Tο PAOKmania και στα σχολεία!!
- Μπαρκαρούτσος
Re: Tο PAOKmania και στα σχολεία!!
Νόβι αν όλα πάνε καλά σε ένα χρόνο μετακομίζω στο δικό σας τόπικ..

Κι εγώ παρακαλάω να μείνω σε αυτό,αλλά τα γ@μημέν@ τα χρόνια περνάνε..
ΥΓ Κοιτάξτε εσείς που είστε κάτω από 3η Λυκείου να απολαύσετε κάθε στιγμή σας στο σχολείο..
Και μην σας περάσει από το μυαλό να πείτε να περάσει γρήγορα και αυτή η χρονιά..
Είναι μεγάλη βλακεία και θα το καταλάβετε και μάλιστα θα παρακαλάτε να γυρίσετε πίσω και δεν θα μπορείτε..
Γι'αυτό κοιτάξτε να ξεσαλώσετε..

ΥΓ Κοιτάξτε εσείς που είστε κάτω από 3η Λυκείου να απολαύσετε κάθε στιγμή σας στο σχολείο..
Και μην σας περάσει από το μυαλό να πείτε να περάσει γρήγορα και αυτή η χρονιά..
Είναι μεγάλη βλακεία και θα το καταλάβετε και μάλιστα θα παρακαλάτε να γυρίσετε πίσω και δεν θα μπορείτε..
Γι'αυτό κοιτάξτε να ξεσαλώσετε..

- PaOkArAsIrAkLiO
Δεν περιμεναμε εσας να μας το πειτε για να το κανουμε (ελπιζω να μην ακουγεται σκληρο αυτο)
Αυτο σκεφτομαι κι εγω, οτι τα καλυτερα μας χρονια ειναι αυτα, τα μαθητικα και εχω να πω ακομα οτι τις μεχρι τωρα εμπειριες μου δεν θα τις αλλαζα με ΤΙΠΟΤΑ στον κοσμο ολο!!

Αυτο σκεφτομαι κι εγω, οτι τα καλυτερα μας χρονια ειναι αυτα, τα μαθητικα και εχω να πω ακομα οτι τις μεχρι τωρα εμπειριες μου δεν θα τις αλλαζα με ΤΙΠΟΤΑ στον κοσμο ολο!!
PaOkArAsIrAkLiO έγραψε:Δεν περιμεναμε εσας να μας το πειτε για να το κανουμε (ελπιζω να μην ακουγεται σκληρο αυτο)![]()
![]()
![]()
τα καλυτερα χρονια σου θα ειναι τα φοιτητικά....καμια σχεση σου λεω...πολυ μπροστα!

O μονος 95ρης εγω ειμαι?
Καλη σας επιτυχια παιδες,και καλο κουραγιο σε μενα που μπαινω στο λυκειο!
Αλλα κλαιν!Μια χαρα θα τα παμε!

Καλη σας επιτυχια παιδες,και καλο κουραγιο σε μενα που μπαινω στο λυκειο!
Αλλα κλαιν!Μια χαρα θα τα παμε!

Άντε την κάνω... Πάω να γραφτώσε γυμναστήριο... Το καλοκαίρι δεν παλευόταν με τις ζέστες...
χαχαχαχα δευτέρα γυμνασίου κι εσύ Μοικανέ?moican4 έγραψε:Ανυπομονω να παω στον αγιασμο φετος..![]()
Ποτε ξεκιναμε ? :ugeek:

αχ και φέτος πάλι σχολείο.. δεν παλεύεται!! Μαλεφ δυο είμαστε λαιμαι!!