Μεταγραφές καλοκαιριού 2010 (μέρος δεύτερο ΛΑΙΜΑΙ)
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2010 (προσωρινό)
Φεύγει ο Μουν άρα αδειάζει μία θέση ξένου. Αν έρθει ο αμπου γεμίζει κι αυτή...
Ο ίβιτς είναι ξένος;;
Ο ίβιτς είναι ξένος;;
Ο Κριστιάνο το καλοκαίρι λογικά θα αποκτήσει το πορτογαλλικό του διαβατήριο,οπότε θα είμαστε εντάξει...
γιαυτο περα οτι ειναι "βαρος" οικονομικα ο βερον.. πιανει και θεση ξενου ! και ειναι κριμα !
Έχει παντρευτεί πρόσφατα Ελληνίδα.Δεν ξέρω αν παίζει να γίνει Έλληνας...gika έγραψε:Φεύγει ο Μουν άρα αδειάζει μία θέση ξένου. Αν έρθει ο αμπου γεμίζει κι αυτή...
Ο ίβιτς είναι ξένος;;

O Βερόν έχει ιταλικό και δεν πιάνει θέση ξένου (πιάνει όμως πολλά λεφτά στα χέρια του)
Ο αμπου είναι ξένος και γυρίζει αλλά φεύγει ο μουν που επίσης είναι ξένος
Επίσης ξένος είναι και ο κρέσιτς και τον ξεχνάτε σχεδόν πάντα στους υπολογισμούς.
Ο κριστιάνο πήρε πορτογαλικό διαβατήριο άρα no xenos πλέον.
Ο λίνο όμως δεν έχει ακόμα και νομίζω ότι περιμένει να το βγάλει σύντομα. Πάντως προς το παρόν ξένος.
Ο Ιβιτς ξένος και θα πάρει σύντομα ελληνικό, όχι λόγω της γυναίκας του (αυτό πια δεν είναι λόγος να πάρεις διαβατήριο, απλά παίρνεις πιο άνετα άδεια παραμονής) αλλά λόγω του ότι εργάζεται στην ελλάδα νόμιμα 40 χρόνια τούρκικα. Προς το παρόν όμως κι αυτός ξένος.
Μάρκος Αντόνιο = ξένος
Ο αμπου είναι ξένος και γυρίζει αλλά φεύγει ο μουν που επίσης είναι ξένος
Επίσης ξένος είναι και ο κρέσιτς και τον ξεχνάτε σχεδόν πάντα στους υπολογισμούς.
Ο κριστιάνο πήρε πορτογαλικό διαβατήριο άρα no xenos πλέον.
Ο λίνο όμως δεν έχει ακόμα και νομίζω ότι περιμένει να το βγάλει σύντομα. Πάντως προς το παρόν ξένος.
Ο Ιβιτς ξένος και θα πάρει σύντομα ελληνικό, όχι λόγω της γυναίκας του (αυτό πια δεν είναι λόγος να πάρεις διαβατήριο, απλά παίρνεις πιο άνετα άδεια παραμονής) αλλά λόγω του ότι εργάζεται στην ελλάδα νόμιμα 40 χρόνια τούρκικα. Προς το παρόν όμως κι αυτός ξένος.
Μάρκος Αντόνιο = ξένος
Μουν τά 'χετε κάνει!
Πιο σωστός ο thrix, αλλά δεν νομίζω ο Κρέσιτς να πιάνεται για ξένος. Στην Ε.Ε. ανήκει και η Κροατία, ενώ ο βάζελος που έχει δύο Κροάτες (Γκαλίνοβιτς, Ρουκάβινα), διαθέτει και άλλους τέσσερις ξένους (Λέτο, Ζ. Σίλβα, Γκάμπριελ, Σιμάο)!
Πιο σωστός ο thrix, αλλά δεν νομίζω ο Κρέσιτς να πιάνεται για ξένος. Στην Ε.Ε. ανήκει και η Κροατία, ενώ ο βάζελος που έχει δύο Κροάτες (Γκαλίνοβιτς, Ρουκάβινα), διαθέτει και άλλους τέσσερις ξένους (Λέτο, Ζ. Σίλβα, Γκάμπριελ, Σιμάο)!
Η κροατία ΔΕΝ είναι στην ΕΕ. Με σιγουριά στο λέω και ο κρέσιτς έχει μόνο κροατικό διαβατήριο, επίσης με σιγουριά.
ναι δλδ σύνολο 6, όσους ακριβώς δικαιούται.stephanos έγραψε:Μουν τά 'χετε κάνει!
- paok kerkyra
λοιπόν ξένοι στην ομάδα ειναι οι:
Lino
Snauzner?
Moon
Kresic
Ivic
Abubakari?
κοινοτικό έχουν οι:
Veron (Ιταλικό)
Contreras(Ισπανικό)
Garcia(Ισπανικό)
Cristiano(Πορτογαλικό)
Muslimovic(Σουηδικό)
Filomeno(Ιταλικό)
Lino
Snauzner?
Moon
Kresic
Ivic
Abubakari?
κοινοτικό έχουν οι:
Veron (Ιταλικό)
Contreras(Ισπανικό)
Garcia(Ισπανικό)
Cristiano(Πορτογαλικό)
Muslimovic(Σουηδικό)
Filomeno(Ιταλικό)
Ο Σνάουτσερ δεν κατατάσσεται στους ξένους..paok kerkyra έγραψε:λοιπόν ξένοι στην ομάδα ειναι οι:
Lino
Snauzner?
Moon
Kresic
Ivic
Abubakari?
κοινοτικό έχουν οι:
Veron (Ιταλικό)
Contreras(Ισπανικό)
Garcia(Ισπανικό)
Cristiano(Πορτογαλικό)
Muslimovic(Σουηδικό)
Filomeno(Ιταλικό)
Ας ελπίσουμε ότι ο Ίβιτς και ο Λίνο θα μπορέσουν να αποκτήσουν σύντομα τα διαβατήρια τους..

Η Κροατια σιγουρα δεν ειναι στην Ε.Ε οπως και κανενα κρατος της πρωην γιογκοσλαβιας μονο το μαυροβουνιο χρησιμοποιει ευρω σαν νομισμα χωρις ομως να ανηκει στην ενωση.