτε καμια τρέλα έχεις να φτάσεις 15000 δημοσιεύσεις, ούτε ποτέ τρολάρεις, ούτε σας τα 'λεγα και άλλα τέτοια γραφικά γουστάρεις, ούτε πιτσιρικάς είσαι.
Δεν είναι τσατίλα, ανησυχία είναι που προκαλείται από τη διοίκηση της ομάδας που αν εξαιρέσεις την πρόσληψη(?) Αγγελίδη συνεχίζει για μένα σε ερασιτεχνικά επίπεδα. Και όταν βλέπουμε τέτοια μηνύματα σε bold από μέλη με το δικό σου background το πρώτο πράμα που έρχεται στο μυαλό είναι "τι μ@λ@κία κάνανε πάλι??". Μπορώ να καταλάβω ότι μάλλον και σένα σε σκάσανε για να αντιδράς έτσι αλλά βάζεις φωτιές και σε μας και μάλιστα μεγάλες
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”