Μario Beretta
- trelopaoki444
Re: Μario Beretta
marley 4 έγραψε:μην ξεκινατε θεμα βρυζα-ζαγορ δεν ειναι ωρα τωρα αληθεια ειναι οτι δεν τα πανε καλα απο την επιστροφη του ζαγορ
αλλα μεχρι εκει αν ηθελε ο βρυζας να την κανει ειχε 3 ευκαιριες και δεν το εκανε εκτιμω πως ουτε τωρα θα το κανει
κατι αλλο ειναι στα σκαρια και θα πεσουν φαπες
??????????????????
- DimisK
- Επικοινωνία:
Τον έβλεπες από τη φάτσα τον άνθρωπο, δεν "το χει". Δεν σου εμπνέει σεβασμό, κύρος. Απο την πρώτη στιγμή δεν μου είχε κάτσει καλά, το είχα πει.
Παρά το ότι υπάρχει πολύ ρίσκο, εγώ βλέπω θετικά την κίνηση. Καλύτερα τώρα στην αρχή, πριν χαλάσει η ομάδα αργότερα. Εξάλλου, τέτοιες κινήσεις πολλές φορές λειτουργούν λυτρωτικά για την ομάδα.
Μπράβο στη διοίκηση που πρόλαβε ένα μεγαλύτερο κακό.
Αν ήταν να είχαμε τον Μπερέτα, καλύτερος ο Δερμιτζάκης...
Συνεχίζουμε, δεν μασάμε, η ομάδα μπορεί φέτος πολύ μεγάλα πράγματα και νομίζω ότι θα δούμε πολλές θετικές εκπλήξεις πλέον...
Στο καλό Μάριο. Μία άλλη φορά...
Παρά το ότι υπάρχει πολύ ρίσκο, εγώ βλέπω θετικά την κίνηση. Καλύτερα τώρα στην αρχή, πριν χαλάσει η ομάδα αργότερα. Εξάλλου, τέτοιες κινήσεις πολλές φορές λειτουργούν λυτρωτικά για την ομάδα.
Μπράβο στη διοίκηση που πρόλαβε ένα μεγαλύτερο κακό.
Αν ήταν να είχαμε τον Μπερέτα, καλύτερος ο Δερμιτζάκης...
Συνεχίζουμε, δεν μασάμε, η ομάδα μπορεί φέτος πολύ μεγάλα πράγματα και νομίζω ότι θα δούμε πολλές θετικές εκπλήξεις πλέον...
Στο καλό Μάριο. Μία άλλη φορά...

-
και αυτοσ ο κολκας τι κολλημα εχει φαει με αναστασιαδη?την γκομενα του φαγε?αγγελος γιατι ετσι μας αρεσει
Ακόμα και το γεγονός ότι δεν έχει βγει κάποιος επίσημα από τη διοίκηση να πει κάτι ...δείχνει αδυναμία επικοινωνίας με το κόσμο.
Καθόμαστε εδώ και συζητάμε σα μ@λ@κες στα τυφλά...Και δε μαθαίνουμε ποτέ τα Τι και τα ΠΩΣ.
Κι όπως είπε ο άλλος πουτάνα όλα σε μια μέρα.
Λες κ είμαστε κανένα χωριό.
Λες κ είμαστε γαύροι να έχουμε ψυχώσεις.
Λες κ οι έστω μέτριοι Ιταλοί προπονητές είναι λίγοι για το ΠΑΟΚ
Λες κ οι αρδ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ το ΠΑΟΚ μας
Λες και αυτό το καλοκαίρι μας έχουν πάρει πίσω όλες τις χαρές που μας έδωσαν στη διάρκεια της χρονιάς.
Λες κ μ'αλλους προπονητές θα ρίχναμε 3άρες κ πάνω.
Λες κ η 2άδα θα είναι πάντα 2άδα ...όταν ένας κόβει και άλλος ράβει.
Λες κ ο κάθε παικταράς Γκαρσία θα ανεβοκατεβάζει προπονητές
Λες και σε 18500 ήρωες περισσεύαν τα φράγκα καλοκαιριάτικα
Λες και μας μουτζώσανε το κέρατό μου μέσα...
Καλά που δε πήγα ακόμα διακοπές.
Κάντε ένα ευχέλαιο λέμε και βάλτε έναν να τους ξεματιάσει ...ΟΛΟΥΣ
Καθόμαστε εδώ και συζητάμε σα μ@λ@κες στα τυφλά...Και δε μαθαίνουμε ποτέ τα Τι και τα ΠΩΣ.
Κι όπως είπε ο άλλος πουτάνα όλα σε μια μέρα.
Λες κ είμαστε κανένα χωριό.
Λες κ είμαστε γαύροι να έχουμε ψυχώσεις.
Λες κ οι έστω μέτριοι Ιταλοί προπονητές είναι λίγοι για το ΠΑΟΚ
Λες κ οι αρδ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ το ΠΑΟΚ μας
Λες και αυτό το καλοκαίρι μας έχουν πάρει πίσω όλες τις χαρές που μας έδωσαν στη διάρκεια της χρονιάς.
Λες κ μ'αλλους προπονητές θα ρίχναμε 3άρες κ πάνω.
Λες κ η 2άδα θα είναι πάντα 2άδα ...όταν ένας κόβει και άλλος ράβει.
Λες κ ο κάθε παικταράς Γκαρσία θα ανεβοκατεβάζει προπονητές
Λες και σε 18500 ήρωες περισσεύαν τα φράγκα καλοκαιριάτικα
Λες και μας μουτζώσανε το κέρατό μου μέσα...
Καλά που δε πήγα ακόμα διακοπές.
Κάντε ένα ευχέλαιο λέμε και βάλτε έναν να τους ξεματιάσει ...ΟΛΟΥΣ
δηλαδη τι περιμενεις moican4 να κανουμε δημοψηφισμα και να καταληξουμε στο ποιος ειναι με τον ζαγορ και ποιος με τον ζηση...?moican4 έγραψε: moican4 έγραψε:
ΥΓ.Τελικα τον Βρυζα τον "αδειασε" η οχι ο Ζαγορ ..? Γιατι κανενας δεν βλεπω να λεει τιποτα..Μετα μας πειραζουν τα δημοσιευματα οτι δεν μιλιουνται..
ακομα τιποτα....Μαλλον εχετε καταλαβει οτι συντομα θα την κανει και αυτος..αλλα εκει που δεν συμφερει κανουμε βουβα( τους ΑΡΔ εννοω)...
και να υπαρχει χασμα μεταξυ ζαγορ και ζηση....τι περιμενεις να το χοντρινουμε κι αλλο...?
προσωπικα πιστευω οτι αν και φαινετε σαν αδειασμα.....σιγουρα χωρις συζητηση δεν θα εκανε τιποτα μονος του ο ζαγορ.....και απο οτι καταλαβαινω η αποφαση πρεπει να παρθηκε ομοφωνα για το καλο του ΠΑΟΚ.....
αλλιως νομιζω οτι πρωτος ο ζησης θα υπεβαλε την παραιτηση του και μετα θα πηγαινε και απο εκει που ηρθε και ο μπερετα.....
και αν θελει ο ζαγορ να αδειασει τον ζηση δεν θα δεχοταν κανενα προπνητη που του προτεινε απο την αρχη και οχι να φτασουμε στο σημειο 4 μερες πριν το ματς να ημαστε χωρις προπονητη θα επερνε και τον δερμιτζακη απο την αρχη και κλαιν μαιν.....
Εγω γουσταρω ΦΡΙΓΚΕΡ.Του αξιζει μια δευτερη ευκαιρια.dimitris1988 έγραψε:και αυτοσ ο κολκας τι κολλημα εχει φαει με αναστασιαδη?την γκομενα του φαγε?αγγελος γιατι ετσι μας αρεσει
ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΖΑΛΙΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ

Eκτιμώ οτι στο Άμστερνταμ στον πάγκο θα καθίσει ο Βρύζας.
Παιδιά προς θεού δεν μπορώ να το πιστέψω ότι θα συζητούσαμε πάλι για τον Καλόγερο.
Όσο για Ρεχάγκελ
,τρομάζω και μόνο στην ιδέα.
Παιδιά προς θεού δεν μπορώ να το πιστέψω ότι θα συζητούσαμε πάλι για τον Καλόγερο.
Όσο για Ρεχάγκελ

Καλα,καλα,στο μπαχτσε τσιφλικι τι καιρό κανει?geotoumba έγραψε:Εγω γουσταρω ΦΡΙΓΚΕΡ.Του αξιζει μια δευτερη ευκαιρια.dimitris1988 έγραψε:και αυτοσ ο κολκας τι κολλημα εχει φαει με αναστασιαδη?την γκομενα του φαγε?αγγελος γιατι ετσι μας αρεσει
ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΖΑΛΙΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

makiz έγραψε:δηλαδη τι περιμενεις moican4 να κανουμε δημοψηφισμα και να καταληξουμε στο ποιος ειναι με τον ζαγορ και ποιος με τον ζηση...?moican4 έγραψε: moican4 έγραψε:
ΥΓ.Τελικα τον Βρυζα τον "αδειασε" η οχι ο Ζαγορ ..? Γιατι κανενας δεν βλεπω να λεει τιποτα..Μετα μας πειραζουν τα δημοσιευματα οτι δεν μιλιουνται..
ακομα τιποτα....Μαλλον εχετε καταλαβει οτι συντομα θα την κανει και αυτος..αλλα εκει που δεν συμφερει κανουμε βουβα( τους ΑΡΔ εννοω)...
και να υπαρχει χασμα μεταξυ ζαγορ και ζηση....τι περιμενεις να το χοντρινουμε κι αλλο...?
προσωπικα πιστευω οτι αν και φαινετε σαν αδειασμα.....σιγουρα χωρις συζητηση δεν θα εκανε τιποτα μονος του ο ζαγορ.....και απο οτι καταλαβαινω η αποφαση πρεπει να παρθηκε ομοφωνα για το καλο του ΠΑΟΚ.....
αλλιως νομιζω οτι πρωτος ο ζησης θα υπεβαλε την παραιτηση του και μετα θα πηγαινε και απο εκει που ηρθε και ο μπερετα.....
και αν θελει ο ζαγορ να αδειασει τον ζηση δεν θα δεχοταν κανενα προπνητη που του προτεινε απο την αρχη και οχι να φτασουμε στο σημειο 4 μερες πριν το ματς να ημαστε χωρις προπονητη θα επερνε και τον δερμιτζακη απο την αρχη και κλαιν μαιν.....
Οχι ,κανενα δημοψηφισμα αλλα τα πραγματα δεν ειναι παντα οπως φαινονται η οπως θελουν να τα παρουσια ζουν...Τελος παντων αστο ,οτι ειναι να γινει θα φανει...
Επισης κατι ακουσα οτι αυριο θα λειπει και ενας υπαλληλος απο τα διαρκειας,θα κατσει ο Ζησης εκειanalog έγραψε:Eκτιμώ οτι στο Άμστερνταμ στον πάγκο θα καθίσει ο Βρύζας.
- Aureliano Buendia
geotoumba έγραψε:Εγω γουσταρω ΦΡΙΓΚΕΡ.Του αξιζει μια δευτερη ευκαιρια.dimitris1988 έγραψε:και αυτοσ ο κολκας τι κολλημα εχει φαει με αναστασιαδη?την γκομενα του φαγε?αγγελος γιατι ετσι μας αρεσει
ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΖΑΛΙΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Στο πρώτο σχόλιο:

(αλήστου μνήμης το πρωτοσέλιδο των "Σπορ" με τίτλο "Φρίκερ")
Στο δεύτερο σχόλιο: Συμφωνώ απόλυτα και προσθέτω όσα

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Aureliano Buendia την Πέμ 22 Ιούλ 2010, 13:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.