13. Στέλιος Μαλεζάς
Re: 13. Στέλιος Μαλεζάς
πραγματικα δεν μου αρεσει σαν παιχτης..στην ψυχολογια ιδιο στυλακι με τον αραμπατζακο..ψιλογατακι για τον ΠΑΟΚ δλδ...επικινδυνος οσο δεν παει οταν δεν εχεις ψυχολογια..οπως στο ματς στο τηγανι πχ που εκανες 10 τσαφ σε 3 λεπτα..ομως δικαιουσε να παιζεις γιατι ο τσιριλο ειναι οντως χειροτερος και απο σενα...δεν ξερω τι γινεται με τον ζουελα αλλα ρε στελαρα δεν σε εμπιστευομαι....οσο για την αβαντα που τρωει επειδη ειναι καλο παιδι και ΠΑΟΚΤΣΗΣ...και εγω ΠΑΟΚΤΣΗΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΙ...ΑΛΛΑ ΣΕΝΤΕΡ ΜΠΑΚ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ
guardian4 έγραψε:Ασχετο , αλλα να προσθεσω, οτι ειναι 25 χρονων.
Εχει να μας παιξει πολλα χρονια ακομα και σιγουρα θα βελτιωθει.
...
Συμφωνω με τον κολοκοτρωνη.
Ισα ισα αυτο ειναι το χειροτερο. Αν στα 25 του σερνεται τοτε στα 30 θα τον ντριπλαρει και ο φωτογραφος...Ημαρτον...
Είσαι υπερβολικός...
Ακόμα και δίκιο να έχεις, που κατ εμέ δεν είναι έτσι, είσαι υπερβολικός.
Δηλαδή ξέρεις πολλούς καλύτερους έλληνες CB;
Ακόμα και δίκιο να έχεις, που κατ εμέ δεν είναι έτσι, είσαι υπερβολικός.
Δηλαδή ξέρεις πολλούς καλύτερους έλληνες CB;
Έλα ντάξει χαλάρωσε ρε φίλε..έλεος...Μην τα μηδενίζεις όλα...johnnie78 έγραψε:guardian4 έγραψε:Ασχετο , αλλα να προσθεσω, οτι ειναι 25 χρονων.
...
Ισα ισα αυτο ειναι το χειροτερο. Αν στα 25 του σερνεται τοτε στα 30 θα τον ντριπλαρει και ο φωτογραφος...Ημαρτον...

- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
+444
το να μηδενίζουμε έχουμε ένα σπάνιο ταλέντο.
από το ζενίθ στο ναδίρ, γιατί ΠΑΟΚ είσαι....
το να μηδενίζουμε έχουμε ένα σπάνιο ταλέντο.
από το ζενίθ στο ναδίρ, γιατί ΠΑΟΚ είσαι....
johnnie78 έγραψε:guardian4 έγραψε:Ασχετο , αλλα να προσθεσω, οτι ειναι 25 χρονων.
...
Ρε φιλε, το προβλημα στο συγκεκριμενο γκολ δεν ηταν η ταχυτητα του, αλλα ο τροπος που πηγε προς τη μπαλα.
Κατα τα αλλα, ειναι μικρος για σ. μπακ , και ευτυχως που εχει διπλα του τον κοντρερας και μπορει να τον συμβουλευει .να του μαθαινει και να τον καθοδηγησει.
- Aureliano Buendia
Δεν μπορώ να καταλάβω πώς είναι δυνατόν 3 μέρες πριν να είσαι ο καλύτερος και πιο παθιασμένος παίκτης και σήμερα να παίζεις τόσο νωθρά.
Δεν γίνεται κάθε φορά που κάνεις ένα μοιραίο λάθος, να πέφτει τόσο πολύ η ψυχολογία σου.
Σήμερα στην ουσία έφτιαξες το γκολ του Βόλου και τη μεγάλη ευκαιρία που έσωσε ο Δαρέιος.
Τι να πω, πρέπει σίγουρα να σταθεροποιηθείς αν θες να ανέβεις επίπεδο.
Εγώ πιστεύω πολύ σε σένα.
Δεν γίνεται κάθε φορά που κάνεις ένα μοιραίο λάθος, να πέφτει τόσο πολύ η ψυχολογία σου.
Σήμερα στην ουσία έφτιαξες το γκολ του Βόλου και τη μεγάλη ευκαιρία που έσωσε ο Δαρέιος.
Τι να πω, πρέπει σίγουρα να σταθεροποιηθείς αν θες να ανέβεις επίπεδο.
Εγώ πιστεύω πολύ σε σένα.
Αυτό είναι το πρόβλημα του νομίζω αν και όχι στο βαθμό που το είχε ο Αραμπατζής.DamoN έγραψε:στην ψυχολογια ιδιο στυλακι με τον αραμπατζακο..ψιλογατακι για τον ΠΑΟΚ δλδ
Οχι παίκτης που χτίζει έστω και σιγά-σιγά προσωπικότητα και που στη θέση που παίζει είναι απαραίτητη.
Πρωτα απο ολα οσο για τον καλυτερο Ελληνα CB απαντησα πιο πανω: Παπασταθοπουλος. Γρηγορος,δυνατός, πρωτος στη μπαλα με μυαλο, και με ψυχη, ότι δηλαδη δεν εχει ο Στελαρας. Και σου ειπα αυτον γιατι ειναι της γενιας του δεν σου ειπα καποιον εμπειρο κλπ
Οσο για τους μηδενισμούς ας βγει ενας και ας μου πει καποιο θετικο στοιχειο που εχει σαν σεντερ μπακ και εγω παω πασο.Ας ειναι καλα ο Κοντρερας ο οποιος οταν παιζει κεντρικος αμυντικος ηρεμει ολη η αμυνα και ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ παιζει μαζι του πισω λειτουργει σωστα αμυντικα. Ας μου πει καποιος τι αμυνα ειχαμε οταν δεν επαιζε ο Παμπλο. Δεν πρεπει να φοβομαστε να τους τα χωνουμε παιζουν στον ΠΑΟΚ, πρεπει και τη φανελα να ματωνουνε αλλα και καθε παιχνιδι να βελτιωνονται ακομα περισσοτερο ΟΧΙ να επαναπαυονται.
Οσο για τους μηδενισμούς ας βγει ενας και ας μου πει καποιο θετικο στοιχειο που εχει σαν σεντερ μπακ και εγω παω πασο.Ας ειναι καλα ο Κοντρερας ο οποιος οταν παιζει κεντρικος αμυντικος ηρεμει ολη η αμυνα και ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ παιζει μαζι του πισω λειτουργει σωστα αμυντικα. Ας μου πει καποιος τι αμυνα ειχαμε οταν δεν επαιζε ο Παμπλο. Δεν πρεπει να φοβομαστε να τους τα χωνουμε παιζουν στον ΠΑΟΚ, πρεπει και τη φανελα να ματωνουνε αλλα και καθε παιχνιδι να βελτιωνονται ακομα περισσοτερο ΟΧΙ να επαναπαυονται.
Ρε Παόκια τον Βολιότη που βγήκε τετ α τετ και ο Στέλιος τον έκοψε καθαρά,γιατί δεν το λέτε?
- ΑποστόληςΑ
Δεν μπορεί να γίνει σύγκριση με Παπασταθόπουλο! Ο Παπ ήταν ταλέντο και φάνηκε από μικρή ηλικία! Ο Στέλιος δεν ήταν. Ανήκει σ' εκείνη την πάστα παικτών που ξεχωρίζουν λόγω σωματικών προσόντων και βελτιώνονται σιγά-σιγά, ανάλογα με την προσπάθεια που καταβάλουν στην προπόνηση. Δεν θα γίνει ΠΟΤΕ ο super-παίκτης, αλλά υπάρχουν πιθανότητες να γίνει ένας πολύ χρήσιμος πάικτης (όπως πχ ήταν ο Καψής του Παναθηναϊκού).
Ώρα κάνει παρέα Λίνο κάνει περμανάντ μαλλάκι Λίνο λίγο καιρό με Σνάτσερ βράχο και μετά γυρίσει πάλι πίσω.
Μπαλταζάς χρειαστεί δύσκολο δρόμο αρετής συνέχεια.
ΖουλουΖουέλα Σαν Φραντσίσκο πρέπει πάρει αγώνα πόδια αντικαθίσει λίγο καιρό παρέα κόνδορα.
:ugeek:
Μπαλταζάς χρειαστεί δύσκολο δρόμο αρετής συνέχεια.
ΖουλουΖουέλα Σαν Φραντσίσκο πρέπει πάρει αγώνα πόδια αντικαθίσει λίγο καιρό παρέα κόνδορα.
:ugeek:
Μετα την εξαιρετικη παρουσια του κοντρα στην Μπριζ,χτες πραγματοποιησε μια κακιστη εμφανιση.......
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Makis4444 την Δευ 20 Σεπ 2010, 17:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πιστεύω ότι το λάθος το έκανε ο Δερμιτζάκης που τον προτίμησε αντί του Ζουέλα. Ο Μαρτιν είναι τανκ (όπως ο Γιάκομπ του Ηρακλή), αλλα όχι τεχνίτης (μην εντυπωσιάζεστε από το γκολ - η μπάλα κατά τύχη πήγε εκεί) και το είχε δείξει από το ματς με τον Πανιώνιο. Ο Αγκολέζος, που είναι δυνατός και γρήγορος, μπορούσε να τον παίξει άνετα.
Αυτά κατόπιν εορτής, αφού κι εγώ στην ενδεκάδα που πρότεινα πριν το ματς, έδινα θέση στον Στέλιο, έχοντας λησμονήσει αυτή την παράμετρο.
Αυτά κατόπιν εορτής, αφού κι εγώ στην ενδεκάδα που πρότεινα πριν το ματς, έδινα θέση στον Στέλιο, έχοντας λησμονήσει αυτή την παράμετρο.