Διακοπές
- Μπαρκαρούτσος
- Kostomanolis
Re: Καλοκαιρινές διακοπές ...
Βρισκω δωματιο με 15 ευρω, αλλα με προβληματιζει η χαμηλη τιμη...theofilos έγραψε:Η παραλία δεν λέει και πολλά. Απο φαγητό είναι όπως όλα τα τουριστομέρη και καλό και τουριστικό. Αν είναι βα πληρώσεις διαμονή λίγο πιο πέρα προς την Καβάλα είναι η Τούζλα. Αν δεν πληρώσεις διαμονή καλά είναι και τα Βρασνά. Άποψή μου.Kostomanolis έγραψε:Κανεις δεν εχει παει;
Είναι μια μέτρια και χωρίς παρεξήγηση, πολύ ''λαική'' περιοχή συνήθως με πολύ κόσμο και τουρισμό αναλόγου επιπέδου από τις γειτονικέσ χώρες.
Θα συνιστούσα να την αποφύγεις αλλά εξαρτάται και από το τι σ ενδιαφέρει και την οικονομική δυνατότητα του καθενός.
Η τιμή για το δωμάτιο είναι όντως εξωπραγματική για φουλ σεζόν.Αν δεν το έχεις δεί, θα έλεγα να το αποφύγεις.
Προσωπική άποψη τα παραπάνω
Θα συνιστούσα να την αποφύγεις αλλά εξαρτάται και από το τι σ ενδιαφέρει και την οικονομική δυνατότητα του καθενός.
Η τιμή για το δωμάτιο είναι όντως εξωπραγματική για φουλ σεζόν.Αν δεν το έχεις δεί, θα έλεγα να το αποφύγεις.
Προσωπική άποψη τα παραπάνω

Αν ψάχνεις ηρεμία, ησυχία & είσαι φαν τού ψαρέματος, μια χαρά είναι τα Βρασνά.
Ουσιαστικά επιτρέπεται το ελεύθερο κάμπινγκ οπότε, λογικά, θα συναντήσεις αρκετούς βαλκάνιους.
Οι παραλίες γενικότερα στον Στρυμωνικό κόλπο δεν είναι «ξανθές» λόγω του ποταμιού –χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι βρώμικες. Το αν θα είναι καθαρές από χόρτα, φύκια κλπ έγκειται στις καλές προθέσεις τού Δήμου.
Το βραδάκι θα’χει και μια σχετική δροσιά λόγω των Μακεδονικών Τεμπών που είναι δίπλα.
Για περισσότερο κόσμο, ζωή & ταβέρνες, η Ασπροβάλτα & ο Σταυρός είναι σε κοντινή απόσταση. Τον Αύγουστο έχει και (πολλές) μουσικές εκδηλώσεις σ’αυτά τα δύο μέρη.
** Αν ψάχνεις για κάτι πιο ειδυλλιακό & με όχι ιδιαίτερα τσιμπημένες τιμές, κάνε μια έρευνα στην περιοχή που οριοθετούν τα Πυργαδίκια με τη Βουρβουρού. Επίσης, δες και στην ανατολική Θάσο.
Ουσιαστικά επιτρέπεται το ελεύθερο κάμπινγκ οπότε, λογικά, θα συναντήσεις αρκετούς βαλκάνιους.
Οι παραλίες γενικότερα στον Στρυμωνικό κόλπο δεν είναι «ξανθές» λόγω του ποταμιού –χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι βρώμικες. Το αν θα είναι καθαρές από χόρτα, φύκια κλπ έγκειται στις καλές προθέσεις τού Δήμου.
Το βραδάκι θα’χει και μια σχετική δροσιά λόγω των Μακεδονικών Τεμπών που είναι δίπλα.
Για περισσότερο κόσμο, ζωή & ταβέρνες, η Ασπροβάλτα & ο Σταυρός είναι σε κοντινή απόσταση. Τον Αύγουστο έχει και (πολλές) μουσικές εκδηλώσεις σ’αυτά τα δύο μέρη.
** Αν ψάχνεις για κάτι πιο ειδυλλιακό & με όχι ιδιαίτερα τσιμπημένες τιμές, κάνε μια έρευνα στην περιοχή που οριοθετούν τα Πυργαδίκια με τη Βουρβουρού. Επίσης, δες και στην ανατολική Θάσο.
Αγιου πνευματος ετοιμαζομαι για 3μερο Σύβοτα Θεσπρωτίας .
Οποιος εχει παει και γνωριζει τα λημερια ας μας πει τι παιζει..
Τα πράγματα είναι όπως τα λένε και τα παιδιά παραπάνω. Καλύτερα να πας 30 χλμ. παραπέρα , αν μπορείς να δώσεις λίγα λεφτά παραπάνω σε διαμονή.Kostomanolis έγραψε:Βρισκω δωματιο με 15 ευρω, αλλα με προβληματιζει η χαμηλη τιμη...theofilos έγραψε:Η παραλία δεν λέει και πολλά. Απο φαγητό είναι όπως όλα τα τουριστομέρη και καλό και τουριστικό. Αν είναι βα πληρώσεις διαμονή λίγο πιο πέρα προς την Καβάλα είναι η Τούζλα. Αν δεν πληρώσεις διαμονή καλά είναι και τα Βρασνά. Άποψή μου.Kostomanolis έγραψε:Κανεις δεν εχει παει;
- Kostomanolis
Μάλλον παρά την ελκυστική τιμή διαμονής δεν θα το διακινδυνέψω να κάνω καμια 600αρια (πρεπει να είναι από Αθήνα) χιλιόμετρα, μόνο και μόνο για να ξενερώσω...
Γαμεί και δέρνει η περιοχή.slidar έγραψε:Αγιου πνευματος ετοιμαζομαι για 3μερο Σύβοτα Θεσπρωτίας .
Οπωσδήποτε Πάργα και Παξούς-Αντίπαξους. Κυρίως Αντίπαξους, στα νερά που θα κολυμπήσεις θα πρέπει πρώτα να έχεις πλυθεί. Καλά-καλά και πίσω απ τ αυτιά κι απ όλα. Αλλιώς μην μπεις, αμαρτία είναι.
Σε σειρα βαλιου φορ μανεη, βαζω :
1. Παργα
2. Παξους Αντιπαξους
3. Συβοτα
Η Παργα ειναι βασικα οι καλυτερες διακοπες π εχω κανει (ισως επειδη καρφωσε το γκολακι ο Ιβιτς στο Αμστερνταμ κι ολοι οι Ολλανδοι π βλεπαμε μαζι το ματς ηταν ταβλα). Γραφικη, συμμαζεμενη, η παραλια διπλα και με προσβαση στα αλλα δυο μερη.
Για τους Παξους ειχα μεγαλο ερωτα αλλα οταν πηγα επεσαν στην εκτιμηση μου. Αντιπαξοι οντως φοβερα νερα αλλα ως εκει. Θελει καλυτερη οργανωση νομιζω το μερος.
Συβοτα ετσι οπως διακλαδωνεται το νερο και κολυμπας απο στερια σε στερια ειναι εντυπωσιακο, αλλα δε θαυμασα την ποιοτητα του νερου. Ισως να μη τα ειδα ολα. Εχει πολλες επιλογες παντως και σιγουρα καλα σημεια.
1. Παργα
2. Παξους Αντιπαξους
3. Συβοτα
Η Παργα ειναι βασικα οι καλυτερες διακοπες π εχω κανει (ισως επειδη καρφωσε το γκολακι ο Ιβιτς στο Αμστερνταμ κι ολοι οι Ολλανδοι π βλεπαμε μαζι το ματς ηταν ταβλα). Γραφικη, συμμαζεμενη, η παραλια διπλα και με προσβαση στα αλλα δυο μερη.
Για τους Παξους ειχα μεγαλο ερωτα αλλα οταν πηγα επεσαν στην εκτιμηση μου. Αντιπαξοι οντως φοβερα νερα αλλα ως εκει. Θελει καλυτερη οργανωση νομιζω το μερος.
Συβοτα ετσι οπως διακλαδωνεται το νερο και κολυμπας απο στερια σε στερια ειναι εντυπωσιακο, αλλα δε θαυμασα την ποιοτητα του νερου. Ισως να μη τα ειδα ολα. Εχει πολλες επιλογες παντως και σιγουρα καλα σημεια.
- kataramenos5
Εχωντας παει σε Κυκλαδες,Δωδεκανησα,Κρητη,Σποραδες,και Ιονιο εχω να πω ενα πραγμα μονο.
Σα τη Χαλκιδικη δεν εχει.
Σα τη Χαλκιδικη δεν εχει.

Έχοντας πάει πολλές φορές στην Κρυοπηγή στα ξαδέρφια μου, έχω να πω ότι αν συνεχίσει να χτίζεται με τέτοιο ρυθμό, Κασσάνδρα δεν θα έχει σε λίγο καιρό.

-Μου ζήτησε η Σάντυ να πάμε διακοπές στην Χαλκιδική, αλλά δεν παίζει φράγκο.
-Και τι της είπες ?
-Σάντυ, Χαλκιδική δεν έχει.
-Και τι της είπες ?
-Σάντυ, Χαλκιδική δεν έχει.
Παξοί vfm?rainmaker έγραψε:Σε σειρα βαλιου φορ μανεη, βαζω :
1. Παργα
2. Παξους Αντιπαξους
3. Συβοτα
Σαντορίνη να πας, πιο φθηνά θα τη βγάλεις