Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...

Τι θα γινει στον ΠΑΟΚ διοικητικα?

Θα ερθει μεγαλος επενδυτης?
293
19%
Θα ερθει μεγαλος επενδυτης,αλλα θα βοηθα και ο κοσμος?
460
31%
Θα συνεχισουμε ετσι με τον κοσμο του ΠΑΟΚ μονο επενδυτη και θα γινουμε εταιρεια λαικης βασης?
754
50%

Σύνολο ψήφων: 1507

Άβαταρ μέλους
Pegasus

Re: Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?

Δημοσίευση από Pegasus »

Διαφορετική περίπτωση απ' όσο ξέρω...
Άβαταρ μέλους
fuzztone

Δημοσίευση από fuzztone »

Φωνή βοώντος εν τη ερήμω...τέτοια παραδείγματα είναι πολλά...

είπαμε όμως, το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η αλλοτρίωση του ΠΑΟΚτσή.

Ενός ΠΑΟΚτσή που ακόμη ονειρεύεται μεγαλεία μέσω "μεγαλοεπενδυτών", "μαυρογιαλούρων" και πετροδόλλαρων...Ενός ΠΑΟΚτσή που ηδονίζεται με μεγάλα λόγια, ήσσονα προσπάθεια και διθυράμβους γραπτούς ή ραδιοφωνικούς από την υψηλή κάστα των τοπικών ΜΜΕ.

Εν τέλει, ενός ΠΑΟΚτσή που έχει ξεχάσει τις ρίζες του, έχει απομακρυνθεί από τη φύση της ίδιας του της ομάδας-κυρίως λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης.

Ενός ΠΑΟΚτσή που μόνο και μόνο με την υπόσχεση "τριάντα αργυρίων" (βλ. τίτλοι) ή την υπόνοια ότι θα γίνει "χαλίφης στη θέση του χαλίφη" μπορεί και αθωώνει υπόγειους τύπους που προξένησαν τεράστια ζημιά στο ζωντανό οργανισμό του ΠΑΟΚ (βλ. Β.Γκ.).

Ενός ΠΑΟΚτσή που από το όραμα του "Ο ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΟΥ", έστω και κουτσουρεμένο και τύπου εράνου, δεν έχει ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα να μεταπηδήσει στο ακριβώς αντίθετο άκρο.

Ενός ΠΑΟΚτσή που βαφτίζει "μιζέρια" την υπεράσπιση της ιστορίας του ζωντανού οργανισμού που λέγεται ΠΑΟΚ και την αδιαπραγμάτευτη επαναστατικότητα του λαού του που κληρονομήσαμε από τους παπούδες μας.

Ενός ΠΑΟΚτσή που για να ικανοποιήσει την ακόρεστη δίψα του για μεταγραφές (επειδή ακριβώς δεν έχει ΙΔΕΑ τι είναι ΠΑΟΚ και αγνοεί την ιστορία του) και "μεγάλα ονόματα" δεν έχει κανένα πρόβλημα να πετάξει στα σκουπίδια τα δικά του παιδιά και να επιχειρηματολογεί μάλιστα με πάθος εναντίον τους.

Αγαπητοί συνΠΑΟΚτσήδες, λυπάμαι που κάποιοι λίγοι από μας σας χαλάνε τις ονειρώξεις και τις φαντασιώσεις. Λυπάμαι επίσης που θα συνεχίσουμε να το κάνουμε όσο έχουμε διάθεση και χρόνο.

Να θυμάστε μόνο που θα πρέπει να κοιτάξετε για να ρίξετε την απαιτούμενη ροχάλα αν η "μεγάλη ιδέα" με τους άραβες βουλιάξει....

Υ.Γ. καλές γιορτές με υγεία και χαρά σε όλους και όλες.
Άβαταρ μέλους
emeissaspsirizoume4

Δημοσίευση από emeissaspsirizoume4 »

+1926γηπεδαστοκαλαμιτσι
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

fuzztone έγραψε: Ενός ΠΑΟΚτσή που από το όραμα του "Ο ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΟΥ", έστω και κουτσουρεμένο και τύπου εράνου, δεν έχει ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα να μεταπηδήσει στο ακριβώς αντίθετο άκρο.
η κωλοτούμπα μεταφράζεται στα αραβικά σαν "είστε μίζεροι και θέλετε να κρατάτε το ΠΑOΚ τεταρτοπεμπτο" :o :shock: .

όσο θυμάμαι τα topic που για 5 σελίδες διαβάζαμε VOUR ΣΤΙΣ ΜΕΤΟΧΈΣ ΡΈΕΕ...... :lol:

και ακόμα δεν έχουμε ακούσει καν ποιοι είναι οι επίδοξοι σωτήρες παρα το ότι πήραν σβάρνα τα ράδια-ανακοινώσεις επί 4 ημερες.

αλλα ξέχασα. το ότι θέλουμε να μάθουμε ποιοι είναι σημαίνει ότι είμαστε εκτος τόπου και χρόνου. :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Pegasus

Δημοσίευση από Pegasus »

Δηλαδή όποιος θεωρεί καλή την περίπτωση ερχομού ενός μεγαλομετόχου είναι έτσι και αλλιώς; Σα να μη μας τα λέτε καλά... Ούτε εμένα μου αρέσουν τα νεοπλουτίστικα αλλά μπορεί οι εκτιμήσεις του καθενός να διαφέρουν. Αυτό δεν κάνει το μεν φυτό το δε ρετσινοπνίχτη και καταλάβατε πού το πάω.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

δεν καταλαβα ειπε κανενας οτι ειναι σιγουρο ? κανενας ...ολα στην πραξη απο λογια χορτασαμε ....
αλλα σε 20 μερες θα ξερουμε ....και αν δεν γινει τι θα κανουμε ? θα πεθανουμε ? συνεχιζουμε οπως ειμαστε
..... ο ζαγορ την δουλεια του ΚΑΙ Ο Α.Σ. ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΥΠΝΟ ΕΝΝΟΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ
ΤΟΥ Α.Σ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΠΟΤΕ ....ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ .......
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol την Πέμ 23 Δεκ 2010, 20:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

ΕΜΕΙΣ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ...

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

απολυτα σεβαστη η αποψη σου φιλε fuzz.βεβαια, το ορθο μετρο μαλλον κειται καπου ενδιαμεσως,ουτε στην ακρατη απαισιοδοξια κ καχυποψια,που,μεταξυ αλλων,κ εσυ <<πρεσβευεις>> απεναντι στο ακουσμα κ μονον της λεξης <<επενδυτης>>,ουτε στον αμετροεπη ενθουσιασμο κ τον προωρο οπτιμισμο περι δημιουργιας ενος ΠΑΟΚ ανευ προηγουμενου,που εκφραζει ενας εκ δια μετρου αντιθετος πολος του κοσμου!τιποτα δε γινεται προς το παρον να ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΦΘΕΙ!δλδ αν πραγματι οι ενλογω προτιθενται να βοηθησουν την ομαδα να ορθοποδησει με αναλογο,οχι επαχθες για το συλλογο,ανταλλαγμα,δεν κατανοω γιατι κ σε ποιον πρεπει να απολογηθει ο ... αλλοτριωμενος παοκτσης που γουσταρει να ερθουν!για ποιο λογο,επι εποχης ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ποδοσφαιρου πλεον,να νοιωθει ... τυψεις οποιος θελει να διεκδικησει με αξιωσεις η ομαδα πολλα απο αυτα που εχει αποστερηθει εδω κ δεκαετιες;κ για να το κανει,δεδομενου οτι τα κοζια τα εχουν άλλοι,χρειαζεται περισσοτερα χρηματα εστω για να αντισταθμισει ΚΑΠΩΣ τα σαφη σε ολους τους τομεις πλεονεκτηματα τωνάλλων 2,οχι να τα υπερκαλυψει!ειναι παραλογισμος,αποτελει <<προδοσια>> απεναντι στους παππουδες μας;δλδ μονον εμεις οι παοκτσηδες εχουμε τα εχεγγυα ΟΛΟΜΟΝΑΧΟΙ να κανουμε επανασταση στο ελληνικο ποδοσφαιρο κ να τα φερουμε ολα τουμπα;γιατι βασει συμμετοχης στις ΑΜΚ τις υπο των 50.000,δε διεφανη ο κοσμος της ομαδας να αντεπεξερχεται.για διαφορους λογους,απο απολυτως αποδεκτους μεχρι παντελως μη πειθοντες!ποσο πιο εμφατικα να καταστει ξεκαθαρο πως οι δυνατοτητες ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ της ομαδας ΣΕ ΥΨΗΛΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ μονο μεσω του κοσμου της ειναι ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ;

σεβομαι οποιον υποστηριζει οτι "ΝΑΙ,δε θελω να διεκδικησω κατι παραπανω απο ... βια τη 2η-3η θεση κ να ειμαστε ως εχουμε,πολεμωντας με ο,τι διαθετουμε κ οσο αντεξουμε".αλλά υπαρχει κ η άλλη αποψη,για την οποια δε νομιζω οτι πρεπει να αισθανεται ... ντροπη ΔΑ οποιος πιστευει σε τουτη χαρακτηριζομενος ως ... <<πεινασμενος>>,<<ξεπουλημενος>> ή <<επιλησμων>>!προκειται για ΥΠΕΡΒΟΛΗ ...
Άβαταρ μέλους
fuzztone

Δημοσίευση από fuzztone »

Pegasus έγραψε:Δηλαδή όποιος θεωρεί καλή την περίπτωση ερχομού ενός μεγαλομετόχου είναι έτσι και αλλιώς; Σα να μη μας τα λέτε καλά... Ούτε εμένα μου αρέσουν τα νεοπλουτίστικα αλλά μπορεί οι εκτιμήσεις του καθενός να διαφέρουν. Αυτό δεν κάνει το μεν φυτό το δε ρετσινοπνίχτη και καταλάβατε πού το πάω.
Όχι φυσικά. Νομίζω ότι είναι ξεκάθαρο αυτό. Αρκεί να είχε την ίδια άποψη και την περίοδο που το σύνθημα "Πάρε τον ΠΑΟΚ στα χέρια του" ήταν το ευαγγέλιο.

Το ίδιο φυσικά και για τις άλλες περιπτώσεις (β.Γκ. κτλ).

Και πάλι καλές γιορτές

Υ.Γ.: Δεν μου προξενεί αλλεργία η λέξη επενδυτής. Είμαι ουδέτερος. Αλλεργία μου προξενεί που η καραμέλα του "δε γίνεται γήπεδο στην Τούμπα" ακούστηκε και από αυτούς χωρίς καν να ξέρουμε ποιοι είναι. Απόδειξη αυτού είναι ότι δεν είχα κάνει κανένα απολύτως σχόλιο μέχρι τη στιγμή που ακούστηκε το γνωστό μότο για γήπεδο στις Πυλαίες και στις Μεσήμβριες από τους κλασσικούς δικηγόρους-εκπροσώπους επενδυτών.

Απορία μου προκαλεί επίσης η έλλειψη ξεκάθαρου πλάνου για το που πάμε. Γιατί αν πάμε στη λύση επενδυτών με κατοχή του 67%, ποιο το νόημα των ΑΜΚ ανοικτών στον κόσμο? Όπως έλεγα και τότε, ας κάνανε μια λαχειοφόρο αγορά, έναν έρανο, θα ήταν πιο τίμιο.
Άβαταρ μέλους
Pegasus

Δημοσίευση από Pegasus »

Η διοίκηση μέχρι πολύ πρόσφατα πορευόταν με το δεδομένο ότι δε θα βρεθεί επενδυτής. Έτσι το εκλαμβάνω εγώ. Ότι δεν υπάρχει ευρύτερο πλάνο είναι κάτι που πιστεύω κι εγώ και αυτό είναι το πρόβλημα της ομάδας από τη διοίκηση μέχρι το αγωνιστικό τμήμα. Μετά το πετυχημένο τριετές δεν υπήρξε ανάλογη συνέχεια. Ήμασταν πάντως η μόνη ομάδα που έβαλε πλάνο και το τήρησε.
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

fuzztone έγραψε: Δεν μου προξενεί αλλεργία η λέξη επενδυτής. Είμαι ουδέτερος. Αλλεργία μου προξενεί που η καραμέλα του "δε γίνεται γήπεδο στην Τούμπα" ακούστηκε και από αυτούς χωρίς καν να ξέρουμε ποιοι είναι. Απόδειξη αυτού είναι ότι δεν είχα κάνει κανένα απολύτως σχόλιο μέχρι τη στιγμή που ακούστηκε το γνωστό μότο για γήπεδο στις Πυλαίες και στις Μεσήμβριες από τους κλασσικούς δικηγόρους-εκπροσώπους επενδυτών.
νομίζω ότι κάνεις ένα λάθος.δεν άκουσα κανέναν από τους δικηγόρους να αναφέρει ότι δεν γίνεται γήπεδο στην τούμπα.αυτό που εγώ κατάλαβα είναι ότι δεν θέλουν να κάνουν γήπεδο στην τούμπα γιατί καταλαβαίνουν ότι με την κωλυσιεργία που υπάρχει στον ερασιτέχνη (γενικές συνελεύσεις κλπ κλπ ) θα γίνει σε 10 χρόνια,αλλά και το γεγονός ότι αν γίνει εκεί θα ανήκει στον ερασιτέχνη ενώ αυτοί προφανώς και θέλουν να το φτιάξουν με δικά τους λεφτά να το εκμεταλεύονται και να κερδίζουν από εκεί.
Άβαταρ μέλους
nikos55

Δημοσίευση από nikos55 »

Κι εγω πιστευω οτι ο μονος ρεαλιστικος τροπος να ανταγωνιστουμε τους γαυροβαζελους και να κανουμε ομαδα αξια αναφορας στην διεθνη σκηνη ειναι να προχωρησει η υποθεση των Αραβων. Το μελλον βεβαια ειναι αορατο, αλλα οταν οι αλλοι εχουν τανκς οσο γενναια κι αν πολεμας με τις πετρες το αποτελεσμα ειναι προδιαγεγραμμενο.

Το θεμα των σκοπων των επιδοξων επενδυτων πιστευω αποτελειται απο δυο κεφαλαια. Εννοειται πως οι ανθρωποι δεν ειναι κοροϊδα, λεφτα θελουν να βγαλουν, και αυτο ειναι απολυτως θεμιτο εφοσον εξασφαλιζονται και τα οφελη της ομαδας. Το πρωτο κεφαλαιο που μπορει να τους αποφερει κερδη ειναι το γηπεδο. Ενα καινουριο γηπεδο χτισμενο απο τους ιδιους, σε μερος που θα επιλεξουν οι ιδιοι (λογικα Πυλαια), τριπλαροντας ετσι οποιονδηποτε κουτοπονηρο θα εβαζε εμποδια στο δρομο τους, και το οποιο θα εκμεταλλευονται για χρονια. Το δευτερο και ισως σημαντικοτερο κεφαλαιο ειναι οι υπολοιπες κινησεις που σκοπευουν να κανουν, κυριως στην Βορεια Ελλαδα, και για τις οποιες η ιδιοκτησια του ΠΑΟΚ θα αποτελεσει μια ιδανικη διαφημιση και προωθηση των επιχειρηματικων τους πλανων. Εδω θελω να σταθω και να κανω καποια σχολια.

Πιστευω οτι η οικονομικη κριση ειχε θετικο αντικτυπο στο συγκεκριμενο θεμα. Μεχρι περσι το ελληνικο κρατος δεν θα αφηνε με τιποτα να γινουν τετοιες κινησεις και μαλιστα στην Μακεδονια. Αυτο εν μερη εξηγει και το γιατι ο ΠΑΟΚ ως τωρα δεν ειχε προτασεις απο επενδυτες. Η οικονομικη χουντα (Βαρδ, Κοκ, Βγεν κτλ) με τα πολιτικα τσιρακια της που δεκαετιες κυβερναει στην ουσια τον τοπο αποκλειεται να επετρεπε μπασιμο τετοιου μεγεθους να λαβει χωρα. Θα εβρισκε εναν τροπο να πεταξει εξω τον καθε επιδοξο Αραβα, θεωρωντας οτι κινδυνευουν τα συμφεροντα της. Ποσο μαλλον που οι ξενες κινησεις εχουν στοχο τον πληρως απαξιωμενο και εχθρικα αντιμετωπιζομενο Βορρα. Μεθοδοι υπαρχουν πολλες, συχνα χρησιμοποιειται η δαιδαλωδης ελληνικη νομοθεσια και η γραφειοκρατια για να αποτρεψει καθε ανεπιθυμητο, την ιδια στιγμη που οι υποθεσεις των "φιλων" διεκπεραιωνονται εν μια νυκτι. Τωρα ομως η κατασταση της ελληνικης οικονομιας ειναι τοσο αθλια που το κρατος παρακαλαει για επενδυτικα κεφαλαια. Κοινως δεν τους παιρνει να κανουν μαλακιες γιατι οι αλλοι δεν ειναι τιποτε χαζουληδες, απλα θα σηκωθουν και θα φυγουν παιρνοντας μαζι τους ολα τα φιλοδοξα πλανα τους.

Παμε στο γιατι οι Αραβες να επενδυσουν εδω. Καταρχην η συγκυρια της κρισης ειναι παντα ευνοϊκη για οποιον εχει λεφτα να επενδυσει αν συνυπολογισουμε χαμηλα ημερομισθια καθως και περιθωρια αναπτυξης που υπαρχουν σε μια μη αναπτυγμενη περιοχη. Παραδειγμα διαβασα καπου για το ενδιαφερον τους για το Μακεδονια TV, και οντως ειναι απαραδεκτο οτι σε ολοκληρη Μακεδονια δεν υπαρχει ενα μεγαλο τηλεοπτικο καναλι ή αναλογα μια πραγματικα μεγαλη εφημεριδα ή ενα ειδησεογραφικο πρακτορειο (το ΜΠΕ συγχωνευτηκε πριν χρονια με το αθηναϊκο πρακτορειο ειδησεων) με κυρος, προσωπικο και θεματολογιες υψηλου επιπεδου. Επισης αν δουμε τον χαρτη θα καταλαβουμε οτι Μακεδονια-Θρακη βρισκονται σε μια γεωπολιτικα σημαντικοτατη θεση, καθως αποτελουν το σταυροδρομι Ευρωπης-Ασιας ειτε μιλαμε για τους θαλασσιους δρομους μεσω Αδριατικης ειτε για τους επιγειους. Αν η Ελλαδα ηταν μια νορμαλ χωρα η Θεσσαλονικη θα ηταν το μεγαλυτερο κεντρο συγκοινωνιας κι εμποριου της Ν.Α. Ευρωπης. Το λιμανι της, οπως και αυτο της Ηγουμενιτσας (και Καβαλας/Αλεξανδρουπολης) θα ηταν υψιστης σημασιας. Ολες αυτες οι περιοχες κρατηθηκαν βιαια σε υπαναπτυξη -ολοι ξερουμε το γιατι και το πως-, αλλα αυτο καποτε αναγκαστικα θα αλλαξει. Κατι τετοια σαφως και τα λαμβανουν υποψη τους επιχειρηματιες που διαχειριζονται μεγαλα κεφαλαια.

Για να μην μακρυγορω αλλο, κι επειδη ηδη ξεφυγα σε αλλα θεματα, απλα θα πω οτι οι κινησεις που οι Αραβες φαινονται να σχεδιαζουν να κανουν μαρτυρουν ατομα με σοβαρο σκοπο ( :) )
Φυσικα το μελλον θα δειξει
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

fuzztone έγραψε:
Όχι φυσικά. Νομίζω ότι είναι ξεκάθαρο αυτό. Αρκεί να είχε την ίδια άποψη και την περίοδο που το σύνθημα "Πάρε τον ΠΑΟΚ στα χέρια του" ήταν το ευαγγέλιο.
ηταν το εαυγγελιο μου αλλα τελικα αποδείχτηκε οτι ειμαι πολυ αδυναμος για να τον σηκώσω μονος μου
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

αυτό που αποδείχτηκε είναι ότι όταν τοv σήκωσες (και τοv σήκωσες βάζοντας πάνω από δυόμισι εκ euro αέρα σε δυο χρονια) οδήγησες την ομάδα ένα σπάθα πριν το πρωτάθλημα εναντίwν τον ενωμένων πατέρα-βγενόπουλου-βαρδινογιάννη-γιαννακοπουλαίων και ένα χαμένο πέναλτι πριν τους προκριματικούς τwν ομιλων του CL και τα 20 εκ euro.

και χωρίς αγωνιστικά να έχεις πιάσει ταβάνι. εκτος αν το ταβάνι τhς ομάδας είναι οι περσινές ισοπαλίες σε ατρόμητο, πανιώνιο, tripoli, καυτατζόγλειο, οι ήττες σε λάρισα, χαριλαου, οι εντός έδρας ήττες από OSFP, ΑΕΚ.

από την άλλη ο σωστός ισχυρός επενδυτης μπορεί να δίνει μια ασφάλεια. δεν αντιλέγω σε αυτό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Petm την Παρ 24 Δεκ 2010, 06:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
emeissaspsirizoume4

Δημοσίευση από emeissaspsirizoume4 »

το πολυ πολυ να σε δωσει στην ασφαλεια :lol: :lol: :lol: :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”