Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
τοσα επαιρνε και ο Ρεγκειρο.Αλλα ο αρης πληρωνςι το 50% και το αλλο η ομαδα του..προφανως ο ΠΑΟΚ αν πλησιασει τετοια ονοματα θα κανει αναλογη προταση,,Δηλαδη να πληρωσει ο ΠΑΟΚ ενα μερος και το αλλο η ομαδα του..Αν θελετε την αποψη μου δεν βρισκω πως μπορει ο ΠΑΟΚ να πληρωσει εστω και το μισο συμβολαιου τετοιου παικτη αλλα και πω μπορει να πειστει να ρθει..Μεγαλος παικταρας..Πολυ καλο για να ναι αληθινο
για τον Μουσλι ειχε ακουστει απ τον περασμενο Δεκεμβρη ,ασε που κανα μηνα πριν υπογραψει επινε ποτο με τον Βρυζα στο κεντρο κ ολοι τον ειχαν ειχαν παρει γραμμη κ ο Ζησης ελεγε οτι ηταν ενας φιλος του dj 8)
panilee έγραψε:
A ωραια δεν ειναι παπας τοτε.
Η ενδοξη επιστροφη του πιο αδικημενου αμυντικου.
Η επιστροφη του μαρμαρωμενου βασιλια.
Ερχεσαι πακετο με Μαλαδενη?
Μια σίγουρη πηγή μου έστειλε την φωτογραφία του παρακάτω αθλητή που είναι να έρθει στην ομάδα, βραζιλιάνος νεαρός επιθετικός, περισσότερα σε λίγες μέρες. Αν γνωρίζει κανείς κάτι παρακαλώ να ενημερώσει το forum.
Ειμαστε οι μεγαλυτεροι κολοτουμπες παντως.
οταν ερχοταν ο ακιελ στηναμε λαικα δικαστηρια (μαζι και εγω) και τωρα με νιχατ (μακαρι) παρακαλαμε να ειναι αληθεια και να ερθει.