Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Great Job Nov!
η Β φάση συνεχίζει κανονικά για το ξεσκαρτάρισμα του φόρουμ απο θέματα περίεργα ή μικρής απήχησης.
η Β φάση συνεχίζει κανονικά για το ξεσκαρτάρισμα του φόρουμ απο θέματα περίεργα ή μικρής απήχησης.
"μικρής απήχησης" δε τα λες.... για φέρε στην επιφάνεια τίποτα τόπικ για άραβες επενδυτές ή για μεταγραφικές βόμβες στον ΠΑΟΚ να δεις απήχηση....! 

Έχεις δίκιο πρέπει να τα βγάλουμε στην κεντρική σελίδα και με έμφαση στα σχόλια απο κάτω σε γνώμες κλπ 

- ContrerasPablo

πισσα και πουπουλα στους αραβες επενδυτες,στον φατιμ τεριχ,στον γκικα και σε εμενα

οντως εξαπλωνεται η μπλε νοσος, αλλα μη μασας... λιγα τα ψωμια της φαρας τους.... 

Ευτυχώς που έκανα το αντιμοντικό εμβόλιο κι ακόμη είμαι καθαρός!!
Καλή τύχη στον Σάββα και τον Γιάννη και καλό στομάχι!

Καλή τύχη στον Σάββα και τον Γιάννη και καλό στομάχι!

VAGGT έγραψε:#$%^&*&^%$@##&^^&*
Άϊντε, ότι νά-ναιDimisK έγραψε:Αν είναι έτσι Βάγγο μου, δίκιο έχεις...![]()
![]()

Να'σαι καλα free4 και ευχαριστω πολυ για τα εισητιρια και εγω και ο φιλος μου που μας εδωσες με νιωνιο... 

-
Με ύφος σαλονιού: Να ευχαριστήσω τον free για τις ευχές του, και όλα τα παιδιά του Paokmania - όλους μαζί και έναν-έναν ξεχωριστά - για την εμπιστοσύνη που δείξανε και δείχνουν στο πρόσωπό μου. Θεωρώ μεγάλη την ευθύνη του moderator και θα την αντιμετωπίσω με εξίσου μεγάλη υπευθυνότητα.free4 έγραψε:Ευτυχώς που έκανα το αντιμοντικό εμβόλιο κι ακόμη είμαι καθαρός!!![]()
![]()
Καλή τύχη στον Σάββα και τον Γιάννη και καλό στομάχι!![]()
Με ύφος λιμανιού και στραβοστόμικα: Αρχιλαμόγιο gash και μεγαλολαμόγιο novito, κουφάλες, θα σας δείξω εγώ, θα δείτε τι θα πάθετε..

ΠΑΟΚ ΡΕΕΕ!
Να ενημερώσω και τους καινουγιους ότι ως μασκότ θέλω ειδική μεταχήρηση???