9.Lucas Pérez Martínez
- Aureliano Buendia
Re: 10.Lucas Pérez Martínez
Πολύ μπούρου μπούρου.
Σε συμπαίκτες, αντιπάλους και διαιτητή.
Δεν γίνεται έτσι όμως.
Την Πέμπτη όμως θα ανοίξεις το σκορ στο έπος της Λισαβώνας,
οπότε συγκρατώ τον εκνευρισμό μου γιατί ξέρω τα μελλούμενα.
Σε συμπαίκτες, αντιπάλους και διαιτητή.
Δεν γίνεται έτσι όμως.
Την Πέμπτη όμως θα ανοίξεις το σκορ στο έπος της Λισαβώνας,
οπότε συγκρατώ τον εκνευρισμό μου γιατί ξέρω τα μελλούμενα.
- aisiodoksos
πραγματικα δεν απορω που δεν παιζεις βασικος ρε συ λουκας...πολυ φλυαρος .. πολλα λαθη με τη μπαλα..καθολου βοηθεια σε αμυνα... πολλες λαθος πασες... και αντε αυτα πες εισαι ντεφορμε...αλλα αυτο το σταριλικι που βγαζεις ρε γμτ δεν το μπορω...σε καθε ενεργεια που θα γινει θα γυρισεις και θα τα βαλεις με καποιον συμπαικτη...και καλα οτι δεν ειναι στο μυαλο σου και δεν σε παιζουν οπως πρεπει...κοιταξε να αλλαξεις μυαλα...εγω νομιζω οτι πρεπει να χρησιμοποιηθει ως δευτερος φορ και αν οχι ο χουμπ να του δωσει εντολη να πηγαινει στο 1 με 1 και επιτελους να ΠΑΤΗΣΕΙ και λιγο ΠΕΡΙΟΧΗ..εχω βαρεθει το γυρω γυρω ολοι....τον σεκου τον βριζουν ολοι αλλα περισσοτερες φορες θα παει για την τριπλα και τουλαχιστον δεν φοβαται ουτε να μπει στη περιοχη ουτε να σουταρει! ( αυτος βεβαια εχει αλλο προβλημα , παιζει να μη μπει γιατι θα εχει σκονταψει πανω στη τριπλα
)

- Sick Bastard
Ο γνωστός Λούκας, καμία εμπιστοσύνη, δε πα να βγάλει και 10 ασσίστ σε ένα ματς.
Μαλλλλλλι, γυαλλλλλλλι και πανταλόνι λλλλλι.
Όταν δε, πήγε στα αριστερά να παίξει με το καλό του ποδί εξαφανίστηκε πλήρως και δεν γυρνούσε ποτέ να βοήθησει Τζαβέλα. (το τελευταίο σε αναμονή του ματς με την Μπενφίκα).
Μαλλλλλλι, γυαλλλλλλλι και πανταλόνι λλλλλι.
Όταν δε, πήγε στα αριστερά να παίξει με το καλό του ποδί εξαφανίστηκε πλήρως και δεν γυρνούσε ποτέ να βοήθησει Τζαβέλα. (το τελευταίο σε αναμονή του ματς με την Μπενφίκα).
- ΑποστόληςΑ
Μέτριος πάλι. Ούτε καλές πάσες, ούτε assist, ούτε σουτ της προκοπής. Του πιστώνω μια καλή ενέργεια στη φάση του τρίτου γκολ, όπου έδρασε σαν πραγματικό αριστερό εξτρέμ.
Τα είπαμε αρκετές φορές. Μέτριος παίκτης με περισσότερες κακές παρά καλές ενέργειες. Το καλοκαίρι θα πάρουμε θέλω να πιστεύω πραγματικά καλά εξτρέμ.slidar έγραψε:Οχι ξανα στα ακρα ο συγκεκριμενος.. Τα μυαλα μας πονανε.

δεν παύει ο Λουκάς να είναι ο πρώτος μου παίχτης σε ασσίστ. με καλά νούμερα για ένα τιποτένιο παίχτη της σειράς.....
δεν είναι άμπαλος, απλά απέχει αρκετά απο το να χαρακτηριστεί αξιόπιστος.
Σταθερότητα χρειάζεται και συγκέντρωση !!
αυτό.giapas έγραψε:δεν είναι άμπαλος, απλά απέχει αρκετά απο το να χαρακτηριστεί αξιόπιστος.
-
Πάντως χθες έκανε σέντρα ακριβείας με το δεξί, δίνοντας μισό γκολ στον Χούσεν. Ομολογώ ότι ξαφνιάστηκα. 

- ΑποστόληςΑ
Ολόκληρο το κεντρο δηλαδη Λουκας-Στοχ-Νατκο θα εμφανίζονταν απείρως καλύτερο αν υπήρχε δίπλα τους ο σερβος (βουκιτς), ο Λουκας δυστυχώς δεν μπορει να σηκώσει το βαρος του κέντρου μόνος του, πιστεύω αν υπάρξει σταθερη ομάδα στο κεντρο θα γίνετε ολο ένα και καλύτερος.