1.Jacobo Sanz Ovejero

Άβαταρ μέλους
Athens

Re: 1.Jacobo Sanz Ovejero

Δημοσίευση από Athens »

περσι θεωρησα οτι βρηκαμε τερματοφυλακαρα για αρκετα χρονια...
καναμε υπομονη λογο της ιδιαιτεροτητας του χαρακτηρα του...
ετσι ειναι οι μεγαλοι ποδοσφαιριστες, ιδιαιτεροι...
για χαρη του στειλαμε και τον Ιτανζ δανεικο, περιμέναμε να συνελθει απο τον τραυματισμο του και αυτος...?
φετος...
κακες εμφανισεις που στοιχισαν στην ομαδα, αγνωριστος, καλυψη σε καποια μικροεπεισοδια αλλα εως εδω...
μαζεψε τα πραματα σου και γκοου, σιγουρα ο Καρνεζης ειναι ενας πολυ καλος τερματοφυλακας αν και το μεγαλο του μειονεκτημα ειναι οτι προερχεται απο τους βαζελους...
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Το να χαρακτηριζει καποιος τον γκαρσια ιδιαιτερο χαρακτηρα αλλα μεγαλο παικτη ειναι λογικο,ο Χακομπο τωρα ποτε ακριβως εγινε μεγαλος παικτης δεν το καταλαβα.Το να χτυπιεσαι σε καθε γκολ που τρως και να βριζεις τους συμπαικτες σου ενω το εχεις φαει ορθιος δεν ειναι μαγκια,λαλακια ειναι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Σάβ 23 Νοέμ 2013, 10:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

έκανε μ@λ@κία-ες, είπε ο Προπονητής ότι πρέπει να πάρει ένα μάθημα. Στράβωσε με αυτό. Φεύγει. Τέλος. επαγγελματικό σωματείο. Τέλος. 200 χιλιάρικα το χρόνο, όσα θα βγάλουμε μαζί όλοι όσοι σχολιάζουμε σε αυτό το τόπικ μέσα σε 10 χρόνια. άν αυτό δεν αρκεί για να κάνει μόκο και να ακολουθεί τις εντολές του προπονητικού τίμ, στο καλό και να μην μας γράφει.....

Επίσης, όποιος αρδ θεωρεί ότι υπάρχει έστω και μια πιθανότητα να έχουμε το περυσινό Γκαρσία-γδ με Χακόμπ-Στέφενς ( :shock: ) τότε είναι γελασμένος, πολύ γελασμένος.

Ο μοναδικός ο οποίος δεν είναι κάτω απο τα @@ του Χούμπ σε ιεραρχία εντός ομάδας αυτή τη στιγμή είναι ο Ιβάν και αυτό απλά γιατί έχει φουσκωμένη τσέπη και θέλει να κάνει πράγματα. καλό θα είναι να το εμπεδώσουμε αυτό.

(άντε και το Μαράκι! :D :D )

Καλός, χρυσός, με "τρέλα" και "ταμπεραμέντο" αλλά ώς εκεί. δεν είναι και κάποιος world class κίπερ για να πώ ότι θα έχω πρόβλημα. Σαν τον Χακόμπο υπάρχουν εκατοντάδες τερμάρηδες στον κόσμο.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ο παικτης επρεπε να ειχε τελειωσει μετα το παιχνιδι με τον πλατανια αν θυμαμαι καλα οταν μια χαρα εριξε κλωτσια σε πεσμενο αντιπαλο στο κεφαλι αλλα το καναμε γαργαρα μην τυχον και μας πουν "αντικειμενικους".
marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

psykoman έγραψε:Πως γινετε να θελουν να σε φαν αλλα να παιζεις ΒΑΣΙΚΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ :?:

Απ οτι φαινετε η ΠΑΕ εχει 2 τροπους να ''φαει'' εναν παικτη:
1)Δεν παιζει καθολου(περιπτωση Γκαρσια)
2)Παιζει σε ολα βασικος(περιπτωση Χακομπο)

ο χακομπο λεει οτι εγινε (προσφατα φιλε βασικα με τις δηλωσεις στο καραισκακη) θεμα στα αποδυτηρια και θελουν να τον φανε οτι το υπαρκτο περιστατικο στην προπονηση πηρε διαστασεις επιτηδες η οτι ειναι δεν εγινε τιποτα
δεν ξερω φυσικα τι εγινε αλλα ξερω οτι το παρεακι στο ισραηλ περπατουσε στον γαυρο ξαπλωνε και με την εθνικη ηταν δαιμονισμενοι επισης ο χακομπο τωρα που φευγει ειναι παλτο τρελλος και θα φερουμε επιπεδου τσεχ(οπως παντα...) και αν εκανε ο κατελης αυτα που εκανε η δεν εκανε ο ιβαν εχθες θα γελουσαμε αλλα μουγκα θα κερδισουμε τον ρουλη και η ζςη συνεχιζεται
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ε ναι. να φυγουν οι Κατσουράνης Σαλπιγγίδης Τζιώλης κτλ και να μείνει ο Χακόμπο επειδή είναι "τρελός" και κάνει και κωλοδάχτυλα στους διαιτητές.....παιχταράς με λίγα λόγια. αυτοί φταίνε που περπατούσαν στο τηγάνι και ο Χακόμπο δεν μπορούσε να κάνει μια έξοδο της προκοπής στο 1ο γκόλ. Ειδικά εκεί που πήδηξε πάνω απο τη μπάλα και φάγαμε ρεζιλίκι 4ο γκολ ήταν επειδή ο Σαλπιγγίδης σκεφτόταν το μάτς με τη Ρουμανία. είμαι 100% σίγουρος.
marley 4

τα ιδια και τα ιδια
ποιος σε ειπε να φυγουν η να μεινουν καποιοι
εχετε ετοιμες απαντησεις για ολα και τις λετε ακομα και οταν δεν τιθεται θεμα
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

μα δεν ήμουν εγώ που μίλησε για "παρεάκια" και άλλες γραφικότητες.
marley 4

K_geo έγραψε:μα δεν ήμουν εγώ που μίλησε για "παρεάκια" και άλλες γραφικότητες.
ναι βρε γραφικοτιτες η παραδοχη ολων για τα 2 ματς
παρεακι ? οχι βεβαια αν ειναι δυνατον

ελα αστο η ζωη συνεχιζεται..
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

marley 4 έγραψε:τα ιδια και τα ιδια
εχετε ετοιμες απαντησεις για ολα και τις λετε ακομα και οταν δεν τιθεται θεμα
ΥΓ: οταν λέμε "όλοι" εννοούμε πχ και τον Μπάμπη το Σουγιά;;;;
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Για να εχουμε καλο ρωτημα φιλε geo εσυ ειδες κατι διαφορετικο απο αυτο που ειδε ο μαρλευ εγω και ο μπαμπης ο σουγιας?
Η μηπως βλεπουμε ποδοσφαιρο μονο στη θεωρια?
Ειναι ψεματα δηλαδη οτι στο πιο κρισιμο ματς της μεχρι τωρα χρονιας τα παλικαρια μας σερνονταν για να μην πω τιποτα πιο βαρυ?
Σας πειραξε το μισθοφοροι και πρωην βαζελοι που εγραψα, εδειξαν μηπως κατι διαφορετικο μεσα στο γηπεδο να παλεψουν λιγο ρε αδερφε για να δικαιολογησουν τα χοντροσυμβολαια τους?
Ενω με την εθνικη ειδικα στο πρωτο ματς οι τρεις δικοι μας μαζι με τον μητρογλου ηταν οι καλυτεροι του γηπεδου και ενω θα περιμενε κανεις οτι θα εχουν επηρεαστει απο την τεσσαρα.
Αν θελεις την αποψη μου πρεπει ολη η φετινη ομαδα να διαλυθει το καλοκαιρι και αν δεχθει να μεινει ο στεφενς να διαλεξει αυτος τους παιχτες που θελει για να μπορει να κριθει και επιτελους να δουμε την ομαδα που ονειρευομαστε.

Υ.Γ Ναι εγω ο ιδιος ειμαι που στηριζα οπως μπορουσα τη φετινη προσπαθεια αλλα αυτο το 4-0 δε χωνευεται οσο και αν πρεπει να στηριξουμε την ομαδα τωρα στα δυσκολα αυτη η αδιαφορια δεν εχει προηγουμενο.

Υ.Γ Οταν λεω να διαλυθει εννοω να μην ανανεωθει κανενα απο τα συμβολαια που ληγουν να φυγουν ολοι οι δανεικοι + σπυροπουλος και λοπεθ.
Καντε τη σουμα και βγαλτε τα συμπερασματα σας.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

δεν νομίζω ότι αυτή η λογική έχει βάση.

Δλδ οι παίχτες του γαύρου δεν έπαιξαν με την Εθνική; δεν έτρεχαν 90 λεπτά με την Εθνική; δεν τα έδωσαν όλα με την Εθνική;

οι παίχτες μας δεν έτρεχαν 90 λεπτά με την Εθνική; δεν τα έδωσαν όλα με την Εθνική;

Γιατί λοιπόν το δικό μας "παρεάκι" (εδώ μπαίνουν λολ) πρέπει ντε και καλά να θεωρείται αδιάφορο και το "παρεάκι" του γαύρου όχι; επειδή το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό (τατο);;;; αυτή είναι η λογική σε αυτό το επιχείρημα;

Και έρχεσαι ρε τρελοαρχηγέ και αμέσως να τα διαλύσουμε όλα. Ομάδα που ακόμα καλά καλά δεν την είδαμε να χτίζεται;;;;;

τι φάση ρε μάγκες;;;;; τόσο αρνητισμός;

και εν τέλει, ψάχναμε αφορμή και τι βρήκαμε με ποιον; το Χακόμπο; μην τρελαθούμε τώρα γιατί απ εχθές διαβάζω απίστευτα πράγματα.

Και ακόμα δε περισσότερο, πιο υπεύθυνο θεωρώ τον Χακόμπο (που δεν είχε ματς με την Εθνική) και το Λίνο (*που δεν είχε ματς με Εθνική) για το αποτέλεσμα στο τηγάνι, παρά το "παρεάκι" (πολλά λολ). ή τον Κατσικά που δεν μπόρεσε να καλύψει ούτε μια φορά το Λίνο, ή τον Στόχ που δεν ντούμπλαρε ποτέ. Ειλικρινά, απο το "παρεάκι"¨( :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ) δεν μπορώ να έχω ΤΑ παράπονα για το μάτς στο τηγάνι, τουλάχιστον περισσότερα παράπονα απο όσα έχω απο την ομάδα στο σύνολο της.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος K_geo την Σάβ 23 Νοέμ 2013, 12:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Παρεακι αφήσαμε τον κοντό πιάσαμε τώρα και άλλους απλά να προσπαθούμε να βάλουμε ταμπέλες και να κάνουμε θεωρίες συνωμοσίας
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

Ούτε εγώ έχω κανένα παράπονο ουσιαστικό από το "παρεάκι" για το μας στο Καραϊσκάκη.

Αυτό είναι το ταβάνι τους, τους ξέρουμε πολύ καλά.

Έχουν ανδρωθεί ποδοσφαιρικά με τη νοοτροπία του υπερήφανου αιωνίου δεύτερου και ανέκαθεν πήγαιναν Καραϊσκάκη ως πελάτες.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Ο Κόκκαλης 4 χρόνια έκανε να πάρει τίτλο πριν τα σαρώσει όλα εμείς τα θέλουμε όλα τώρα σε 1 χρόνο πρέπει να αποκτήσουμε νοοτροπία πρωταθλητή και να αλλάξουν οι ισορροπίες σε κεδ επο αυτά δεν γίνονται από την μια στιγμή στην άλλη ενώ είμασταν 3-4 και προς τα κάτω
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”