Football Manager
- Μπαρκαρούτσος
Re: Football Manager
RoMaN έγραψε:Εξασφάλισα το FM 2016...νόμιμα, από κάτι πειρατές που είχα την τύχη-ατυχία να γνωρίσω όταν μπάρκαρα........
Είμαι 1η σεζόν, Ιούλιο, έπαιξα πρώτο αγώνα EL και έδωσα ήδη 3-4 φιλικά με κάτι κωλοχώρια!
Έχω βάλει 0 γκολ. ΜΗΔΕΝ. Τι κωλοπαίχνιδο είναι αυτό ρε;;;;
Στο '14 (το οποίο κολλάει πλέον συνέχεια στην ίδια μέρα του 2019) με το ίδιο σύστημα και παρόμοιο στυλ παιχτών, έσπερνα.
Και η κατρακύλα συνεχίζεται... 11ος ο Π.Α.Ο.Κ. με 11 βαθμούς σε 12 αγώνες, τα ΜΜΕ με την είπαν, οι παίκτες με την είπαν και τώρα η διοίκηση με ζήτησε τον λόγο... Μοναδική ελπίδα να σταυρώσω νίκη, είναι να πάρουν 5 κόκκινες οι άλλοι! Και πάλι πριν από αυτό θα χάνω...
Και φυσικά εκτός Europa League..καλύτερα, γιατί η τσαπού τελειωμό δεν θα είχε...
Το παιχνίδι με σιχαίνεται, τώρα θα αλλάξω σύστημα..σε έναν μήνα έρχεται ο Zivkovic, να αλλάξει τις τύχες τις ομάδας... Αν με διώξουν από τον Π.Α.Ο.Κ., θα κάνω retire και καινούριο save!
Μήπως φταίει που βάζω την πραγματική ηλικία μου στο παιχνίδι;;

Μπας και είναι καμία πειραγμενη έκδοση; Αν είναι πειρατικό εννοώ, επίτηδες πιο δύσκολο
Διώξτε τον μαθητευόμενο μάγο ρε μη μας ρίξει κατηγορία!
Διώξτε τον μαθητευόμενο μάγο ρε μη μας ρίξει κατηγορία!
- xrictoforoc
Αδερφέ τι σκιν εχεις;γαμαειjohn4serres έγραψε:http://i.imgur.com/ZBa5ZTR.jpg
1 τιτλος σε 6 χρονια .. και ακομα τον κρατανε ;;;
Στάλθηκε από το 6045Y μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- john4serres
- xrictoforoc
Σωραιοςjohn4serres έγραψε:http://www.fmscout.com/a-vitrex-fm16-skin.html
- xrictoforoc
Σορρυ για το double post.Ρομαν απλα ξαναβρες τα καλά παιδιά που στο έδωσαν και ανανέωσε το.νομιζω με πιανεις.δεν ηταν καλα κρακαρισμενο μέχρι τοτε
- ilovegame27
Πρέπει να είναι ωραίο το skin!Εγώ παίζω με τα ΠΑΟΤΣΑΚΙΑ της Cesena και προσπαθώ να τα βγάλω στο Europa League
- Μπαρκαρούτσος
xrictoforoc έγραψε:Σορρυ για το double post.Ρομαν απλα ξαναβρες τα καλά παιδιά που στο έδωσαν και ανανέωσε το.νομιζω με πιανεις.δεν ηταν καλα κρακαρισμενο μέχρι τοτε
Πείσμωσα και συνεχίζω αυτή τη στιγμή το παλιό... Κάποιοι στα αποδυτήρια είναι μαζί μου, αποδέχονται το μερίδιο ευθύνης τους (πχ Kace)... Αθανασιάδης & Τζαβέλλας είναι ψιλοκλίκα εκεί μέσα, ο 2ος ειδικά θέλει να φύγει... Ε φύγε ρε παπάρα, πήρα Lukovic και Grigalava!!
- xrictoforoc
Χαχαχαχα καταλαβαίνω τι λες αλλά έχει διάφορα bugs αυτή η βερσιόν. Θυμάμαι και εγώ όταν το είχα κατε...εεε πάρει απο τους φιλους μας τους πειρατές τοτε να είμαι σε παρόμοια φάση.δεν σταύρωνα νίκη κλπ και σε κάτι φιλικά με ψεύτικους (γκρι) παίκτες το σκορ έφτανε επίπεδο 5χ5 γι αυτους 10-0 κλπ.τσαμπα παιδευεσαι παλικαρε.βρες το καινουριο να καεις σαν άνθρωπος
- Μπαρκαρούτσος
Κάτσε μόλις κέρδισα τον Πανθρακικό 1-0 με αυτογκόλ...
Θα πάω στη συν. τύπου και θα πω "The button start to spin! My spirititian said that Holy Mary will guide us to playoffs, with the help of Andrija Zivkovic (big his grace) and some other own goals from our christian opponents!"
Αν μετά τις μεταγραφές πάλι τα ίδια, θα ακολουθήσω τη συμβουλή σου!

Αν μετά τις μεταγραφές πάλι τα ίδια, θα ακολουθήσω τη συμβουλή σου!
- Chuck Norris
Μια ερώτηση για τους footballmanagerkικούς , έχω το Football Manager 2015 , 1ον γίνεται κάπως να βάλω τα τωρινά ρόστερ? 2ον στο save που εχω τον ΠΑΟΚ όταν πάω να ψάξω διαφορους παικτες π.χ Cimirot κλπ δεν τους έχει , από ποιά ρύθμιση πρέπει να βαλω για να τους βγάζει όλους ?
για το δευτερο που ρωτας ξερω οτι πρεπει να εχεις ενεργα τα πρωταθληματα για να στους εμφανιζει! μπορεις να τα ενεργοποιησεις οποιαδηποτε στιγμη! αν καποιο πρωωτθλημα δεν υπαρχει μπορεις να το κατεβασεις νομιζω
- john4serres
1. ναι γινεται απλα πρεπει να κατεβασεις τα αρχεια απο sites οπως fmbase και καποια αλλα που δεν θυμαμαι τωρα.
2. γινεται , απλα στο save που θα παιζεις θα πρεπει να εχεις ενεργοποιημενα αρκετα πρωταθληματα.
ετσι ομως το παιχνιδι θα ειναι αργό, εκτος αν εχεις πολυ καλο pc.
επειδη εχω μετριο-κακό pc , δεν ξερω πως ειναι να τα εχεις ολα τα πρωταθληματα ενεργοποιημενα.
2. γινεται , απλα στο save που θα παιζεις θα πρεπει να εχεις ενεργοποιημενα αρκετα πρωταθληματα.
ετσι ομως το παιχνιδι θα ειναι αργό, εκτος αν εχεις πολυ καλο pc.
επειδη εχω μετριο-κακό pc , δεν ξερω πως ειναι να τα εχεις ολα τα πρωταθληματα ενεργοποιημενα.
- john4serres