19. Βασίλης Κουτσιανικούλης

Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Re: Βασίλης Κουτσιανικούλης

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

κανενας δεν ξερει που οφειλεται αυτη η μετρια πορεια του μεχρι να μαθουμε αναμονη
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Εγώ ποντάρω στην απειρία πάντως...
dolphinto

Δημοσίευση από dolphinto »

μια παρατηρηση στην οποια μπορει και να κανω λαθος... γιατι δεν μπορουν οι παιχτες μας (ταλεντα) τον πρωτο χρονο να προσαρμοστουν στην ομαδα? το βλεπω στον Κουτσια και σε καποιους ακομη... αν δεν κανω λαθος, του χρονου θα σε κρινω αυστηρα... μεχρι τοτε εχεις την ανοχη μου οπως και κανα 2-3 ταλεντα που πηραμε το καλοκαιρι...
:nairepaok:
crabsody

Δημοσίευση από crabsody »

Με ένα τόσο κακό Sorlin δεν μπορεί ούτε κατά διάνοια να χτυπήσει εντεκάδα. Πάει και πέφτει πάνω στους αντιπάλους. Ιδίως σε μια φάση που είχε πάρα πολύ χώρο και έπεσε πάνω στον γομάρι τον αμυντικό της Καβάλας... Έλεος..
johannes-4

Δημοσίευση από johannes-4 »

gika έγραψε:Εγώ ποντάρω στην απειρία πάντως...
εγώ ποντάρω στην μαλακια
το πρόβλημα με το παιδί αυτό είναι ότι δεν είναι έξυπνος και πονηρός γιατί για να εξελιχθείς σαν άνθρωπος και ποδοσφαιριστής πρώτα θα πρέπει να είσαι έξυπνος διότι αν είσαι χαϊβάνι στα καλύτερα σχολεια και πανεπιστήμια να σε στείλουν δεν γίνεται τίποτα
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

0 απο 0 = 0..........λεμε.....
Ο ΜΕΣΙΙΙΙΙΙΙΙΙ παικταράς,τον θέλουν ολοι τον πήρε ο ΠΑΟΚ
κατάφερε να αποδείξει οτι 0 απο 0 κάνει -0

Δεν ξέρω καθε φορα που τον βλεπω κλαιω τα 1-2 μύρια ποσα ηταν τέλος πάντων.

ΠΡΟΣΟΧΗ δεν λεω οτι εκανε κακα η διοίκηση που τον πήρε....απλα δεν μας βγήκε και όπως παει....
Νομίζω οτι ειναι τελείως αδούλευτος σε ολα οσα υστερεί.
Άβαταρ μέλους
geoavr

Δημοσίευση από geoavr »

Ήρεμα.Από Μέσι τον κάναμε λιμό και αν δείξει κάτι από το ταλέντο του στα επόμενα παιγνίδια θα τον ξανακάνουμε Μέσι.
Λοιπόν τα πράγματα είναι απλά.Ο παίκτης έχει ένα μεγάλο ταλέντο,την ταχύτητα με την μπάλα αλλά από τακτική είναι πολύ πίσω.Δεν ξέρει να κινείται χωρίς την μπάλα αλλά και όταν την πάρει δεν ξέρει ακριβώς τι να την κάνει γι'αυτό και τις περισότερες φορές την πουλάει.Κάνουμε το λάθος να τον συγκρίνουμε με τον Βιερίνια αλλά ο Πορτογάλος τα έμαθε αυτά από τα 16-17.
Γι'αυτό θέλει πολύ δουλειά(ίσως και επιπλέον προπονήσεις πάνω στην τακτική),στήριξη από την διοίκηση και το προπονητικό τιμ και τεράστια υπομονή από εμάς.
Και συ Βασιλάκη μην απογοητευτείς.Πρέπει να πεισμώσεις και να δουλέψεις περισσότερο.Ίσως και να ζητήσεις ο ίδιος επιπλέον προπόνηση-διδασκαλία-εκμάθηση συστημάτων.Ο χώρος του επαγγελματικού ποδοσφαίρου είναι σκληρός αλλά στον ΠΑΟΚ ευτυχώς υπάρχουν ποδοσφαιράνθρωποι που θα κάνουν τα πάντα να σε βοηθήσουν.Σε άλλη μεγάλη ομάδα θα ήσουν ήδη καμμένο χαρτί.
Εμείς όμως εδώ δεν μπορείς να φανταστείς πόσο υπομονή έχουμε.Αρκει να δούμε ότι προσπαθείς...
Άβαταρ μέλους
paok4kyriakos

Δημοσίευση από paok4kyriakos »

Ηρεμία.
Ούτως ή άλλως και πέρσυ 3 καλα ματσάκια έκανε με Ολυμπιακο, Παναθηναϊκό και Αρη.
Του χρόνου θα στρώσει...
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Falegkos έγραψε:0 απο 0 = 0..........λεμε.....
Ο ΜΕΣΙΙΙΙΙΙΙΙΙ παικταράς,τον θέλουν ολοι τον πήρε ο ΠΑΟΚ
κατάφερε να αποδείξει οτι 0 απο 0 κάνει -0

Δεν ξέρω καθε φορα που τον βλεπω κλαιω τα 1-2 μύρια ποσα ηταν τέλος πάντων.

ΠΡΟΣΟΧΗ δεν λεω οτι εκανε κακα η διοίκηση που τον πήρε....απλα δεν μας βγήκε και όπως παει....
Νομίζω οτι ειναι τελείως αδούλευτος σε ολα οσα υστερεί.
Ρε αδερφέ φυσικά είναι αδούλευτος και θα βελτιωθεί...όταν ο Γκαρσία λέει ότι ο Βιερινια και ο Βασίλης είναι παίκτες που μπορούν να παίξουν σε καλύτερο πρωτάθλημα από της Ελλάδας, τότε κάτι θα ξέρει κι αυτός. ;)
Άλλωστε αυτός φέτος έκανε πρώτη φορά προετοιμασία Σάντος...

Αξίζει να περιμένουμε. Και το έχω ξαναπεί, ο νυν πρόεδρος μας έφυγε νύχτα και τελικά στη Μίλαν άκουγαν Βρύζα και δακρύζαν μιας και που τους είχε ξεπατώσει...Μην ξανακάνουμε το ίδιο λάθος....

:pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano:
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

ξύπναααααααααα βασίληηηηη

τα είπα και στους άλλους δύο...τα λέω και σε σένα....ανεβάστε στροφές...αιντε :evil: :evil: :evil:
Άβαταρ μέλους
brigate4

Δημοσίευση από brigate4 »

Η περίοδος χάριτος περνάει Βασίλη...
lion4

Δημοσίευση από lion4 »

Άδικη κριτική...
Άβαταρ μέλους
paok nafplio

Δημοσίευση από paok nafplio »

Πριν δυο χρονια επαιζε ερασιτεχνικο ποδοσφαιρο..κ μεσι δεν ειπε μονος του οτι ειναι εσεις τον κανατε που τωρα τον κραζετε..υπομονη δουλευονται οι παιχτες κ ο βιερινια περσυ ετσι ηταν...
Άβαταρ μέλους
keep_paokizein

Δημοσίευση από keep_paokizein »

Συμφωνω απόλυτα με τα δυο προηγούμενα post. O Κουτσιανικούλης, όπως και ο Παπάζογλου αποκτήθηκαν για να δουλευτούν ώστε να αξιοποιηθεί το ταλέντο τους και να βοηθήσουν όταν είναι έτοιμοι. Κάποιοι από μας εσφαλμένως θεώρησαν ότι θα βοηθήσει απ την πρώτη μέρα που ήρθε στην ομάδα. Φώναζαν μάλιστα να παίζει βασικός αντί του Conseisao! Πόσο λάθος αντίληψη έχουν κάποιοι για το ποδόσφαιρο!!! Κι αυτοί είναι συνήθως οι γραφικοί προπονητές της κερκίδας. Πόσο χαίρομαι που ο Σάντος τους έχει γραμμένους όλους αυτούς. Αφήστε ήσυχους προπονητή και παίκτες να κάνουν τη δουλειά τους.
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

lion4 έγραψε:Άδικη κριτική...
ας τα δει οτι κάνουμε κριτική και να δουλέψει...γιατί δεν γίνεται να τρέχει με την μπάλα κάτω και να του φεύγει το κοντρόλ πίσω..και να χάνει την μπαλα...και να μπερδεύεται μόνος του και να την χάνει στο τέλος....

επαγγελματίας ποδοσφαιριστής 1ης εθνικης κατηγορίας...
το ότι ήταν πριν δύο χρόνια στα ερασιτεχνικά ας το σκεφτεί ο ίδιος...
θέλει να μείνει με την ιδέα οτι ήταν πριν 2 χρόνια ερασιτέχνης Η'
οτι τώρα είναι επαγγελματίας?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”